Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IC Hapis

Başlatan Safe, 25 Aralık 2017, 18:35:31
Okunma sayısı 1555 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Safe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2018, 09:09
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
IC Hapis
« : 25 Aralık 2017, 18:35:31 »
Ooc hapisin mantığı nedir, adama ceza vermek. Bu yüzden hapis süresini bitirmek için oyunda olması gerekir. Ama ic hapiste adam rol icabı hapise girmiştir, bu yüzden bence ic hapis olmalı, ama ceza süreleri biraz kısalmalı ve oyunda olmasak bile ceza süresinin bitmesi gerekir, böylece insanlar ic olarak hapise girmeye çekinmez ve rolleri daha doya doya yaşarız.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
Ynt: IC Hapis
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2017, 18:44:45 »
Aksine ben arttırmayı bile düşündüm çünkü dediğin buna çıkıyor. Mantıksal olarak düşünecek olursak OOC hapiste rol yapamıyorsun doğru ama IC hapiste yapıyorsun. Çokta güzel bir map var. Biz rol olmaz diye herkesi hapse atmıyoruz ve hapis süreleride bence çok düşük normalde böyle değildir daha uzun kalmanız gerekir. Bence hapis mapinin kullanılması için süreler arttırılmalı bile.

Çevrimdışı Safe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2018, 09:09
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2017, 19:10:30 »
Ama rol olmuyor ki, olsa zaten takılırdık. Rol olsa canımız feda zaten ama ooc ortam oluyor genellikle.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2017, 23:49:49 »
Diyelim ki atıldım 300 dakika hapse. 5 saat ediyor 5 SAAT. 5 dakika sonra kickliyor anti-afk. Ben illegal rolden soğuyorum artık. 5 saat ben zorla ekran başınds rol mü yapıcam? Azcık illegal rol yapanlara da imkan tanıyın lütfen. Aksine arttırmayı düşünüyorum demişsin, gözünü seveyim biz de insanız. 1 saat bile olsa hapishanede 1 saat boyunca basketbol rolü yapamam ben. Sürekli hapse atılmadığınız için ne kadar sinir bozan birşey olduğunu bilmiyosunuz.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2017, 01:09:54 »
Diyelim ki atıldım 300 dakika hapse. 5 saat ediyor 5 SAAT. 5 dakika sonra kickliyor anti-afk. Ben illegal rolden soğuyorum artık. 5 saat ben zorla ekran başınds rol mü yapıcam? Azcık illegal rol yapanlara da imkan tanıyın lütfen. Aksine arttırmayı düşünüyorum demişsin, gözünü seveyim biz de insanız. 1 saat bile olsa hapishanede 1 saat boyunca basketbol rolü yapamam ben. Sürekli hapse atılmadığınız için ne kadar sinir bozan birşey olduğunu bilmiyosunuz.

Polisten kaçmayın, atmayalım. Daha dikkatli rol yapın saklayın atmayalım. Siz polisten kaçmadıkça, sizi yakalayan arkadaşları da bana ssle şikayet edin bu kadar basit.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2017, 07:30:53 »
Silahlı rolleri abartmazsanız rol çıkar hapisde bir tek basket rolüde yok 5 saat ekran başında kalmak gerçekten kötü bir olay. Keşke bir çözüm bulunsa fakat hapise atacaksanız sorgu almadan atmayın yaşadım biliyorum anlattımda feold.

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 26 Aralık 2017, 12:02:41 »
Silahlı rolleri abartmazsanız rol çıkar hapisde bir tek basket rolüde yok 5 saat ekran başında kalmak gerçekten kötü bir olay. Keşke bir çözüm bulunsa fakat hapise atacaksanız sorgu almadan atmayın yaşadım biliyorum anlattımda feold.
sorgu yapılsa suç yapılmasa suç biri diyor zaten 1 saat pc başında beklicez bide sorgu yapiyosunuz 2 saat bekliyoruz diyorlar bu yüzden basit suçlarda sorgu yapılmıyor yapılacaksada çavuş üstü yapıyor

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #7 : 26 Aralık 2017, 12:38:37 »
Sorgu istemiyor diyorsun fakat sorguya cekiyor sikayetci oldugumu soyleyince sorgumu almiyor hapse atiyor basit mi bu?

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 26 Aralık 2017, 14:32:11 »
Sorgu istemiyor diyorsun fakat sorguya cekiyor sikayetci oldugumu soyleyince sorgumu almiyor hapse atiyor basit mi bu?

Basit suçlardan mesela polisten kaçmak gibi ucu bucağı araştırılmayacak şeylerde sorgu yapılmayacak. Tekrar ettiğim gibi POIle sorgu yapamayacak.

Çevrimdışı A$AP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Şubat 2018, 20:07
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2018, 03:24:03 »
Arkadaşlar kimse anlamamıs neden yüksek olduğunu ve neden PC başında bekleyecegini bir adam çatışma rolünden oraya giriyor ve bu adam 'ulan burası ne sıkıcı rol yok ve ben bekleyemem' diyip şehire inmek istiyor ve Bu şu oluyor ki dm nin onune geçiliyor millet silah çekmeye korksunlar ki serverda dm başlamasin şu an şükür Dm yok inşallah jail süreleri sabit kalır ve dm ye kimse maruz kalmaz.