Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rinada Farklı Rol Yapmak

Başlatan Renaissance, 10 Ağustos 2020, 13:16:31
Okunma sayısı 2861 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Haziran 2023, 23:42
Toplam oynama: 52 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rinada Farklı Rol Yapmak
« Yanıtla #40 : 12 Ağustos 2020, 04:59:23 »
eşcinsel rollerini düzgünce yapanlarla bir sorunum yok ama açıkçası gerçek hayatta da kerimcan durmaz gibilerini görünce garip karşılıyorum, oyunda görsem de öyle olurdu galiba, evet. fakat bu durumu pm kullanarak belirtecek kadar düşeceğimi sanmıyorum.
Spoiler:
Amerika'da nasıl işliyor bilmiyorum ama gaysen toplumdan dışlanırsın kimse çocuğunun gay olmasını istemez bence.
Kimse çocuğunun gay olması istemez saçma bir cümle bence, bunda anormal bir şey yok. Anormallik onları dışlayanlarda.
ben istemem şahsen
ve bana göre de anormallik
Burada "O bunu seçmiyor ama" gibisinden klasik cümleler kurmayacağım çünkü hepiniz biliyorsunuz. Bilmediği halde anormal olarak görüyorsan diyebileceğim bir şey yok zaten. Gidip araştırın olayı bir şey kaybetmiyorsunuz.
birinin bir şeyi seçme hakkının olmaması, o şeyin anormal olduğu gerçeğinin değişmesi hususunda hiçbir etkiye sahip değildir. bunu basit bir şekilde açıklayayım.

anormalin kelime anlamı;
2.
genel örneğe, alışılmışa, kurala aykırı olan.

bu tanıma göre eşcinsellik anormaldir, toplumda sayıları çoğunluğa ulaşıncaya ve/veya toplumun çoğunluğu tarafından kabul görünceye kadar da öyle kalacaktır.

ayrıca sağlıklı düşünebilen hiçbir birey bu şartlar altında çocuğunun, toplumun çoğunluğu tarafından dışlanacağı ve hor görüleceğini bildiği özellik(ler)le doğmasını istemez.
Sadece şu spoiler içinde yazdığın şeye göre konuşacağım. Bir şeyin toplumda belirli bir sayıya ulaşmasından bahsediyorsun. Farkettiysen bazı ülkelerde eşcinsel evlilik yasal bir şey. Türkiye gibi geride kalmış ülkelerde ise buna karşı çıkanlar var. Oysa ki Türkiye de bile erkeklerin %50i gay çıkıyor. Çoğu kendini inkar etme aşamasında olduğu için gizlice yaşıyor, tek sorun bu. Ve bir şeyi toplum kabul etmiyor diye bu onu anormal yapmaz. Bir zamanlarda bahsettiğin "O toplum" buna hastalık diyordu fakat şuan bilimsel olarak hastalık sınıfında değil. Toplumun yanılma olayı çok sık görülen bir şey, ona göre karar vermemiz saçma.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
« Yanıtla #41 : 12 Ağustos 2020, 05:06:22 »
eşcinsel rollerini düzgünce yapanlarla bir sorunum yok ama açıkçası gerçek hayatta da kerimcan durmaz gibilerini görünce garip karşılıyorum, oyunda görsem de öyle olurdu galiba, evet. fakat bu durumu pm kullanarak belirtecek kadar düşeceğimi sanmıyorum.
Spoiler:
Amerika'da nasıl işliyor bilmiyorum ama gaysen toplumdan dışlanırsın kimse çocuğunun gay olmasını istemez bence.
Kimse çocuğunun gay olması istemez saçma bir cümle bence, bunda anormal bir şey yok. Anormallik onları dışlayanlarda.
ben istemem şahsen
ve bana göre de anormallik
Burada "O bunu seçmiyor ama" gibisinden klasik cümleler kurmayacağım çünkü hepiniz biliyorsunuz. Bilmediği halde anormal olarak görüyorsan diyebileceğim bir şey yok zaten. Gidip araştırın olayı bir şey kaybetmiyorsunuz.
birinin bir şeyi seçme hakkının olmaması, o şeyin anormal olduğu gerçeğinin değişmesi hususunda hiçbir etkiye sahip değildir. bunu basit bir şekilde açıklayayım.

anormalin kelime anlamı;
2.
genel örneğe, alışılmışa, kurala aykırı olan.

bu tanıma göre eşcinsellik anormaldir, toplumda sayıları çoğunluğa ulaşıncaya ve/veya toplumun çoğunluğu tarafından kabul görünceye kadar da öyle kalacaktır.

ayrıca sağlıklı düşünebilen hiçbir birey bu şartlar altında çocuğunun, toplumun çoğunluğu tarafından dışlanacağı ve hor görüleceğini bildiği özellik(ler)le doğmasını istemez.
Sadece şu spoiler içinde yazdığın şeye göre konuşacağım. Bir şeyin toplumda belirli bir sayıya ulaşmasından bahsediyorsun. Farkettiysen bazı ülkelerde eşcinsel evlilik yasal bir şey. Türkiye gibi geride kalmış ülkelerde ise buna karşı çıkanlar var. Oysa ki Türkiye de bile erkeklerin %50i gay çıkıyor. Çoğu kendini inkar etme aşamasında olduğu için gizlice yaşıyor, tek sorun bu. Ve bir şeyi toplum kabul etmiyor diye bu onu anormal yapmaz. Bir zamanlarda bahsettiğin "O toplum" buna hastalık diyordu fakat şuan bilimsel olarak hastalık sınıfında değil. Toplumun yanılma olayı çok sık görülen bir şey, ona göre karar vermemiz saçma.
anlatmaya çalıştığım şey de tam olarak bu, bir şeyin normal olup olmadığı toplum normlarına göre belirlenir. bunu belirleyen bir konsey yok yani, oturup ne normal ne değil ayrıştırmıyorlar.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 12 Ağustos 2020, 05:27:18 »
Evet bu konuda haklısın. Genelı bilgisiz bir sekilde çıkıp "Bu normal degil, ayıp!" gibisinden cümleler kurunca diger koyunlarda onu takip ediyor.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #43 : 12 Ağustos 2020, 10:55:55 »
guzelim kimse seni rolunle yargilamayaz o yargilayan insanlar kadin karakter yapip lez rolu yapiyorlar eger sana laf eden oluyorsa engeli cak bu kadar basit ic laf eden olursa karakterinin problemleri olur

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #44 : 13 Ağustos 2020, 08:11:06 »
Ben ooc de homofobigim kardes karsjma cıkma allaha kavusturum yeminlen

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #45 : 13 Ağustos 2020, 14:02:36 »
Rina'da farklı rol yaparsan ya alay edilirsin ya da rolün baltalanır örnek, ben dede rolü yapan bir insandım ve dede rolünü seven biriyim fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım, rol yapan insanların bir kısmı bana karşı gerçek dışı rol sergiliyor, tamamen "OOC" kafayla rol yapıyor karşı taraf, ben ise pozitif yaklaşmaya çalışırken tamamen kindar ve negatif yaklaşıyorlardı veya genellikle trol.

[ Tabi Forumda bile bunlar mevcuttu, bir rol ss'i atıyorum, üstelik rol ss'i Spoiler içinde, adam ise spoiler'ı açıyor ve bunu niye koyuyorsun diyor, ben ise spoiler üstünde uyarımı geçiyorum, çok saçma cidden. ]

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #46 : 13 Ağustos 2020, 15:34:50 »
Rodas Bey selamlar :D

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 13 Ağustos 2020, 15:45:18 »
Rina'da farklı rol yaparsan ya alay edilirsin ya da rolün baltalanır örnek, ben dede rolü yapan bir insandım ve dede rolünü seven biriyim fakat bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım, rol yapan insanların bir kısmı bana karşı gerçek dışı rol sergiliyor, tamamen "OOC" kafayla rol yapıyor karşı taraf, ben ise pozitif yaklaşmaya çalışırken tamamen kindar ve negatif yaklaşıyorlardı veya genellikle trol.

[ Tabi Forumda bile bunlar mevcuttu, bir rol ss'i atıyorum, üstelik rol ss'i Spoiler içinde, adam ise spoiler'ı açıyor ve bunu niye koyuyorsun diyor, ben ise spoiler üstünde uyarımı geçiyorum, çok saçma cidden. ]

Senin rolünü biliyor ve seviyorum kimseyi takmamanı öneririm.

Çevrimdışı Renaissance

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 13 Ağustos 2020, 15:46:01 »
Ben ooc de homofobigim kardes karsjma cıkma allaha kavusturum yeminlen
15 yaşında çocuksun, yazdıklarını sorgulamiyorum.

Çevrimdışı geowic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 01:39