Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BEKÇİ SİSTEMİ

Başlatan GHOSTS, 17 Haziran 2018, 20:38:02
Okunma sayısı 1284 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: BEKÇİ SİSTEMİ
« Yanıtla #10 : 17 Haziran 2018, 20:54:09 »
SEKSENLER İZLEYİP BURAYA GELMİŞ HAIOAHSICUSHIOQWJCIOLKCHAOIŞCHASCILOHWAQUJKBAKLJ

Çevrimdışı GHOSTS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Temmuz 2018, 17:03
Toplam oynama: 54 gün, 18 saat
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2018, 20:55:54 »
BAK KARDEŞİM HAYATIMDA SEKSENLERİN 1 BÖLÜMÜNÜ BİLE FULL İZLEMEDİM GELİP BURAYA ŞOV YAPMAK İÇİN GELDİYSEN BURDAN GİDEBİLİRSİN ÇÜNKÜ BEN BİR FİKİR BULUNUYORUM GELİRSE GELİR GELMEZSE GELMEZ SANKİ BİZ BURDA SUNUCUYU KÖTÜLÜYOZ

Çevrimdışı lox2nn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Haugston Lv.13
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Haziran 2023, 16:14
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2018, 20:56:07 »
Birde belediye ekliyelim kardeşim Santos Büyükşehir belediyesi sonra muhtar felan :D Desteklemiyorum.
Diyelim olduda geldi buradaki insanlar çıkarıp kafasına felan sıkar o rolu yapıcak adamların..

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 23:50
Toplam oynama: 274 gün, 4 saat
« Yanıtla #13 : 17 Haziran 2018, 20:57:10 »
İl-legal rol yapanlar ne yapacak kardeşim? Zaten eğlencesi böyle çıkıyor sokaklarda devriye atan lspd memurlarını her 10 dakikada bir görüyorum. Birde il-legal rolleri daha çok bozmaya yönelik bir sistem olursa zevki çıkmaz. O zaman herkes legal olsun kimse uyuştucu silah satmasın çiftlikte gübre işiyle uğraşsın?

Çevrimdışı GHOSTS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2018, 20:59:24 »
kardeşim elbette illegal rol yapıcaksınız bu sadece yani kavga gibi ufak şeylerde yani birisini felan eğer sokakta gasp ediyorsan veya bir kadına rahatsızlık vericek hareketler yapıyorsan bekçiler bunu engelliyecek parklarda insanlar rahat rahat oturacak ve eğlencek çocuklar rahatça oynuyabilecekler.

Çevrimdışı GHOSTS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2018, 21:01:05 »
Birde belediye ekliyelim kardeşim Santos Büyükşehir belediyesi sonra muhtar felan :D Desteklemiyorum.
Diyelim olduda geldi buradaki insanlar çıkarıp kafasına felan sıkar o rolu yapıcak adamların..
bekçilerinde silahları olucak kelepçe ve copları olucak yani lspd den farkları olmuyacak sadece yürüyerek gezicekler heryeri yani bekçiler yumrukla dolanmıyacaklar

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2018, 21:02:07 »
Dostum insanların yorumuna açık başlıklar bunlar olumsuz yorumlar da olabilir tabi gelip sadece saçma yazanlar da ayrı bir garipler en azından sebebini yazın niye saçma olduguyla ilgili. Gelip sadece " Bıncı sıçma yha eklenmesin " diyerek insanların motivasyonunu düşünmeyin.
Konuyla ilgili olarak bence LSPD zaten aynı görevleri yapıyor devriyeye çıkıyorlar aynı zamanda bu server amerikan roleplay yani bekçi ne kadar uygun olur bilemiyorum aynı zamanda böyle bir sistem illegal çetelerin rollerin aşırı engellemiş olur LSPD nin varlıgı yeterli bence.

Çevrimdışı narsist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 23:50
Toplam oynama: 274 gün, 4 saat
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2018, 21:05:50 »
Dostum insanların yorumuna açık başlıklar bunlar olumsuz yorumlar da olabilir tabi gelip sadece saçma yazanlar da ayrı bir garipler en azından sebebini yazın niye saçma olduguyla ilgili. Gelip sadece " Bıncı sıçma yha eklenmesin " diyerek insanların motivasyonunu düşünmeyin.
Konuyla ilgili olarak bence LSPD zaten aynı görevleri yapıyor devriyeye çıkıyorlar aynı zamanda bu server amerikan roleplay yani bekçi ne kadar uygun olur bilemiyorum aynı zamanda böyle bir sistem illegal çetelerin rollerin aşırı engellemiş olur LSPD nin varlıgı yeterli bence.

Söylemek istediğim tamda bu, katılıyorum.

Çevrimdışı Shahmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2018, 21:07:37 »
kardeşim elbette illegal rol yapıcaksınız bu sadece yani kavga gibi ufak şeylerde yani birisini felan eğer sokakta gasp ediyorsan veya bir kadına rahatsızlık vericek hareketler yapıyorsan bekçiler bunu engelliyecek parklarda insanlar rahat rahat oturacak ve eğlencek çocuklar rahatça oynuyabilecekler.
Türk rolü yapmıyoruz  :) (Aşırı türk rolüne döner sunucuda park da takılan yok idle güvenli bölge İl-legal roller engellenecek.)

Çevrimdışı GHOSTS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2018, 21:08:25 »
zaten illegal rollerin yapıldığı yerlere girmiyecek bekçiler sadece böyle toplu insanların olduğu yerlerde dolanacaklar ve oradaki güveni ve ordakilerin güvenliğini sağlıyacaklar bence illegal rollerin engellenmez çünkü bekçiler sadece böyle sokaklardaki kişilerin rahatça dolanabilecekler kısacası insanları rahatsız edicek kişileri engelleyecekler