Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FB Transfer köşesi((MERT HAKAN,GÖKHAN GÖNÜL,CANER ERKİN,FİLİP NOVAK)SOSA SMOLOV)

Başlatan Jilet, 06 Ağustos 2020, 19:39:31
Okunma sayısı 4769 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 02:29
Toplam oynama: 7 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 00:40
Toplam oynama: 240 gün, 6 saat
Zamo Givi Lv.31
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 04:35
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Bizde bir fotoğraf bırakalım efendim.

Çevrimdışı allahuekber

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dillon Aviet Lv.22
Köken: Slav
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 02:43
Toplam oynama: 5 gün, 0 saat
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:02
Toplam oynama: 131 gün, 6 saat
Birlik: **ISS

Çevrimdışı allahuekber

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dillon Aviet Lv.22
Köken: Slav
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 02:43
Toplam oynama: 5 gün, 0 saat
Son giriş: 15 Mart 2024, 22:02
Toplam oynama: 131 gün, 6 saat
Birlik: **ISS
Ağzı olan konuşuyor.Sorsan Galatasaray ve Fenerbahçeden fetö olayında kimler tutuklandı, cevaplayamazlar.Bu yüzden Cahilliğinize veriyorum ve şunu şuraya bırakıyorum.

Bu arada galatasaraydan tutuklananlardan birini yazmışız işte :D

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
Ağzı olan konuşuyor.Sorsan Galatasaray ve Fenerbahçeden fetö olayında kimler tutuklandı, cevaplayamazlar.Bu yüzden Cahilliğinize veriyorum ve şunu şuraya bırakıyorum.

fetö hocanızdan okunmuş ekmek alıp maça çıkmayı ne zaman bırakacaksınız

Çevrimdışı SAB0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2021, 12:20
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Tornado adlı arkadaş, fetö kelimesi ağzına çok dolanmış senin bir bağlantın felan var herhalde? Discordunu at bana özelden rahat rahat konuşalım seninle.

Bilader sende sil şunları cahile laf mı anlatılır? Uğraşmaya değmez 10 yaşında çocuk.

Çevrimdışı arminus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Eylül 2023, 22:34
Toplam oynama: 79 gün, 10 saat
malatasarayım ligin son 9 takımını yenip 9'da 9 yapıyor laf etmeyin avrupada real madridden 6 yiyor psgten 5 yiyor geçen sene beşiktaşa köy takımlarından dolu gruptan lider çıktın deyip köy takımlarının oldugu gruptan uel'e gidiyor sonra benficaya eleniyor. şampiyonlar liginde erzurum hava durumu gibi istatistik yapıyor. avrupa fatihiyiz diye isveçin tarihinde ilk defa avrupa ligine katılan takımına 3-1 yeniliyor. (2-0, 1-1). taraftarları kombinelerini yakıp sene sonunda hile hurdayla sampıyon oldukları ıcın hemen galatasaraylıyız moruq diyorlar.

beşiktaş şampiyon oldugu senelerde UEL çeyrek final (isk(oç) hakem yüzünden elendiler yoksa UCL son 16) + UCL SON 16'ya gitti.

fener en son sampiyon oldugunda Uel'de yarı final oynadı. malatasarayımsa her sene sampıyon olup ondan bundan 5-6 yedi köy takımlarına elendi. sorsan en buyuk galatasaray ama

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
malatasarayım ligin son 9 takımını yenip 9'da 9 yapıyor laf etmeyin avrupada real madridden 6 yiyor psgten 5 yiyor geçen sene beşiktaşa köy takımlarından dolu gruptan lider çıktın deyip köy takımlarının oldugu gruptan uel'e gidiyor sonra benficaya eleniyor. şampiyonlar liginde erzurum hava durumu gibi istatistik yapıyor. avrupa fatihiyiz diye isveçin tarihinde ilk defa avrupa ligine katılan takımına 3-1 yeniliyor. (2-0, 1-1). taraftarları kombinelerini yakıp sene sonunda hile hurdayla sampıyon oldukları ıcın hemen galatasaraylıyız moruq diyorlar.

beşiktaş şampiyon oldugu senelerde UEL çeyrek final (isk(oç) hakem yüzünden elendiler yoksa UCL son 16) + UCL SON 16'ya gitti.

fener en son sampiyon oldugunda Uel'de yarı final oynadı. malatasarayımsa her sene sampıyon olup ondan bundan 5-6 yedi köy takımlarına elendi. sorsan en buyuk galatasaray ama
Büyük bir holigan olduğunu anlıyorum sana şöyle izah edeyim durumu.Galatasaray dışında hangi Türk klübü ŞL'ye giderse gitsin Real,PSG gibi takımlardan 6 yemeyeceğini mi sanıyorsun?Böyle sanıyorsan hayata gerçekten renklı bakıyorsun şeffaf değil.Psg 222m gibi bir ücrete dünyanın en iyi oyuncularından birini alırken Galatasaray bir oyuncuya 1m bile verirken yönetimin eli titriyor düzgün harcamak için şu holigan gözlüklerinizi çıkartın artık Fener gitsede 6-7 yer Beşiktaş gitsede bu gerçekleri sizde biliyorsunuz ama sonuçta gidipte başarısız olan bir takıma sallamak daha iyi sonuç olarak. Adam 30-40m ye yedek oyuncu transfer ederken sen o paraya sıfırdan takım kuruyorsun. He olsa Galatasarayda PSG ayarında oyuncular yese 5-6 bir şey demem ağzımı açmam ama durum ortada.Fener,Beşiktaş,Trabzonspor,Başakşehir hangisi gitse gruplardan çıkabilir?Ben sana söyleyeyim.Hiç biri çıkamaz durum böyle gerçekler acı Türk futbolu berbat halde ama biz maalesef neden ligimiz bir EPL,LaLiga ayarında değil diye düşüneceğimize kime sallasam kime laf soksam diye düşünüyoruz bu holiganca düşüncüleri bir kenera bırakmazsak acıdır ki Türk futbolu ve Süper Lig her sene daha da kötüye gidecektir ta ki büyük klüplerimiz iflasın eşiğine gelene kadar.
Spoiler:
Eklemek isterim ki köy takımı dediğin takımlar Porto,Schalke,Lokomotiv Moskova.O sene forvet kim? Eren Derdiyok yazdıklarından Fenerbahçeyi tuttuğunu düşünüyorum.Peki söyle bana Fenerbahçe o gruptan kaçıncı çıkardı?O Slimani,Benzia,Diego Reyes,Alper Potuk,Harun Tekin,İsmail Köybaşı'lı kadro kaçıncı çıkardı?

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
ah Scouting ekibi ah, galatasaray'ın transfer edeceği oyunculara fazla para basıp alma huyundan vazgeçmeliler.
Galatasaray İSTER, Fenerbahçe ''ALIR''
Aynen kardeşim helal olsun.Belhanda,soso,emre kılınç,emre akbaba,sneijder,drogba bunlar loserbahçemin efsaneleri işte bu.(Bunların çoğunu fenerbahçe aldık diye kapa bildirdi :D?)

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat

fetö hocanızdan okunmuş ekmek alıp maça çıkmayı ne zaman bırakacaksınız
Sanki fetö dua edince takım şampiyon oluyor aswdeqwedqswa.Ayrıca zaman gazeteli formalarınızı da unutmadık  ;)

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
ah Scouting ekibi ah, galatasaray'ın transfer edeceği oyunculara fazla para basıp alma huyundan vazgeçmeliler.
Galatasaray İSTER, Fenerbahçe ''ALIR''
Aynen kardeşim helal olsun.Belhanda,soso,emre kılınç,emre akbaba,sneijder,drogba bunlar loserbahçemin efsaneleri işte bu.(Bunların çoğunu fenerbahçe aldık diye kapa bildirdi :D?)
sneijder dışında diğerlerinin bir değeri yok gözümde