TFF'nin durumunu hiç iyi bulmuyorum şu sıralar. Gerek harcama limitleri gerek yabancı sınırı. Yabancı sınırı geldikten sonra milli takım toparladı. Oyuncular yurt dışındaki takımlara gönderiliyor, orada parlıyorlar ve büyük bir kulübe gidiyorlar. Yabancı sınırı olsaydı Cengiz Ünder satılır mıydı? Şu an Roma'da olmasaydı, sırf Başakşehir kulübünde kalması için kendine milyonlar verilseydi kendini bu kadar geliştirebilir miydi? Yabancı sınırının Anadolu kulüplerinin seviyesini düşüreceğine (zaten iyi olan Türk futbolcular malum kulüplere gideceğinden, harcama limiti ve yabancı sınırı yüzünden kaliteli oyuncu alamayacaklarından ve bu yüzden rekabet seviyesinin yeniden düşüp kupanın üç büyükler arasında dolanmasına) girmiyorum bile. Tamamen akıl ve mantık dışı hareketler yapılıyor.
Quaresma da eklenebilir; saha içinde hırçın da olsa saha dışında manşetlere düşen, sakatım diye gece kulüplerine giden bir oyuncu değildi. Atiba gibi yıllarca Beşiktaş forması giyip hem taraftarın sevdiği hem de şık hareketleriyle futbolseverlerin beğendiği bir oyuncuydu.