siyaset ile aram yok denilecek kadar az oyle bildigim kadarıyla konustum
hiçbir zaman allahla siyaseti aynı kefene koyamıyom allahtan ne bekliyon doları düşürmesini mi (bak burda 3 4 dk duraksadım cok sey soylemek ıstıom) ben bide yaşlıları anlayamıyom adam Allah sevgisinden bahsedince adamı direk gözünde en üste mi çıkartıyo napıyo yaşlılara dini sömürü yap her aptallığı yaparlar. bence siyasette din olmamalı bence çoğu kişi böyle düşünüyo ama şu an siyaset ve din bütünleşti. ülke çok dindar bence bu kadar dindar olmak iyi değil. he bide yaşlılarda şöyle bi düşünce var "ya şu parti gavurdur ona oy atılır mı?" bence siyasette din değeri yok, herifin dini neyse ne umurumda olmaz sadece adaletli olsun. saray var orası vergilerle geçiniyo bana göre saray demek Türk vatandaşları köle, saray sahibi kral. ulan herkes vergi ödüyo orayı geçindiriyo ama nedense hiçbir vergi ödeyen evsiz insanlar o sarayda ne kalabiliyo ne yemek yiyebiliyo :d ve bu devirde cumhurbaşkanı çoğu yaşlılar için ilah gibi ama çoğu genç içinde haklarını sömüren biri (bence oyle) ulan hala merak ediyom şu saçma şeyi; acaba cumhurbaşkanı değişse ne gibi değişiklikler olur? yaşamım boyunca cumhurbaşkanı belli. şu siyaset ile din konusuna bida değinmek istiyom pek dindar biri olmadığı için mi böyle düsünüyom acaba. devam etmıcem