Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mirai Tanaka

Başlatan r2x9, 08 Ağustos 2020, 15:21:09
Okunma sayısı 3116 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Mirai Tanaka
« : 08 Ağustos 2020, 15:21:09 »
Maxon Amateur Animators

Mirai Tanaka'nın kaldığı evin mutfağı gözükmekte. Mirai ütü işinden önce kahvaltı yapmak için bir yemek pişiriyor.

Orta bütçeli ve aileden uzak yaşayan yirmi beşi iki ay önce giren  Mirai iş saatlerinde market çalışanı pozisyonunda  devam ederek
akşam saatlerinde kargo taşıma işiyle girer. Mirai'ın bu döngü içerisinde kaldığı durumu sadece bir ev satın  almak için değil kendine yeni bir sayfa açmak için çok efor harcar. Bir gün sabah saatlerinde radyodan bir sunucunun  " Maxon amatör animatörleri alımı başlamıştır. Ön kayıt icin forum sayfamiz bulunmakta. Forum üzerinden kayıt olabilirsiniz ."  duyduğu zaman Mirai iş döngüsünü bozup Maxon amatör animatörleri alımlarına başvurulur. Mirai'nın Maxon amatör animatörleri başvurarak kendi kaderini hikayeler yazarak değiştirebileceğini bilse dahi Maxon'da yazmış olduğu sıra dışı ve artı on sekiz hikayeler ile diğer  hikayeleri  ötekileştirerek hikayeyi sıra dışı ve artı on sekiz olmasının yanı sıra ders çıkartan ve sonu iyi olmayanlardan seçer. Yazar(Mirai) bu sonu iyi olamayanların seçmesinin nedeni kendi yaşadığı olumsuz davranışları insanları uyandırmak  ve hataların insanları güçlendiğini herkese anlatmak için hikayedeki içeriği değiştirir. Kısacası Maxon amatör animatörleri  kendi hatalarını örterek ve yaşadığı zor anları hikayelestirerek halka sunan bir ekiptir . Maxon amatör animatörleri halk tarafından ün istemezler. Maxon amatör animatörleri  galeyana gelerek  hikayeler yazmasını ve yazdığı hikayedeki  hatalarının cıcığını çıkartarak bu noktada geliştirmesini isterler. Bir de  Mirai'nın Maxon'da geçen hikayeyi anlatsam yeridir. Mirai radyoda gelen sesi net bir şekilde anlamak için radyonun sesini  yükseltir. MAA'in forum adresini ve Telegram grubunu radyodan bir orta yaşlı tok sesli bir adam söyler. Mirai ütüyü dik bir şekilde masaya koyup çekmecenin gözünü açarak bir not defteri boyutta bir kağıt ve tükenmez kalemi çıkartıp ütü masasının üzerine koyar. Kâğıdı  silik yazınca kalemi çalkalıyor. Kalem yine bir işlevi görmedi. Kalemi  masayı bırakıp başka bir odaya geçerek kalemi bulmayı çalışıyor. Bu sefer rengi farklı olan tükenmez kalemi masadaki gazetenin üzerinden görüp alarak hızlı yürüyerek ütü masasına doğru gidip önce sol elini bir teğet çizer. Kalem silik yazmadığı için direkt kağıda  aklında kalanları yazar. " Maxon amatör  devamı neydi ya" bir an duraksayıp hatırlamaya çalışıyor "yazarları forum maxonawriters. com" dedikten sonra  kâğıdı televizon ünitesinin kitapların bırakıldığı yere koyar. Ütünün tutmaçını sol elinden kavrayıp ütünün suyu az oldugunu fark edip mutfağa giderek  bir su bardağı alır. Bardağı şebeke suyundan, o kasabada o zamanlarda temiz su henüz gelmemişti, doldurup ütüdeki su  kapağını açarak ütüye su döker. Mirai'nın aklında kalanları kağıda yazıp Telegram grup adresini yazmasa da Mirai için büyük bir sorun olacağını görmüyor. [+18] Ütü işlerini yaptıktan sonra ütü masasını aşağıya doğru itip dik bir şekilde kapının yanındaki duvarda bulunan iki salon halısının yanına doğru bırakır. Odaya girip penceredeki gunesligi çekerek bilgisayarı ssd sayesinde kısa bir sürede açıp youtubeden herhangi bir müziğe açar. Hoparlörün bass kısmını azıcık açıp bazanın  altını kaldırılır. Belirli ölçütlerle bulunan dildolar, vibratör, elastik eldiven ve erkek poz dergileri görünmekte. Mirai vibratöru alıp  şarjını kontrol etmek için çalıştırır. Vibratör yedi farklı ayarla çalışıp ileri geri yaparak  başı ağrıyanlar için bir ilaçtır. Daniel vibratöru alıp üstünü çıkartacakken bir kapı sesi duyar. Vibratöru kanepenin üzerine bırakıp kapıya doğru yaklaşır. [+18]  Kapı gözünden gelen kargocuyu görür. Kapıyı açar ve kargocuyla Mirai arasında konuşma geçer Kargocu " İyi günler hanımefendi. Mirai Tanaki siz misiniz? " diye sorar. Mirai " Evet doğru. " dedikten sonra kargocu kağıtları ve kalemi Mirai'a doğru uzatıp imzalanması gereken yerleri söyler. Mirai kargocudan kalemi alıp kâğıdı imzalayıp kargocuya uzatır. Kargocuyu imzalanan  kağıtları duvara doğru temas edip kağıtları telefondan çekerek Mirai'ın istediği ürünü uzatır. Kargo Mirai'nın arkadaşı Mike'ın hediyesiydi. Ürun Beş farklı fonksiyonu olan bir masaj aletidir.Mirai ürünü alıp "iyi günler." diyerek kapıyı ileriye doğru itip kapatır. Mike, Mirai'nın  eski iş arkadaşı ve işi öğretendir. Selvi boylu ve sıska bir fiziksel görünümü vardır. Sevimli birisi ve Mirai'ya aşıktır. Mirai'ya kendi  hislerini anlatmayı pek hoşlanmaz.

Belirli bir gün sonra iş alımları için internet sayfasından başvurulur. Başvuru onayladıktan sonra online mülakat sınavında katılmak için orta bütçeli dizüstü bilgisayarı açıp Google Hangouts programı aracılığıyla sözlü mülakata girer. Sözlü mülakatta olan iki kişi Mirai'a sorular sorar.

İkı kişiden birisi " Isminizi öğrenebilir miyim?" der.

- Adım Mirai. Mirai Tanaka

- Pekala Mirai bize kendinizi tanıtır mısın?

- Yirmi beş yaşındayım.  Tokyo’da doğdum. İş için San Andreas eyaletin Blueberry kasabasına doğru taşınmayı düşünüyorum. Santranç oynamayı seviyorum. Liseler arası santranç turnuvasında 4'uncuyum. Kitap okumayı seviyorum. Genellikle en sevdiğim roman polisiye romanlarıdır. Agatha Christie'n canlandırdığı Hercule Poirot karakterindeki zekasını çok seviyorum. Tabi bu ne alakası varsa her neyse  ileri görüşlü ve basit bir durumlarda  heyecan yapan bir kadınım.

- Bu yeterli. Maxon Amatör Animatörleri ekibini neden başvurdunuz?

- Çocukluğumda (12) hikaye kitapları okumak ve komposizyon yazmaktan çok hoşlanıyorum. Yaşadığım olayları bir deftere yazmişligim var. Bilirsiniz işte günlük tutuyorum.

- Halâ da günlük tutuyor musun?

- Işe başladığım sürede günlük tutma zamanım kalmıyor. O gerekçeyle şu anlık günlük tutmuyorum.

- Devam edin Mirai Hanım.

- Maxon Amatör Animatörleri  başvurusunu radyodan duydum. Önce kendimi bu ışe girmek için sorguladım. Bu işe girmeyi sadece para konusunda değil işime adapte olmak akabinde işi yaparken kendimi geliştirmek icin başvurdum.

-  Şöyle bir durum var. Burası sandığınız gibi bir yer olamayacağını sizlere söylemek isterim. Kendinizi tabi geliştirirsiniz ama adepte olmanız zor gibi görünecek.

- Nasıl yani? Biraz daha açık konuşabilir misin?

1. Part IV'de Maxon Amatör Animatörleri  ekibinin adepte olmamasının sebeplerini sunuyor ( Yazarın Notu)

Maxon Amatör Animatörleri ekibinin genel binası. Burada sadece toplantılar ve önemli işler ve kütüphane için açıktır.

Üç hafta sonra Mirai dış hatlar uçağına binip Tokyo'dan San Andreas eyaletine doğru beş-altı saatte varır. Taksiye binip isteceği yerin adresini
taksiciye sorar. Taksici navigasyon üzerinden Mirai'in söylediği konuma doğru yol alır. Mirai taksimetreden üç rakamlı yüksek bir sayı gördüğünde taksiciyle birebir ücret tartışmasını başlatır. Mirai taksimetredeki- sistemdeki- sayı sorununu ile ilgili daha fazla tartışmak istemez. Cebindeki paraları çıkartıp paraları sayarak taksiciye verip araçtan çıkar. Araçtan çıktığı zaman karşıda bulunan Maxon Amatör Animatörleri binasının kapısına doğru adımlar atar. Telefonun harita uygulamasına bakar. Geldiği yer doğruydu ama MAA binasının  dışarıda kimse olmayınca Mirai bir an tasalandı. Karşıda geçen bir adam Mirai'a doğru yaklaşır. Gelen kişi güzel bir kadındı. Kadın Mirai'a soru sorar " Pardon Maxon Amatör Animatörleri binası ne tarafta?" Mirai önünde bulunan binaya bakıp tekrar kadına doğru bakar. Kadın konuşmasını devam ediyor " MAA alımı için gelmiştim de binayı bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olur musun? Vaktim azalıyor." Mirai " Ha! Bak ıkı yüz metre yuru karşında iki yol çıkacak. Sağdan üç yüz metre  yürü MAA'ı bulacaksın." der. Kadın direkt o yoldan depar atar. Mirai kadının koşusunu görüp sırıtır. Yavaş adımlarla ve etrafı dikkatlice bakarak  kapıyı açar. Içeriye girdiğinde karşıdaki  görevlinin bir kitap okuduğunu gördü. Bu kitabın içeriği orta yaşlı bir herifin gencecik süt gibi  kiziyla arasında geçen aşkı anlatıyor. Mirai görevliye doğru usulca yaklaşıp bir şey söylecek:

- Merhaba amca. Buranın vadiyası-"

- Kızım gece vadiyası mı diyorsun? Sadece perşembe ve cuma günlerinde gece vadiyası oluyor. Diğer günler normal saatlerde başlıyor. Bahsetmiş olduğum gece vadiyasındaki günler bir bilemedin ıkı ay sonra değişebilir."

Mirai istenilen cevabı gorevliden alıp" Daha soruyu sormadan nasıl bu kadar hızlı cevap verebiliyorsun? "

- Aynı soruyu soran onlarca kişi oluyor. Eee bu böyle olunca da soyleyeceginiz  soruyu tahmin ediyorum ve cevapliyorum."

- Tuhaf. Yine de sağ ol. Toplantı salonu bir üst katta değil mi?

- Evet kızım."

Mirai hızlı adımlarla toplantı salonuna doğru adımlar atar.

Kurt maskesini takan jester Thomas

Mirai hızlı adımlarla toplantı salonuna yetişir. Kapıyı açar açmaz başında kurt maskesini takmış bir adamı rastlarken geri adımlar atar.
Emmanuel maskeyi çıkartıp " Pardon. Hey sen bize katılacak yeni yetme olmalısın." der. Mirai " Yeni yetme biraz abartı olmadi mı?" dedikten sonra içeriye geçer. Salonda oturanlar kişiler normal insanlardan daha farklı bir kişiliğe sahiptirler. Yüzlerindeki hâller, beden dilleri sıradan olmayan baziları pencerede durup gelen arabalara sayanlar bazısı söylediği cumlenin sonunda uzatan kişiler barınmakta. Bu şahısların doğal hareketleri olsa da Mirai bunlarla  nasıl ayak uydurmayı değil nasıl o yerde nasıl hayatta kalabileceğini düşünüyor.

Mirai etrafa bakıp ekibe sol eliyle selamlayarak:

- Selam. Ben Mirai ekibinizin yeni üyesiyim.

Herhangi biri Mirai'e korkulu gözlerle bakarak:

- Hoş geldin.  Evet dün lider bizi aramıza katılacağını ve bizimle çalışacağını söyledi.

Mirai:
- Ya öyle mi? Isminiz nedir?

Thomas:
- Thomas. Bu arada lider gelen kişi güzel fiziki açıdan mükemmel olan bir kadın olacağını bize söylemişti. Görünen o yanılmışız.

Mirai sahte bir gülümsemeyle Thomas'ın gozlerine bakarak:
- Ahahaha ama ben güzel değil mi?

Thomas bakışları Mirai'e doğru baştan aşağı süzer. Thomas Mirai'ye son bir şeyler söyler:

- Ama liderimi- Neyse şurada otur. Toplantı on dakika sonra başlayacak.

Mirai masadaki boş sandalyelerden birisini oturarak liderin gelmesini bekledi.

Luke "Lider" Rivera

Salona gelen son kişi Luke idi. Taramış saçları, ütülenmiş gömleği ve şık tasarımıyla ekibin ona karşı büyülenmesi an meselesi oldu. Luke Rivera yirmi dokuz yaşında, San Andreas Üniversitesi görsel iletişim tasarımı bölümünde mezun olup yüksek lisansını da tezli olarak tamamlayarak Maxon Amatör Animatörlerinin ekip lideridir. Zamanında müdür yardımıcısı statüsüne gelip bir zamanda başka bir kişiyle tartışmaya ve  hakaret ettiği gerekçesiyle müdür yardımcısından ekip liderine kadar rütbesini düşürdü. Luke şu anki pozisyonunda çalışmaktan memnun. Luke sakin, yeri gelince asabileşen, yardımsever ve mizahseven bir mizaça sahiptir. Luke çalışanlarına laf atarak tatmin olmasını sevmez. Bu durumda tatmin olan kişilere de hiç sevmez. Yol göstericidir, destekleyicidir. Luke'yi böyle tanımlayabiliriz. Thomas, Mirai'den önce ekibe katılan Maxon Amatör Animatörlerin çizeridir. Karakterlerin efek kısımları, gölge ve çevre çizimleriyle uğraşır. Bir de video edit konusunda uzmandır. Thomas -göründüğü gibi- şaka yapmayı seven, bazen yerli yersiz bazen de düzgün konuşan birisidir. Thomas'ın nihai amacı ekipçe sıradışı bir hikaye yazmak ve o hikayeyi animasyona haline getirerek kendini geliştirmektir.

Luke içeriye girer girmez ekibe el sallar. Yeni katılan Mirai'e doğru bakarak "Hoş geldin." dedikten sonra kendi sandalyesine oturur. Sağ elinde bulunan çantayı kucağına koyup fermuarını açarak iki üç tane kağıdı masaya bırakır. Luke masaya koyan kağıtlardan birisini alıp yoklamayı alır. Yoklamada herkes burada. Bir tek yoklama kağıdında Mirai'nin ve Mirai'e yol tarifesine soran çekici bir kadının ismi yoktu. Luke "Seni yoklamada eklemek için yanıma uğra." der. Mirai başıyla yukarı aşağı sallayıp Luke'nin söylediklerine kulak asmaz. Luke boğazını temizleyerek "Öncelikle hoş geldiniz. Aramıza yeni katılan hanımefendi sana da hoş geldin.  Bana sunmuş olduğunu senaryoda birkaç ufak bir açıklıkları tespit etsemde bu açıklıkları gece saatinde tamamladım. İyi iş çıkarttınız. Senaryonuzu görseller aracılığla halka sunacağız. Halkımızın bizim hikayelerimizi övgüye alıp yergiye yer almamıza sağlayacağız. Gençlerimizi  ve yetişkinlerimizi aydınlatmamız bizim için en gerekli olan amacımızdır. Biz bu amaçla yola çıktığımız ve başardığımız için hepinizden gurur duyuyorum. Yazım hatalarınızı tespit ettim. Hatalarınızı gmail'den hepinize ayrı ayrı sundum. Eksikliklerinizi kapatın çocuklar. Ha bu arada aramıza yeni birilerin katıldığını gördüm. İki kişi gelmesi gerekecek iken bir kişi gelebildi." O sırada çekici hızlıca toplantı salonuna girerek nefes nefese kalarak " Gee. Geldim. Geç kaldığım için üzgünüm." dedikten sonra Mirai'e doğru bakarak " Sen. Senin yüzünden beni ormana doğru sürükledin. Şerif departmanı sağ olsun beni istediğim yere bıraktı. Ama sen senin yaptığına hiç unutmacağım." diyerek Mirai birden " Hey bak bende yolu bilmiyordum tamam mı? Bir arkadaş bana o yere nasıl gideceğimi söyledi o kadar. " çekici kadın ses tonunu yükselterek " Hadi oradan sürtük. Yalan üzerinde yalan." dedikten sonra Luke araya girer " Şey, daha konuşmamı bitiremedim." dedikten sonra çekici kadın lideri gördükten sonra utana utana kendi sandalyesini çekip sandalyesine oturur. Luke yarıda kalmış olduğu toplantıyı devam eder " Evinizde ekipçe bir hikaye yazacaksınız. Size senaryoda ayrılan bir parçalar yazacaksınız. Yazacağınız senaryo bir iki paragraf düzeyinde olmayacak ve kopya hiç olmayacak. Yaratıcılığınıza ve kendinize güvenin. Sizin maaşlarınızı geç yatırıyorum. O yüzden bana bir iyilik yapın ve bir hikaye yazın.  Hikayeyi tamamlayıp teslim alacağım süre iki hafta. Bu iki hafta içerisinde iyice değerlendirin. Toplantı bitmiştir. Evinize doğru gidebilirsiniz."

Luke ile Mirai arasında geçen sohbete tanık oluyorsunuz

Luke ve Mirai bir araya gelerek Luke Mirai ile aralarında muhabbet etmesine tanık olursunuz. Luke " Hey asyalı. Adın neydi senin?" der. Mirai "Adım Mirai, Mirai Tanaka." dedikten sonra Luke " Memnun oldum Mirai.  Gördüğün gibi biz bu şekilde çalışıyoruz. Ekibin hikayelerini toplayarak görseller aracılığıyla halka sunuyoruz. Bir tek sponsor eksikliğimiz var. Bizim ekip sponsor için aramaya üşenirler. Sende tanıdık bir arkadaşın yani bağlantın var mıdır?" diye soru sorar. Mirai başını sağa ve sola doğru çevirerek "Benim çevrem o kadar da geniş değildir ama yine sponsorluk için aramaya mutlaka çalışırım Bay bay?" Luke birden " Bay Rivera. Bana Luke diyebilirsin. Resmi davranmana gerek yok. Ekibiminde resmi davramaktan pek hoşlanmaz. Kasma, takıl kafana. Anlayamadığın bir durum olursa mutlaka ekibe ve/veya bana sorabilirsin" der. Mirai "Çok teşekkür ederim. İzninizle" dedikten sonra o alandan ayrılacakken Luke "Sakın dışarıda fevri davranma Mirai. Los Santos'ın insanları çok katı ve ciddidirler. O yüzden oranın insanlarla konuşmaya başlamadan önce iki defa düşün." der.

Alıntı
Fiziksel ve ruhsal özellikler

Mirai hayal gücünü erotik ögelerleriyle harmanlayarak halka sunan genbir kadındır. Komik ve sempatik bir bireydir. En sevdiği yemek ıspanak ve sevmediği yemekse soğan ve sarımsaktır.Köfte yerken sarımsak olduğunu fark edilince bir an tetikleniyor. Arkadaş ortamında espiri yapmaktan çok hoşlanır. Tabi soğuk espiri yaparken tatmin oluyor.  Orta boylu ve orta kiloludur. Saç rengi siyah(19.08.2020 tarihinde saçını kestane rengiyle boyadı) göz rengi mavidir. Göbek deliğin yukarısında siyah bir beni vardır.

Çevrimdışı r2x9

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 28 Mart 2021, 02:04
Toplam oynama: 24 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Mirai Tanaka
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2020, 15:21:48 »
Alıntı yapılan:  Bilgilendirme
Sekiz ila on megabayt ile atılan gifli ve/veya peş peşe atılan ondan fazlası ss'ler içerir. Telefondan mobil verinizi çok fazla harcamamanızı istiyorsanız mobil veriyi kullanmadan wifi veya internet kablosu üzerinden karakter tanıtıma bakmanıza tavsiye ederim.

Eksik ve hataları samimi düşüncenize dayanarak burada yorum yapmanız en gerekli olandır. Art veya iyi niyetinizi labalüğe yakışır bir şekilde değil samimi bir şekilde yazmanıza tavsiye ederim. Sonuçta karşınızda duran adam yani ben yaş bakımından sizden büyük ya da küçük olsam da bu camiada herkese eşit bir şekilde davranacağımdan ve saygı parameterin dışına çıkmacağımdan dolayı sizde karşınızdaki kişiye nasıl yazmanız gerekecegini daha iyi biliyorsunuz diye düşünürüm.  Birbirimizi bu forumda veyahut oyunda iyi geçinelim ve bu platfromda rol yapmak isteyen arkadaşlara kapım her zaman açıktır.

Hikayede iyi ya da kötü yazmak karakter tanıtım bakımından ivmelenmez. Maxon Amatör Animatörleri ekibin adına hikayeler yazıp hikayede bulunan hataları Lider Luke ve ekibin arkadaşları tarafından değerlendiriyor. Yani rol üzerinde rol yani karakterimin hikayede yazmış olduğu hataları ic olarak veyahut movie sunucularında düzelterek rol yapabilme olasılığı var. Bir paradoks gibi görünse de atılmış olan görselleri bakıp ve yazıları okursanız daha iyi anlayacağınızdan eminim. Sormak istediğiniz bir soru varsa @Steiner#6990'a sorabilirsiniz.

Bu arada 3dmax programı kullanmaya başladım. Kendimi bu programda yavaş yavaş geliştiriyorum. Geliştirdiğime emin olduğum zamanlarda karakterlerdeki farklı animasyonları görebileceksiniz. Eğer 3dmax programında haşır neşir olmuş biriyseniz sizlerden yardımınızı isterim.   

Çevrimdışı Lauraa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Aralık 2024, 16:59