Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Haksızlığa uğrama köşesi

Başlatan WestBrooK, 09 Ağustos 2020, 11:14:08
Okunma sayısı 596 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Haksızlığa uğrama köşesi
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2020, 17:25:28 »
Sunucuda ilk girdiğim birlik olan Cartel de Pereria'da rol yaparken ESOS'a gidecektik tabii baskın gibi bir amacımız vardı diye hatırlıyorum sonrasında birliğimizin yetkilisi sormuş herhalde böyle böyle baskın yasak mı helepr de hayır demiş(bildiğim kadarıyla böyle helper yasak değil demiş yani)
sonra esosa gittik ve konuştuk bir anda herkes birbirine sıkmaya başladı ben de arkadaşlarla sıktım falan tabii m4 var
sonra olay bitti silahlarımızı kaybetmeden döndük mekana ve bir anda herkes jail yemeye başladı BKİ sebebiyle hem de 500dk yiyorlar benim için afk bırakmak ölüm meselesi
gidip oyundan çıktım ve cezadan kurtuldum silahım da gitmedi ama tüm arkadaşlarım jaile girmişti. Bu konuda pek haksızlığa uğramasam da üzücü olmuştu yani silahını kaybeden onca kişi vardı
---
başka bir olay da bir arkadaşla rol yaparken aracımın satılık olup olmadığını sormaya geldi başka iki kişi ve yanımdaki salak hemen /b yoluyla "dostum şu an bizle role girme, arkadaşlarla rol pause yaptık onun için bekliyoruz" falan dedi ve olayı uzattı ben de hiçbir şey demiyorum orada
sonra ben de "tamam uzatmayalım /b - role devam" yazdığım için jail yedim
Yani olayda pek bir suçum da yok ama yine hatalı jaildi.
--
başka bir olay daha var
helper 1 olduğum dönemdi sonra arkadaşıma 2-3 kere yumruk attım belki 5 o da bana attı sonra kimse talep atmamasına rağmen 30dk GBI sebebiyle jail yedim jail atan da hala admin
yani kimsenin şikayetçi olmadığı bir durumda neden jail yediğimi pek anlamamıştım. Tabii derseniz o admin şikayetçi olmuş yani haklı sayılırsınız ama arkadaşla aramızda gçeen ufak bir şey yani bilemedin 5 kez yumruk attığım için GBI sebebiyle jail yemiştim
sonra pm'den konuşunca çıkartmak yerine tamam aramızda kalsın diyip pm kapatmıştı
--
he bi de çook önceden elimdeki kamerayı silah sanıp sıkan birileri vardı hatta şikayet açınca(o zamanlar şikayet sistemi panelli değil şablonlu) gidip kameraya zoom yapmışlardı işte bak silah bu falan amaçları neydi bilemem ama cidden silah sanıp sıktılarsa yani onların açısından biraz üzücü ama yalan söylemek amaçlıysa hiç üzülmedim  :-X

bu arada herkes olup olmadık durumlarla jail yiyebilir, kesinlikle dikkatli olmalısınız. Ayrıca hakkınızı kesinlikle savunun, kimseye uymayın. Biri /b ile rolü bölüp hakkını savunmaya çalışıyorsa siz yapmayın onun yerine şikayet açın.
Eğer haksız ceza yerseniz kesinlikle ticket açıp hakkınızı savunun, ben o zamanlar hiç bilmiyordum ticket sistemini bu yüzden savunamadım ama siz açın ticketinizi.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2020, 17:46:29 »
Savunma yapmama bile izin verilmeden karakterimin 3 dakika 8 saniye içerisinde CK başvurusu onaylandı. Başka CK lara baktığımda hepsinde kişilerin savunma yapmalarına izin verilmiş. Süreç de en az bir iki gün sürüyor. Üzücüydü yani. Umarım başka insanların başına gelmez. İşin ironisi, CK talebimde soyadım RASCOLOVA olarak yazılmış. RASCALOVA olmasına rağmen :) En azından talep onaylanırken İsim_Soyisim kuralı doğru mu yazılmış dikkat edilebilirdi. :)

Talebi görüntülemek için tıklayınız.

Çevrimdışı Psych

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 12:22
Toplam oynama: 45 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2020, 18:26:36 »
Police II idim. III terfisini bekliyordum. Bir aylık bir süreç içerisinde terfi olacaktı. Her gün sabahlardan başlayıp akşamlara kadar devriye atıyordum. Sürekli olarak suçlu tutuklayıp tutuklama raporu kasıyordum. Tac-1 başlatıp Tac-1'lara katılıyordum. Gayette aktiftim, rollerimide yapıyordum. Bütün bunları yapmama rağmen terfi gününde haftada sadece bir kez oyuna giren tutuklama raporu az olan bir adamı PO3 yapıp beni PO2'de bıraktılar. O gün PD'den çıktım dahada hiçbir şekilde girmeme kararı aldım. Siz siz olun PD'ye girmeyin bence.

Police Officer II Brian Linberg / Metropolitan Divison
Reis PD'de rütbe almak için durduysan hiç zahmet etmeseymişsin. Önemli olan yaptığın rollerden zevk almak.

Rütbe ile alakası yok kanka emeklerinin karşılığını alamayıp hiç emek sarfetmeyen birine verilmesi canımı yakan kısım.

Çevrimdışı CrawPett

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:42
Toplam oynama: 66 gün, 9 saat
Fred Graham Lv.21
Son giriş: 10 Ocak 2024, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #13 : 09 Ağustos 2020, 18:26:52 »
Hile adı altında discordlarda bulunduğum için kalıcı ban yemiştim 48 özür ve 1000 kelimelik metin sonucunda banım açılmıştı :/

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2020, 18:34:19 »
Herkes oyunda illa bir kere haksızlığa uğramıştır yazın bakim.
Bugün forumda internet sayfaları kısmında çalıntı bir sayfaya "Başlığı bile çalıntı, saçma" yazdığım için kışkırtmaktan kalıcı ileti banı yedim. Ts3 gittim çeken yok, oyunda destek atıyorum "Ts3 git, ticket aç" diyorlar. En son tanıdığım bir admin yanına çekti, olayı anlattım banım açıldı.

Çevrimdışı WestBrooK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ocak 2023, 22:57
Toplam oynama: 120 gün, 18 saat
Birlik: **X
« Yanıtla #15 : 10 Ağustos 2020, 14:56:19 »
Herkes oyunda illa bir kere haksızlığa uğramıştır yazın bakim.

Bildiğiniz üzre swatlar günlük bir dm içinde swat geliyor bize ateş açıyor bizde karşılık veriyoruz sonra arkadaşım banlanıyor hera neden sıktıklarını sorunca pd sıkmışsınız yalanlıcaksan jail atayım diyor hasar kayıtlarını istiyorum 1450 dk jaile giriyorum :D