Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[TANITIM BEKLENİYOR] [G]reen - Pub başvurusu

Başlatan bnGreen, 06 Ağustos 2020, 19:35:02
Okunma sayısı 286 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
[TANITIM BEKLENİYOR] [G]reen - Pub başvurusu
« : 06 Ağustos 2020, 19:35:02 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftada ortalama 5-6 gün, günde ortalama 5-10 saat.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): https://i.hizliresim.com/EP7vQD.png

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Wave cafe pub & bar

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Pub

2.05:İş yeri interioru: Sosyal ev

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Adım Jionni Umi Wotoichi, 1994 Japonya - Tokyo doğumluyum. Annem Oyakawa ve babam Orio. Üniversite son sınıfım, bir sene ek olarak hazırlık okudum. Okuduğum bölüm pilotluk. Genel olarak orta başarılar ile okul senelerimi geçiriyorum, her sene o seneyi kurtardığım için sevinerek geçiyor diyebilirim. Dört teker ve iki teker olan herşeye ilgim var, özellikle Japonya asıllı arabalar. Üniversite'yi okumak üzere hazırlık senemde Los Santos'a tek başıma geldim. Burada genel olarak üniversitenin kampüs yurdunda kalıyorum. Çok sıkı olsa dahi yapacak pek birşey olmuyor. Gündüz saatlerim okul hariç arkadaşlarım ile olan araç sürüşlerim ya da takılmacalar ile geçiyor. Son senemden sonra atama bekleyerek umarım Pilot olacağım, eğer bu gerçekleşmez ise hostluk düşünüyorum. Üç ayrı dil biliyorum, kendi dilim hariç; İngilizce, Almanca ve İspanyolca. Kampüste olan oda arkadaşım ile aramız iyi geçiyor ama biraz giyim tarzı sıkıcı. Babam bana aylık para gönderse dahi ben burada yine çalışmaya tam gaz devam ediyorum, sonuçta arabamın masrafları çok fazla. Japonya'da iken bir 1000RR'ım vardı. Oradan buraya gelmeden önce onu elden çıkardım, burada bir Mazda'm var. Umarım daha iyilerine geçerim yakında, zor ama olsun. Ek olarak burada bir dil kursuna ve yüzme kursuna da gidiyorum. Bunlara bayılıyorum, günlük vaktimi geçirmemi sağlıyor bana. Çillerim hoşuma gitmiyor ve çok zayıfım. Bunlar beni hoşnut etmeyen şeyler.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime)
IC olarak: Arkadaşlarım ile olan araç merakımı burada devam ettirirken yanı sıra ek olarak insalara burada sergi yapmak, onlarında bu gibi şeylere ilgi duymasını sağlamak. Ek olarak insanların iyi olarak baktığı bir kafe tarzı yer oluşturmak. Dİzaynı oldukça önemli, bu insanların dikkatini çekiyor ve akıllarında bir yerde kazınmasına sebep oluyor. Dizaynı haricinde bulunduğu yerde olan kapalı otopark tarzı yerde insanların içerdeyken araçlarını güvenli tutabileceği bir yer olarak kalıyor. Zamanla burada olan iş büyüdükçe bizim kendi aramızda olan "GODFORSAKEN STAR SQUAD" grubu dahada genişleyerek iyi bir hal alacak. Aktif olarak legal hayatını sürdüren herkesin burada yer alması da bölgenin büyümesi ve ismini duyurmasını sağlayacaktır. İç dizaynına önem göstererek ve kalan yönleri ile ileriki zamanlarda kadın ticareti sürdürmek ve devamını sağlamak. İçerde olan aktifliği korumak ve bölgenin büyümesine yardımcı olmak isteği her daim bir numaradır. Zaman zaman olacak içki yarışmaları ya da en iyi kahveyi kim yapacak gibi yarışmalarda buranın diğer yüzü olacak ve insanlardan para kazanırken bir haylide onlara hediye etmek olacaktır.
OOC olarak: Oyun içerisinde aktif bir mekan sağlayarak oyuncuların aktif bir şekilde rolünü sürdürebileceği ve aktif olarak çalışanların olduğu bir yer olduğunu bilmesi için süreklilik esastır. Genel olarak yarışlarda "GODFORSAKEN" tarafından düzenleneceği için yine bir artı olaraktan oyuncuların bu rollere ilgisini sağlamak ve legal olarak rol imkanı sağlayıp bu bardan para kazanmak, il-legal olarak görüşmelerin olduğu, ticaretlerin döndüğü bir mekanın olmasını istiyoruz. Ayrıca iç görünüş dizaynı ve diğer yönlerinden dolayı da il-legal olarak fuhuş ticareti, uyuşturucu ticareti, silah ticareti gibi rollerin de bu işyerinin arka yüzü olacaktır. Bu kadar.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Oyunculara aktif olarak bir rol ortamı tutturarak gerek alkollü gerekse alkolsüz içecek ya da yanına yatıştırıcı tarzı atıştırmalıklar ile takılabileceği bir yer hedeflemek. Arkadaşları ile olan keyiflerini toplayabileceği bir yer oluşturmak. Ek olarak yarışlara ilgi göstermelerini sağlamak, araçlarla olan aralarını daha iyi hale getirmek. Ek olarak şehire yeni gelmiş kişilerin sadece devlette olan meslekleri kullanmak yerine rol ilede para kazanmasını desteklemek, onlara yardımcı olmak.  İşyerinde farklı ülkelerin rollerini yapan arkadaşlar tanışıp, birbirlerini tanıyabilirler, rollerini geliştirebilirler. Örnek olarak benim bir Japon olduğum gibi.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Temple zaten genel olarak sadece ev sakinlerinin olduğu bir yer olarak biliniyor biz bunu dahada değiştirerek yarışların aktif olarak yürütüldüğü ve aktif çalışmanın sürdürüldüğü yeri sağlamak. Bu yarışlar sayesinde kişilerin dikkatini çekerek ortamı genişletmek ve kafenin ismini daha duyulur hale getirmek. Hem legal yüzünün hemde il-legal yüzünü ayrı yollar ile yürüterek kişilerin hangisine ayak uydurmasını isterse o şekilde gitmesini sağlamak. Sadece alkolün olduğu bir yer dışında normal kafe olaraktan da alkolsüz içecekler ve çerezlerin olduğu bir yeri benimsetmek. Bu süreç içerisinde kendini tanıtan ve sıcak bakılan bir işletme ortamı sağlanarak dikkat çekmek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "[G]reen"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
Ynt: [G]reen - Pub başvurusu
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2020, 17:47:11 »
Selamlar,

Başvurunuz incelendi, gözden kaçan küçük bir eksiklik bulunuyor. Bunu düzeltmek için yirmi dört (24) saat süreniz bulunuyor. Düzeltmezseniz otomatik ret edilecektir.

Eksik Kısım
3.04 - bölüm üzerinde seksen kelime istemişiz fakat yetmiş sekiz kelime yazmışsınız, bunu düzeltmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54
Toplam oynama: 197 gün, 19 saat
Ynt: [BEKLEMEDE] [G]reen - Pub başvurusu
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2020, 18:35:00 »
Düzenlendi, eksik giderildi.
@Turkz

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: [BEKLEMEDE] [G]reen - Pub başvurusu
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2020, 16:26:14 »
Başvurunuz onaylandı, 24 saat içerisinde tanıtımı oluşturarak bağlantısını gönderin.