Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Liseye gidenler...

Başlatan alî, 10 Ağustos 2020, 14:19:17
Okunma sayısı 2826 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı better dayz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Ocak 2022, 12:28
Toplam oynama: 90 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Liseye gidenler...
« Yanıtla #40 : 11 Ağustos 2020, 00:38:22 »
12lere kafa tut

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 23:37
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Adam Mullen Lv.16
Son giriş: 26 Ağustos 2024, 22:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #41 : 11 Ağustos 2020, 00:39:57 »
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol, hedeflerini yüksek tut, hayallerini genişlet

hayallerinin peşinden koş

Çevrimdışı yahau

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ekim 2023, 20:51
Toplam oynama: 57 gün, 8 saat
Son giriş: 28 Ekim 2023, 11:28
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #42 : 11 Ağustos 2020, 00:51:18 »
Ne cıvık ol, ne kasıntı ol. Düzgün birisi olduktan sonra kimse sana karışmaz.
Kız arkadaşların olabilir, birisine gönlünü kaptırabilirsin, olağan şeyler akışına bırak.
Ben her gün evde ders çalışan birisi değildim, dersi derste dinleyip sınav haftası çalışıyordum. Hiç bir sorun yaşamadım, kendine güveniyorsan benim gibi yapabilirsin.
Alkol, sigara, belki dahada ilerisi, bu tür ortamlardan kaçınmaya çalış, başta kaçınmaz isen dönüşü çok zor olan yollara girersin.
Fazlada düşünmene gerek yok, bir şekilde geçiyor. Yeter ki haksız olma, kavga dahi etsen kendini savunan taraf olmaya dikkat et, zorbalık yapma.

Çevrimdışı Lineman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mart 2024, 22:30
Toplam oynama: 146 gün, 19 saat
« Yanıtla #43 : 11 Ağustos 2020, 00:53:25 »
yıl 2013 lise 1 e girdim genel izlenimim şu şekilde, uzun ilişkiden kesinlikle uzak dur gönül işlerini 9-10-11 de hallet 12 yi bekar geçir üniye odaklan kesinlikle hayatının hatası ünide gurbete bi gittimi uzaktan yürümüyor üni ortamı hoş geliyor ayrılıyorlar her şey çok güzel sporla uğraşıyorsan kesin okul takımını felan girilmesi gerek 9-10 da derslere son 3-4 gün kala çalışsan kurtarıyorsun konuları güzelce öğrenip 11. sınıf LYS nin temel konuları önemli konular sıkı tutup matematikte kimyada fizikte konuları iyi öğrensen üniversite hazırlık için çok iyi 12 de türev limit integrali çok iyi tutman lazım mf ciysen 11-12 sıkı calısma, 9-10 yatış

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Aralık 2020, 21:12
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
« Yanıtla #44 : 11 Ağustos 2020, 01:11:28 »
Ya herkes demiş yok ders çalış yok kural mural  ;D ;D
Kardeşim sana tek tavsiyem olsun dost, abi, kardeş, dayı, amca ne tavsiyesi dersen öyle olsun.
Çok fazla kasmana gerek yok, bol bol hata yap.
Dersleri çok sıkı tutmana gerek yok. Ortalama bir başarıda tutsan yeterli.
Çok olgun davranmaya çalışma, kendin ol. Çokta cıvık davranma.
Lise dönemi ne kadar dışlanırsan dışlan, ortam için sigara, alkol tarzı şeylere bulaşma.
Reflex'in dediği gibi önünde 4 yıllık bir serüven var ve ne olduğunu anlamadan liseyi bitiriyorsun ve bambaşka bir dünyaya giriyorsun.
Universite olayını başlarında düşünme, dersleri ortalama tutmaya çalış. Son 2 sene biraz daha ortalamanın üstünde ağırlık verirsin.
4 yılını ve lise arkadaşlarını iyi seç, kaliteli zaman geçir zira o lise ortamını büyüdüğünde çok arıyorsun ve hiçbir yerde o ortamı bulamazsın.

Son olarakta hocalarınla aranı iyi tut, kafa hocalarla şakalaş, okuldan keyif al. Abartmamak şartıyla dersleri de ekebilirsin gençsin ve yaşa.  ;D Bir daha o yaşta olmayacaksın.

Ek olarakta şimdi aklıma geldi. Son sınıfta hiçbir kıza bağlanma  ;D 10 ay sevgili olduğum bi kız vardı mesela  lise biteli 2 sene olmuş hala aklımda  ;D Hadi kaçtım ben iyi geceler.

Çevrimdışı Bora Aktas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #45 : 11 Ağustos 2020, 01:35:40 »
savaş, mücadele, hocalarla kavga, çete savaşları, arkası olan mallar ve kan

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 21:13
Toplam oynama: 8 gün, 20 saat
Son giriş: 31 Ocak 2023, 22:56
Toplam oynama: 151 gün, 20 saat
« Yanıtla #46 : 11 Ağustos 2020, 17:14:29 »
kimseye kişiliğinden taviz verme, gerektiğinden fazla değer verme kimseye. sonra başına çıkıyolar.
ben genel olarak her derste uyurum ama hocalarla aramı iyi tutmaya çalışmışımdır hep.
gerektiği yerde komik üç beş espri patlat eğer küçük düşürmeye çalışırsalar altta kalma alttan alma git kavga et ya da onu sustur, yoksa hep ezilen veya kantine gönderilen çocuk olursun
yerini kimseye verme biraz ağır, dik başlı birisi ol
kızlarla çok kanka ilişkisine girme kanka ayağı göt ayağı, 12'ler sınıfınıza uğrayıp biraz kız tavlamaya çalışacaktr :dd
gelen 12'lere hiiç abi çekmene gerek yok, eğer sen sert tavır sergilersen onlar ya senle kanka olacak ya da düşman olacaksınız, düşman olduğunda illa ki yanında birileri olacaktır, çünkü hep böyle ilerliyo bunlar
sınıftan manita yapma başın ağrır, illa manita istiyosan biraderim eli yüzü düzgün harbi iyi kız bul yoksa işin zor daha 9'da yersin bacağına emaneti
mesela bizim 9-10'da ki kızlar erkek delisiydi selam verenle 2 hafta sevgili fellan kalıyolardı çok değişikti yani o tarz kızlarla samimiyet kurma
çoarp değişir gibi manita değişen erkek-kız herhangi birisi fark etmez, muhattap olma
eğer derslerde uyuyorsan daha sonrasında defterini tamamla
her sınıfta kafa dengi güzel kız vardır, onunla sadece yakın arkadaş ol ilerisini düşünürsen kaybedersin
yakın arkadaş kalırsanız, derslerde birbirinize çok yardımcı olursunuz emin ol
valla daha çok yazarım aklıma geldikçe, sen en iyisi kendin ol biraderim, kavgaya 10 15 kişi çağırmana gerek yok
zaten bıçak yiyeceksen oradaki bebeler en fazla ayağına takar, 3 kere bıcaklanmıs bırısı olarak soyluyorum ki eğer daha önce arı soktuysa aynı onun gibi bir acı, ama kasa denk gelirse geçmiş olsun biraderim
ağır dik başlı felan olcaksın ezilmeyeceksin, kendini ezdirme
sınıfta ezilenin çoğu zaman arkasında ol, ezilenler senin yanında kendini güçlü hissederse eyvallah sen bu işi yapıyorsun

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 11 Ağustos 2020, 17:15:45 »
ben genel olarak bana sıçramayan boka el sürmesem bile hep arkadaşlarım karı kız meselesinden kavgaya giriyordu, arkadaş- kardeş dediğimiz için hep yanlarında olduğumuzdan bizim de başımız çok agrıdı
valla şu lise ortamında en saçma kavga karı kız meselesi hiçç bu mesele için kavgaya girme kim kimi sikiyorsa siksin, sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı

Çevrimdışı clexy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 11 Ağustos 2020, 17:17:45 »
ben arka sıralarda rahat uyuduğum için yerim fark etmezdi, yanına davet eden olursa gider 1-2 ders takılırdım
samimi oldugun kızın yanına gittiklerinde oo moo yapan tiplere ağzının payını ver ya da sadece sustur
serserilerle fazla sorun yaşama çünkü her gün bacağına takmaları senin için sorun olur ama darp raporu alırsan tehdit edebilirsin

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #49 : 11 Ağustos 2020, 17:18:22 »
Lisede saçma sapan espiriler yapıp komik olduğunu sanan tiplerden olma.
Sevgili yapmaya çalışma, zaman kaybın olur.
Derslerde sakın uyuma ben yaptım çok pişmanım, derslerini dinle düzenli olarak çalış.
Öğretmenler ile aranı iyi tut, ortaokuldaki gibi notlar vermezler acımayıp sözlüne 10-30 arası verenler olur.
Aklıma gelen olursa yazarım.
la dediklerinin tüm hepsini düşünüp bunları yapmam la demiştim 2 hafta sonra arkadaşla beraber hepsini yapmıştık bu arada bazı öğretmenlerle aranı iyi tutsanda notların iyi olmazsa acımadan yine 10-30 verirler bizim kimyacı sınavdan ne alırsanız sözlünüzde odur derdi