Sunucuda ilk girdiğim birlik olan Cartel de Pereria'da rol yaparken ESOS'a gidecektik tabii baskın gibi bir amacımız vardı diye hatırlıyorum sonrasında birliğimizin yetkilisi sormuş herhalde böyle böyle baskın yasak mı helepr de hayır demiş(bildiğim kadarıyla böyle helper yasak değil demiş yani)
sonra esosa gittik ve konuştuk bir anda herkes birbirine sıkmaya başladı ben de arkadaşlarla sıktım falan tabii m4 var
sonra olay bitti silahlarımızı kaybetmeden döndük mekana ve bir anda herkes jail yemeye başladı BKİ sebebiyle hem de 500dk yiyorlar benim için afk bırakmak ölüm meselesi
gidip oyundan çıktım ve cezadan kurtuldum silahım da gitmedi ama tüm arkadaşlarım jaile girmişti. Bu konuda pek haksızlığa uğramasam da üzücü olmuştu yani silahını kaybeden onca kişi vardı
---
başka bir olay da bir arkadaşla rol yaparken aracımın satılık olup olmadığını sormaya geldi başka iki kişi ve yanımdaki salak hemen /b yoluyla "dostum şu an bizle role girme, arkadaşlarla rol pause yaptık onun için bekliyoruz" falan dedi ve olayı uzattı ben de hiçbir şey demiyorum orada
sonra ben de "tamam uzatmayalım /b - role devam" yazdığım için jail yedim
Yani olayda pek bir suçum da yok ama yine hatalı jaildi.
--
başka bir olay daha var
helper 1 olduğum dönemdi sonra arkadaşıma 2-3 kere yumruk attım belki 5 o da bana attı sonra kimse talep atmamasına rağmen 30dk GBI sebebiyle jail yedim jail atan da hala admin
yani kimsenin şikayetçi olmadığı bir durumda neden jail yediğimi pek anlamamıştım. Tabii derseniz o admin şikayetçi olmuş yani haklı sayılırsınız ama arkadaşla aramızda gçeen ufak bir şey yani bilemedin 5 kez yumruk attığım için GBI sebebiyle jail yemiştim
sonra pm'den konuşunca çıkartmak yerine tamam aramızda kalsın diyip pm kapatmıştı
--
he bi de çook önceden elimdeki kamerayı silah sanıp sıkan birileri vardı hatta şikayet açınca(o zamanlar şikayet sistemi panelli değil şablonlu) gidip kameraya zoom yapmışlardı işte bak silah bu falan amaçları neydi bilemem ama cidden silah sanıp sıktılarsa yani onların açısından biraz üzücü ama yalan söylemek amaçlıysa hiç üzülmedim :-X
bu arada herkes olup olmadık durumlarla jail yiyebilir, kesinlikle dikkatli olmalısınız. Ayrıca hakkınızı kesinlikle savunun, kimseye uymayın. Biri /b ile rolü bölüp hakkını savunmaya çalışıyorsa siz yapmayın onun yerine şikayet açın.
Eğer haksız ceza yerseniz kesinlikle ticket açıp hakkınızı savunun, ben o zamanlar hiç bilmiyordum ticket sistemini bu yüzden savunamadım ama siz açın ticketinizi.