Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç kullanımı + Trafik kuralları

Başlatan Rot, 18 Haziran 2018, 14:02:37
Okunma sayısı 838 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 08 Ocak 2022, 23:09
Toplam oynama: 124 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Araç kullanımı + Trafik kuralları
« : 18 Haziran 2018, 14:02:37 »
Serverın çoğu oyuncusu araç kullanmayı bilmiyor.
*Şehir içinde hız yapıyorlar, direklere ona buna çarpıyorlar.
*Şehirin ortasında drift atmaya çalışıyor, drift atamayıp başka oyunculara çarpıyorlar ve hiçbir rol yapmadan oradan uzaklaşıyorlar.
*Zaten şeridinden gitmek desen sıfır, sağına soluna bakarak dönüş yapmak desen o da sıfır.

-Bu servera trafik kuralları ve araç kullanımı hakkında sıkı bir yönetim gelmesi gerekiyor.
-Şuan serverda eksik olan tek şey bu galiba.
-NON-RP araç süren birisi mi gördünüz mesela? Niye 60 dakika atıyorsun? Gerçek hayatta böyle saçma sapan araç kullanabilirler mi? At bir 200 dakika aklı başına gelsin.

-Beni ve bu AR-GE'yi destekleyen arkadaşlar kendinizi belli ederseniz sevinirim.-
-İyi roller...-

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Araç kullanımı + Trafik kuralları
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2018, 14:05:33 »
Sanki The Walking Dead otoyolu gibi sağda solda yolun ortasında boş araçlar var ayrıca. Çok rahatsız edici.
Evet buna da katılıyorum, ayrıca aracının hasarı fazla olmasına rağmen normal birşeymiş gibi araç sürmeye devam edenler de var..

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2018, 16:12:38 »
200 Bile değil 500 dakika olsun o bıktık valla adamlar aktif rol bolgesine 220 km hızla dalıyorlar. Vurup milleti uçuruyorlar sonra da seni vurdum niye yaralı rolü yapmıyorsun diye bir de atarlanıyorlar.

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2018, 16:15:54 »
200 Bile değil 500 dakika olsun o bıktık valla adamlar aktif rol bolgesine 220 km hızla dalıyorlar. Vurup milleti uçuruyorlar sonra da seni vurdum niye yaralı rolü yapmıyorsun diye bir de atarlanıyorlar.
Kesinlikle buna da katılıyorum, bu duruma acilen çözüm getirilmesi gerekiyor.
Ben her araca bindiğimde birisi yine NON-RP bir sürüş yapar, bana çarpar diye korkarak biniyorum.
Ben her saniye aracımı tamir ettirmekten bıktım.
Tamir ettiriyorum, 5 saniye sonra aynı olay, tekrar çarpıyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2018, 16:21:28 »
Sonuna kadar destekliyorum.Şahsen motor süren birisi olarak 20 metre uçmaktan bıktım.

Çevrimdışı Nigg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sasha Moris Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Temmuz 2023, 21:26
Toplam oynama: 56 gün, 18 saat
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2018, 16:40:00 »
Desteklemiyorum,çünkü yanlışlıkla olan durumlar yüzünden adam 60 dakika yiyor ve üzülüyor 200 dakika yese...

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2018, 16:44:00 »
Desteklemiyorum,çünkü yanlışlıkla olan durumlar yüzünden adam 60 dakika yiyor ve üzülüyor 200 dakika yese...
Zaten yanlışlıkla olan durumlar anlaşılır, ama kasıtlı olan durumlar apaçık kendisini gösterir.
Yanlışlıkla da oluyorsa, kişi dikkat etmeli. Gerçek hayatta yanlışlıkla birini eziyor musun?
Veya yanlışlıkla trafik lambasını falan kırıyor musun? Ya da kişiyi ezdikten sonra birşey olmamış gibi devam ediyor musun?
**Gerçek hayatta yürürken birine yanlışlıkla omuz atsan bile dönüp, kusura bakmayın falan diyorsun.
**Birde araç ile olduğunu düşün?**

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2018, 00:20:27 »
Sanırsam öneriyi açan kişi empatiyi çok seviyor. Benim gözümden de bak istersen.

Sunucuda bir süre pasif kalmıştım, sunucuya girdim ve bir kaç rol yaptım. Kendime çok ufak çaplı bir drift takımı kurup Idlewood'da drift atmaya çalıştık. Bu attığımız driftlerde sadece bir kişiye ben çarptım, onun için de 200 dakika hapis yedim. Kişinin canından sadece 9'unu götürdüm fakat yine de yeterli bir sebepti.

Fakat, drift attığım için Non-RP'den 500 dakika yediğimde neye uğradımı şaşırdım. Gerçek hayatla kıyaslayın bu olayı, siz hiç aktif bölgelerde drift atanları görmüyor musunuz ? Özellikle, Tokyo-Japonya gibi yerler bunların başını tutuyor. Buralara bir gün olur da yolunuz düşerse gidip bakın, polisler bırakın bunların peşine düşmeyi cezayı bile çok nadir kesiyor. İnternet elinizin altında, girin ve araştırın.

Bu arada birisine kazaran çarpamazsın demişsin, üstelik kusura bakma falan demişsin de bal gibi çarparsın. Drift atarken hızını alamayıp veya alanın kısıtlı olmasıyla aracın arka-ön tamponuyla birisine gömebilme ihtimalin yüksek.

Amerika'dan bahsediyoruz gerçeği bu tür bir dayak atmazlar ama aracın bilerek çarpmadığı anlaşılıyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2018, 00:29:33 »
+ taşımacılık bölgesinde kendi yolundan gitmeme gibi bi problem var

Çevrimdışı Rot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2018, 00:38:00 »
Sanırsam öneriyi açan kişi empatiyi çok seviyor. Benim gözümden de bak istersen.

Sunucuda bir süre pasif kalmıştım, sunucuya girdim ve bir kaç rol yaptım. Kendime çok ufak çaplı bir drift takımı kurup Idlewood'da drift atmaya çalıştık. Bu attığımız driftlerde sadece bir kişiye ben çarptım, onun için de 200 dakika hapis yedim. Kişinin canından sadece 9'unu götürdüm fakat yine de yeterli bir sebepti.

Fakat, drift attığım için Non-RP'den 500 dakika yediğimde neye uğradımı şaşırdım. Gerçek hayatla kıyaslayın bu olayı, siz hiç aktif bölgelerde drift atanları görmüyor musunuz ? Özellikle, Tokyo-Japonya gibi yerler bunların başını tutuyor. Buralara bir gün olur da yolunuz düşerse gidip bakın, polisler bırakın bunların peşine düşmeyi cezayı bile çok nadir kesiyor. İnternet elinizin altında, girin ve araştırın.

Bu arada birisine kazaran çarpamazsın demişsin, üstelik kusura bakma falan demişsin de bal gibi çarparsın. Drift atarken hızını alamayıp veya alanın kısıtlı olmasıyla aracın arka-ön tamponuyla birisine gömebilme ihtimalin yüksek.

Amerika'dan bahsediyoruz gerçeği bu tür bir dayak atmazlar ama aracın bilerek çarpmadığı anlaşılıyor
Sen benim yazdığım yazıyı önce düzgün okursan, ne demek istediğimi zaten anlarsın.
Drift attığın yer, drift atmaya uygun biryer değil işte anlasan bir bunu.
Roleplay oynuyorsan, trafik kuralları dahil her kurala uyacaksın.Gerçek hayatta, "ŞEHİR İÇİNDE" yapamayacağın şeyleri oyunda yapmayacaksın.
Ha bu arada, Idlewood'da drift atıyorum diye kendin söylüyorsun.
Madem böyle bir role kalkıştın, trafiğe kapalı yollarda yapabilirsin veya oyuncuların az olduğu bölgelerde.
Senin gibi çok arkadaş görüyorum ben, kişiye çarpıyorlar yanlışlıkla ya kaza rolünü yapmadan gidiyorlar, ya da sana arabayla çarptım niye rol yapmıyorsun diyorlar :)