Şu DM yapan troll yapanlar var ya hepsini banlardım sonra bütün illegal birlikleri denetime alır DM atanlar ve atılmayanlar varsa o birlikleri kapatırdım. Sonrasında ise silah üretimini kapatırdım kimse kolay kolay pd'ye sıkamazdı silahım gider diye.
PD sınavlarında yanlış yapılan yerleri akademi üyelerine gösterirdim böylelikle bir sonraki akademide insanlar bilgilenip yeni şeyler öğrenerek PD'yi daha da iyi yerlere taşıyabilirdim.
Helper kadrosunda rol öğretmeni birimi kurup oraya çoğu sayıda helper alır ve rol bilmeyen arkadaşlara rol öğreterek Rina'yı daha iyi bir yer yapardım.
Oyuncuların helperliği sadece FG/OG'ye geçiş kartı olarak görmemesi için helperliği zorlaştırırdım ve helperlikten FG/OG geçişleri kapatırdım.
FG/OG arkadaşların sınavda yaptığı yanlışları gösterirdim böylece insanlar yaptığı yanlışlarını öğrenerek kendini düzeltebilir, yeni şeyler öğreterek kadroyu zirveye taşırdım. (Şu anda FG/OG olan 1 dönemde ortalama 8-10 civarı. Bu hareketle sonraki dönem 20-22 arası.)
Rina'nın PD dışında legal kolu çok kötü durumda. Legal karakterlere geçeecekler için birçok avantaj sağlardım, legal senaryo birliklerine rolsel destek sağlayıp Rina RP'nin legal kolunu canlandırırdım. İl-legal ve legal dengesi sağlanmış olurdu.
Admin kadrosunu tamamen denetime sokar ve aradaki yetersiz adminleri ihraç ederdim.
Sunucudaki pasif ajansları teker teker siler ve ajans kurma ücretlerini aşırı yüksek bir fiyata çıkarırdım. Böylelikle 12312323787382732873 tane ajans Los Santos'ta duramayacak, daha İstanbul'da o kadar ajans yok

Geniş çaplı bir meslek düzenlemesi, meslekleri daha cazibeli yapacak birçok güncelleme getirerek sunucuyu yeniden canlandırırdım. Roleplay demek silahlar, mafyalar ve çeteler demek değildir.