Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2131.86, -1151.30, 24.06, 180.17)1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:Uzun Cevaplı Sorular:1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle açacağımız işyerini oto galeri olarak kullanacağız. Vatandaşlarımızın istediği model araçları uygun fiyata satışa sunacağız ve bu sayede istedikleri araç modeline daha kolay ulaşabilecekler. Biliyorsunuz ki 2. el oto galeri çok kalabalık bir yer. İstediğimiz veya yeni keşfetmek istediğimiz markaları bulmakta zorluk çekiyoruz. Açacağım galeri ile 2. eldeki en temiz ve uygun araçları alıp galerimde satışa sunacağım. Oyuncularımız rol ortamı sağlayabilecek bir 2. el oto galeri bulabilecekler , daha sonra oyuncularımıza kural ihlali yaptırmadan düzenli roller öğretmeye çalışacağız. Aktif bir galeri olacağı için , oyunda yapacak bir iş bulamayan oyuncularımız araçlarını satmak için galeriye getirebilecekler ve bu sayede hiçbir oyuncumuz sıkılıp boş kalmayacaktır. Herkes 2. elde toplanıp rollerine devam edebilecekler , araçları almak/satmak istiyenler rahatça ve tartışmadan fiyatta anlaşabilecekler. İşsiz kalan oyuncularımıza ya da yeni başlayan oyuncularımıza iş vererek hem oyunu öğretmek hemde rahatça para kazanabilecekleri bir ortam hazırlayacağız. Yeni katılan iş arkadaşlarımıza oyun kurallarını ve işlerini öğreteceğiz. Sürekli etkinlikler olacak ve hediye olarak bir araç hediye edeceğiz. Kısacası şehirde karmaşık olmayan bir galeri daha olacak ve keyifli roller dönecek.[/b]
1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Yukarıda da anlattığım gibi ofisimi daha kolay yönden araç satmak ve para kazanmak için kullanacağım. Açacağım ofisin park alanı bana ait olduğu için daha çok araçlarımı satılığa koyup daha kolay satabileceğim. Ofisimi sadece araç satmak ve para kazanmak için açmıyorum. Keyifli roller ve eğlenceli dakikalar geçirmek için de açıyorum. Araçlarını satmak istiyen oyuncularımız zorlanmadan araçlarını satabilecekler.Araç satarken aracı alacak kişiyle güzel roller geçirmek için ve onunla fiyat konusunda daha kolay anlaşabilmek için ofis açıyorum.Kısaca para kazanmak , rol döndürmek , sıkılmadan oyunu oynamak için ofis açtırmak istiyorum ve yeni başlayan oyuncularımızı ofisimde işe alıp onlara oyunu daha kolay öğreteceğim. Bu sayede oyuna daha hızlı uyum sağlayabilecekler. Sadece satılık araçlar olmayacak işyerimizde. Meslek yapan oyuncularımız için kiralık Roadtrain-Flatbed gibi meslek araçları kiralayacağız. Bu sayede yeni başlayan oyuncularımız yavaş araçlarla meslek yapmak yerine hızlı araçlar kullanarak daha kolay bir şekilde para kazanabilecekler.1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Öncelikle araçlarımızı daha kolay yönden satmak için açıyoruz daha sonra geniş park alanı olacağı için istediğimiz kadar araçlarımızı sıkışık olmadan park ederek müşterilerimizin araç seçerken zorlanmamasını sağlayacağız. Sürekli araç alım/satımı yaptığım için bir galeri şart o yüzden galeri açmak istiyorum. Bir diğer ofis açmamın sebebi ise para kazanmak. Araçlarımızı daha kolay satabilmek için karışık olmayan bir alanda araçlarımızı düzgünce park ederek daha kolay satabilmek için açıyorum. Dediğim gibi ofisi sadece Ofisimi sadece araç satmak ve para kazanmak için açmıyorum. Keyifli roller ve eğlenceli dakikalar geçirmek için de açıyorum. Ofisi açtırmak istememin başka sebebi ise 2. elde çok araç olması. Çok fazla satılık araç olduğu için araçlarımı satmakta zorlanıyorum. Bu yüzden ofis açtırmak istiyorum. Açtıracağım ofisin park alanında düzgünce park edilen araçlar olacak ve karmaşık gözükmeyecektir. Bu sayede müşterilerimiz zorlanmadan istediği aracı alabilecekler. Ofis açtırmamın diğer sebebi ise konum. Mesela araç satacağım zaman arkadaşa konum atacağıma veya şuraya gel , buraya gel diyeceğime direk işyeri numarasını vereceğim , zorlanmadan ve uğraşmadan beğendiği aracı alıp gidebilecek.
Ben, "ProfessionaL"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.