Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Galatasaray Futbol Köşesi | Gündem

Başlatan Luanvice, 04 Ağustos 2020, 23:14:28
Okunma sayısı 2913 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Eylül 2020, 11:47
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Galatasaray Futbol Köşesi | Gündem
« Yanıtla #60 : 17 Ağustos 2020, 16:48:45 »
Öncelikle şunu söylemek isterim: Ben fenerbahçeliyim evet. Ama her takıma saygım sonsuz ve bana göre bütün takımlar dost, kardeş. Holiganlık ve fanatiklik futbolu soğutuyor.
2.Sadece şu kısmı hatırlıyorum. "Seni sevmeyen ölsün " diye bir pankart açılmıştı o da ölen kişiye yapılmıştı tribünden düşen kişiye miydi veya kalp krizi geçiren kişi için @Tornado daha çok aktif bu konularda.
"Seni sevmeyen ölsün" muhabbetini hatırlamıyorum, ilk defa senden duydum diyebilirim.Fakat her takım ve her takımın taraftarı bu tarz olaylar yapıyor, şerefsizce pankartlar açanlar oluyor, saçma sapan Twitter'dan paylaşımlar yapanlar oluyor.Bunu her takım yapıyor ve sadece Galatasaray'ı bağlamak saçma.Yine sen bilirsin sevmeyebilirsin ama dediğin gibi bu tür olayları her takım yapıyor, bu tür olaylardan daha kötülerini bile yapanlar var.Kadıköyde 20 yıl aradan sonra alınan galibiyetten sonra fenerbahçeli taraftarların toplanıp Galatasaraylılara saldırması, araçların camlarını kırması, darp etmesi... Sadece Fenerbahçenin değil tabi her takım yapıyor bu tür şeyleri.

Galatasarayın yaptığını çok net hatırlıyorum. Fenerbahçeli taraftarların bir arabanın içindeki beşiktaşlı babayı darp ettiği günü unutmadım, unutmayacağım. Buyur dostum galatasaraya bağlamıyorum ama bazı acı gerçekler öyle. 

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
« Yanıtla #61 : 17 Ağustos 2020, 20:08:09 »
Galatasarayın yaptığını çok net hatırlıyorum. Fenerbahçeli taraftarların bir arabanın içindeki beşiktaşlı babayı darp ettiği günü unutmadım, unutmayacağım. Buyur dostum galatasaraya bağlamıyorum ama bazı acı gerçekler öyle. 
Evet, öyle.Bazı acı gerçekler var bende şuraya birkaç tane şey atmak isterdim ama konuyu amacı dışına çıkartmak istemiyorum, herneyse.

Her neyse, bir şey demiyorum dostum. Düzgün galatasaray tarafı ile düzgünce konuşmadım. Atabilirsin.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #62 : 18 Ağustos 2020, 16:39:27 »
Konuyu amacı dışına çıkartmayın, burası eleştiri konusu değil.

Lemina'nın indirime gitmesiyle beraber Mensah transferi binevi iptal oldu.Yönetim, Lemina ile görüşme halinde.Gelecek sezon Lemine bir sürpriz olmazsa Galatasaray'da olacak.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #63 : 18 Ağustos 2020, 21:50:04 »
Yönetim maaş politikasıyla maaşları düşürmeye çalışıyor.Ayrıca eski yönetimlerden kalan yüksek borcu kapatmaya çalışıyor.Lütfen ligde başarısız olsak bile yönetim istifa vs. demeyin.Ligdeki en iyi başkan bizde şuan.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #64 : 19 Ağustos 2020, 00:38:20 »
Yönetim maaş politikasıyla maaşları düşürmeye çalışıyor.Ayrıca eski yönetimlerden kalan yüksek borcu kapatmaya çalışıyor.Lütfen ligde başarısız olsak bile yönetim istifa vs. demeyin.Ligdeki en iyi başkan bizde şuan.
Zaten hiçbir Galatasaray taraftarı ne yönetim istifa diyor, ne de Fatih terim istifa diyor.Açılan hastaglar farklı taraftar gruplarının algı yaratmaya çalışması :D. Bu sezon şampiyon olabilirdik fakat hep talihsiz olaylar başımıza denk geldi...  :(

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 19 Ağustos 2020, 00:54:43 »
Mario Lemina'nın Instagram hikayesi:

"Ne yapmaya çalıştığınızın farkındayım, beni aptal sanmayın."

Lemina transferi önümüzdeki günlerde netleşir.

Ayrıca Onyekuru'nun beşiktaşa, fenerbahçeye gibi gitmesi durumu yoktur.Türkiye de sadece Galatasaray da oynar.Tartışmaya kapalı  ::)

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #66 : 19 Ağustos 2020, 01:22:54 »
Öncelikle şunu söylemek isterim: Ben fenerbahçeliyim evet. Ama her takıma saygım sonsuz ve bana göre bütün takımlar dost, kardeş. Holiganlık ve fanatiklik futbolu soğutuyor.
2.Sadece şu kısmı hatırlıyorum. "Seni sevmeyen ölsün " diye bir pankart açılmıştı o da ölen kişiye yapılmıştı tribünden düşen kişiye miydi veya kalp krizi geçiren kişi için @Tornado daha çok aktif bu konularda.
"Seni sevmeyen ölsün" muhabbetini hatırlamıyorum, ilk defa senden duydum diyebilirim.Fakat her takım ve her takımın taraftarı bu tarz olaylar yapıyor, şerefsizce pankartlar açanlar oluyor, saçma sapan Twitter'dan paylaşımlar yapanlar oluyor.Bunu her takım yapıyor ve sadece Galatasaray'ı bağlamak saçma.Yine sen bilirsin sevmeyebilirsin ama dediğin gibi bu tür olayları her takım yapıyor, bu tür olaylardan daha kötülerini bile yapanlar var.Kadıköyde 20 yıl aradan sonra alınan galibiyetten sonra fenerbahçeli taraftarların toplanıp Galatasaraylılara saldırması, araçların camlarını kırması, darp etmesi... Sadece Fenerbahçenin değil tabi her takım yapıyor bu tür şeyleri.

Bu arada belirtmek isterim ki yılların bestesidir "Seni sevmeyen ölsün" bestesi ve Koray Şener'in ölüm haberi gelmeden o beste söylendi yani bu tamamen fenerbahçe taraftarının bir algısdır böyle bir şey söz konusu olamaz hepimiz insanız bir ölüm haber gelse tribünde böyle bir şey yapmaz hiç bir taraftar.

Çevrimdışı Emre361

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kurt Kelly Lv.10
« Yanıtla #67 : 19 Ağustos 2020, 02:04:41 »

Bu arada belirtmek isterim ki yılların bestesidir "Seni sevmeyen ölsün" bestesi ve Koray Şener'in ölüm haberi gelmeden o beste söylendi yani bu tamamen fenerbahçe taraftarının bir algısdır böyle bir şey söz konusu olamaz hepimiz insanız bir ölüm haber gelse tribünde böyle bir şey yapmaz hiç bir taraftar.

Spoiler:

Tek yapman gerek e tuşuna bas yeterli (!)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #68 : 19 Ağustos 2020, 11:38:13 »

Mustafa Cengiz

Galatasaray'da transfer bitmez.Orta sahada transfer ihtiyacımız var. İki aylık bir süreç var.Kimse merak etmesin.En doğru en iyi isimleri en kısa zaman da getiriceğiz.Taraftarımızın acımasız eleştirilerini anlayışla karşılıyorum.Biz de taraftar her daim haklıdır.Onların gönlünü almak için çalışmalarımız sürüyor.Daha fazla da detay vermeyeyim.Sadece orta sahaya değil tüm sahaya çalışmalarımız ve bitme noktasına gelen transferlerimiz var.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #69 : 19 Ağustos 2020, 14:48:27 »
Zaten hiçbir Galatasaray taraftarı ne yönetim istifa diyor, ne de Fatih terim istifa diyor.Açılan hastaglar farklı taraftar gruplarının algı yaratmaya çalışması :D. Bu sezon şampiyon olabilirdik fakat hep talihsiz olaylar başımıza denk geldi...  :(
Onlarca kupa kazandıran adama böyle bir davranış nankörlük olur, karakterini bende sevmiyorum ama Türkiye'deki en iyi teknik direktör'lerinden.