MucH luHv Tx Gr59verS59 Hoover Criminal Gang'e katılmakla ilgileniyorsanız, karakter öldürme izinlerinizi, Ben,
@GR59VE STATUS veya
@kazu iste moruk'a özel mesaj yoluyla göndermek zorunda kalırsınız. Grubun nasıl çalıştığına dair başka sorularınız veya eleştirileriniz varsa, bize bir DM çekmekten çekinmeyin.
Kendimizi cesur mahalle ortamına dayandırıyoruz ve bağlılık kazanmaya çalışan üyelerin kendi senaryolarını oluşturmanın yanı sıra karşılık vermesini bekleyeceğiz. Bu dediklerimle ilişkilendirildiğinizde, rol konusunda çok yetenekli olmalısınız. Üyelerimizden hareketlilik bekliyoruz, ancak bu grupta birkaç gün içinde başlamayı beklemiyoruz çünkü bu olmayacak. Başlama süresi uzun olabilir, ancak başarıyı değerli kılan şey budur. Ekip olarak günümüz Los Angeles'ini en doğru şekilde size sunmaya çalışıyoruz.
Karakter Öldürme İzinleriBen, (forum adı), 59 Hoover Criminal Gang liderliğine Karakter Ölümü ((karakter adı)) izni vermeyi kabul ediyorum.
Bunun, ölümü haklı çıkarmak için yeterli IC nedeni varsa, oluşum liderliğine bir CK'yi zorlama hakkı verdiğini kabul ediyorum.
Ayrıca, oluşum tarafından uygun görülen herhangi bir nedenle OOC (Karakter Dışı) kaldırılmasını da kabul ediyorum.