Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birden fazla - CK Talebi

Başlatan Redamancy, 07 Ağustos 2020, 15:39:42
Okunma sayısı 1440 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birden fazla - CK Talebi
« : 07 Ağustos 2020, 15:39:42 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  *Jacaubre_Wiggins*
Seviye: *18*

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: *Jonathan_McDowell - Theo_Foster - Alfie_Demarcus*
Seviyesi:  *19 - 21 - 12*

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 06/08/2020
Olay Saati: 23:48 - 23:50
Yaşadığınız olayı anlatınız: *Karakterim polisler tarafından iki yıldızla arandığı için beni kovalamaya başladılar. Sonrasında siren yaktılar. Siren yaktıklarından itibaren ve ben birliğimde bulunan kişiler ile, orada bulunan polislerin hepsine sıkıyoruz. Kişiler hood onaylı bölgeye ve bu kadar kişi olmasına rağmen rahatça tek birim olarak giriyorlar. Bizde orada onları düşürüyoruz, emote verip, kafalarına sıkıyoruz.*
Neden CK etmek istiyorsunuz?: *Kişiler hood onaylı bölgeye korkusuzca girerek, bu kadar kişi içerisinde, aranan kişiyi tutaklamaya çalışıyorlar. Siren yaktıklarında ise, ben ve birliğimdeki arkadaşlarla sıkıyoruz ve onların beni tutuklamaması için ve peşimden gelmemeleri için onları öldürmek istiyorum.*

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı peyote

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nick Pazz Lv.34
Son giriş: 01 Ağustos 2022, 00:48
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: Alman
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 02:16
Toplam oynama: 265 gün, 20 saat
Birlik: ***** ****ALS
Ynt: Birden fazla - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2020, 15:57:44 »

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2020, 17:15:37 »
Bölgeye MDC sayesinde aranan biri için geliyoruz ve bakındığımızda çatılardan bir anda ateş alıyoruz. Burada planlı bir saldırı yapıyorsunuz, LSPD geldiği anda ateş ediyorsunuz ve yaralanınca gidip başına /me adamı öldürür gibi bir kolay emote ile CK edebileceğinizi zannediyorsunuz. Burada hiç bir şekilde ne Fear RP ihlali var ne de Hood İhlali bulunuyor. Bölgede birden fazla kişiden siren yakmadığımız halde ateş aldığımız için bu bölge için TAC-1 frekansı başlatıldı ve çok sayıda kişi yakalandı. Böyle bir CK talebi olmaz. Bir polisi CK ediyorsanız onun tek başına HOOD bölgenize girip size siren yakmasını ve Fear-RP ihlali yapmasını beklemelisiniz. Burada bizim yaptığımız sadece araç ile Binco'nun önüne gelip aranan şahıs ile göz kontağı sağlayıp ardından siren yakmadan direk sizler tarafından ateş almamız söz konusu. Chatlock mesajlarından da belli olduğu kadarıyla bir örgütleşme mevcut. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın burada bir kere düşürdünüz diye kimseyi CK edebileceğinizi zannetmiyorum, karar üst yönetimde.

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2020, 19:45:12 »
Bende o zaman sana bir açıklama yapayım. Tek başına hood onaylı bölgeye, tek birim olarak geliyorsun? Çatılardan sana kimse sıkan olmadı, çünkü bütün hepimiz yaya şeklindeydik. Bu kadar kişiyi görüyorsun, elinde pompalı olarak gezen birini görüyorsun ve birden siren yakarak, dur ihtiharı veriyorsun. Senin orada Fear-RP yapmanı beklesek, destek çağırıp, bir çok birim getirerek, bizi tutuklatacaktın?? Sence buna biz izin verir miydik? 3 Birimden az kişisiniz. Hood onaylı bölgeye ve bu kadar kişinin arasına korkusuzca girebiliyorsunuz. Size hiçbir şekilde korku rolü sağlamadık. Arkadaşımız emoteyi verdi, sonrasında ise size sıkarak RK ettik. Sonrasında ise CK talebi açıldı. Bundan sonrada birşey yazmıyacağım. Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Bir hoooda baskın denemeden önce veya bir hooda korkusuzca girmeden önce, bu politikayı bi gözden geçirmeni isterim. Tek birim olarak hooda girmek, güzel fikir. :)

Çevrimdışı tunahanizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kione Wade Lv.22
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 14:25
Toplam oynama: 68 gün, 4 saat
Son giriş: 16 Mart 2022, 20:17
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2020, 21:14:57 »
Polisler CK olursa ordaki maskesiz olan arkadaşlara geçmiş olsun, müebbet h.o :)
aynı durumu bizde yaşadık polisler CK oldu maskesiz olan kişiler müebbet yedi

Çevrimdışı aows

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ağustos 2024, 21:23
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2023, 03:28
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2020, 21:43:01 »
Bende o zaman sana bir açıklama yapayım. Tek başına hood onaylı bölgeye, tek birim olarak geliyorsun? Çatılardan sana kimse sıkan olmadı, çünkü bütün hepimiz yaya şeklindeydik. Bu kadar kişiyi görüyorsun, elinde pompalı olarak gezen birini görüyorsun ve birden siren yakarak, dur ihtiharı veriyorsun. Senin orada Fear-RP yapmanı beklesek, destek çağırıp, bir çok birim getirerek, bizi tutuklatacaktın?? Sence buna biz izin verir miydik? 3 Birimden az kişisiniz. Hood onaylı bölgeye ve bu kadar kişinin arasına korkusuzca girebiliyorsunuz. Size hiçbir şekilde korku rolü sağlamadık. Arkadaşımız emoteyi verdi, sonrasında ise size sıkarak RK ettik. Sonrasında ise CK talebi açıldı. Bundan sonrada birşey yazmıyacağım. Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Bir hoooda baskın denemeden önce veya bir hooda korkusuzca girmeden önce, bu politikayı bi gözden geçirmeni isterim. Tek birim olarak hooda girmek, güzel fikir. :)

Hood'a dalıyorsun diyorsunda hood nerede biz neredeyiz bakarmısın bi :D
Baya bi dalmışız yani hooda.

Çevrimdışı aga?

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2022, 22:07
Toplam oynama: 125 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2020, 01:03:51 »
Polisler CK olursa ordaki maskesiz olan arkadaşlara geçmiş olsun, müebbet h.o :)
aynı durumu bizde yaşadık polisler CK oldu maskesiz olan kişiler müebbet yedi
arkadası dinleyin cekin sıkayetı kardesım

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2020, 02:22:08 »

Sunduğun kanıta baktığımda siren yaktığımı ve dur ihtarı verdiğimi(zi) göremiyorum. Biz burada baskın atmak için veya aranan kişiyi yakalamak için o bölgeye gelmedik. Devriye gezerken o bölgede sizi gördük ve o saniyeler içerisinde bulunduğumuz bölgeden aranan kişinin CCTV sinyali geldi, baktığımızda önümüzdeydi ve bir anda bize ateş açıldı. Senin o politika dediğin yazılı olan bütün kurallar benim ezberimde. Kendine göre bir hayal dünyası kurmuşsun kendin çiziyor kendin oynuyorsun  ;D

Çevrimdışı Herlicks

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 11:53
Toplam oynama: 60 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2020, 17:42:45 »
şu videoda 0:09da siren yaktığın ap açık ortada. Siren yakıp kapatıyorsun.

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2020, 19:13:45 »
şu videoda 0:09da siren yaktığın ap açık ortada. Siren yakıp kapatıyorsun.

Sana veya yanındaki adamlara yaktığımı göremiyorum. Orada siz sağda duruyorsunuz ben solda motorda aranan şahısa yakıyorum ve Binco'nun önü sizin Hoodunuz değil.