Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

selam dostlar, rina aşkım... #FREEGIATROS

Başlatan freegiatros1, 04 Ağustos 2020, 14:14:32
Okunma sayısı 1232 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı freegiatros1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Mart 2020, 16:58
Toplam oynama: 52 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
selam dostlar, rina aşkım... #FREEGIATROS
« : 04 Ağustos 2020, 14:14:32 »
probation görevi verildi bana özür metni için... böyle bir şey yaptım, umarım yanlış anlaşılmaz!! hepinizi okumaya davet ediyorum...

azer bülbül der ya hani; bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın... ben rinasız yapamıyorum evlat, yapamıyorum ulan! iyi dinle şimdi! kırıldıkça değişirsin, değiştikeç güçlenirsin, güçlendikçe umursamazsın; ona teşekkür et... heraya teşekkür et ki, bir şeyler değişebilsin evlat
sen küsmek nedir bilir misin?
küsmek dürüstlüktür, çocukcadır o sebeptendir ki yalansızdır, saftır, jaili yoktur...
küsmek; seni seviyorumdur... vazgeçmemektir ve seni anlatır küsmek kim olduğunu söyler sana küsmek, OOC sicilin anlatamayacağı şeylerdir!
unutma evlat, çok seversen çabuk kaybedersin... sevmezsen kaybedecek bir şeyin olmaz, sev evlat! kumarı sevme evlat, rolü sevme... sevenler hep kaybeder!
kimine göre iyi bir şeydir kaybedeceği bir şeyi olmamak insanın, farketmezsin ki; kendini kaybedersin aslında
üzülme evlat, üzülme... probation gibi bir merhamet var ya evlat... yok mu?
için yandığı halde sabredebiliyorsun ya hani, kabüllenemediğin halde yine de susabiliyorsun ya hani, haketmediğini bildiğin halde yine de imtihandır diyip, sükut edebiliyorsun ya hani... gitme ts'e evlat, gitme...
üzülme yukarıdaki her şeyi görüyor evlat, hiçbir haksızlık yoktur ki cezasız kalmasın... hera cezasız bırakmaz evlat, bırakmaz...
sen allah'a havale et bırak intikamını "hera" alsın
üç şeyden artık vazgeçtim evlat...
sorun olan yerde kalma ısrarımdan, kendimden çok onu önemsemekten, sevmediğim bir şeyi hatrı için yapmaktan
üç şeye ise hala devam ediyorum dostlarım...
adam gibi olmaya, ss alıp şikayet açmaya, rol yapmaya...
başladığım işi yarım bitirmemeye kafama silahda dayasalar geri adım atmamaya,
başarmak için korkmadan risk almaya evlat...
beni dinle evlat, biliyorum dinliyorsun...
bir şey yap evlat, bir şey yap güzel olsun...
çok mu zor? o vakit güzel bir şey söyle. dilin mi dönmüyor? güzel bir şey yaz. beceremez misin? güzel bir emote ver ve role başla. ama hep güzel şeyler olsun. fazla vaktin yok; çünkü her insan ölecek bir gün sonunda, bırakacak rinayı evlat... ya da yiyecek banı, yaptığın son rol olacak farkına varamayacaksın...
güzel olsun ki... cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın. sussan; acıtır, konuşsan; kanatır...
öyledir ya evlat... hiç aklında yokken biri çıkar karşına, önce hal hatır sormalar, sonra kısa kısa konuşmalar derken alışırsın ona.
her gece yatmadan önce en sona "iyi geceler" her sabah uykulu gözlerle ilk ona "günaydın" dersin ya evlat. seversin hani...
hem öyle çok seversin ki, gönlünden çok aklın onda kalır hep. kendinden çok onu düşünür onu önemsersin ya hani... rina gibi!
en sonunda tamamen kaybedersin ve birini asla kendinden çok sevmemen gerektiğini, yüreğindeki o büyük acıyla öğrenirsin... yemiş o jaili evlat, yemiş...
öğrenirsin... ama ne yaparsın? öyle ya da böyle öğrenmiyecek miyiz en nihayetinde...
yoruldum evlat, çok yoruldum...
kanadı kırılmış bir kuştan farksızım şu aralar ne yürümeye takatim var ne de kimseyi dinleyip rol yapmaya gücüm var... elimi uzatıp aman dileniyorum kimseden, kanayan yaralarıma tesellide istemiyorum, çarede arayıp feryadı basamıyorum... benim yaralarıma dokunmayın, şikayetlerime bakmayın,  kendimle kalmak istiyorum. yoruldum artık evlat, yoruldum... biraz sessizlik istiyorum, öyle bir sessizlik ki sadece kafamda onun sesini duymak, onu anımsayabilmek evlat...
ömür nedir evlat bilir misin?
çay barkdakta soğuyana dek geçen zaman, şikayetin atanana kadar geçen zaman... çayınız bardakta soğumadan, şikayetiniz sonuçlanmadan tadıyla için hayatı... soğutmadan sevgileri, soğutmadan sevdaları, soğutmadan dostlukları, çiğnemeden kuralları, politikaları... yaşayın doyasıya, seviyorsanız koşun ardından... beş dakika duracak zaman bile yok. kırmadan, incetmeden sevin insanı, kırmaya zaman yok.... çayınız bardakta soğumadan içiniz çayınızı dostlar... zaman durmuyor ki dinlenebilelim, hayat geçiyor bu yüzdendir ki yaşamamak yüreklere zarar evlat, rol yapmamak yüreklere zarar...
kaç yaşındasın 18 mi 20 mi? 10 sene daha koy evlat, 30 sene yattım ben içeride... 1000 dakika mı 10la çarp onu evlat... matematik dersi almadım okulda ama hayat okulunda çok ders aldım evlat... mafyada olduk sokak fareside evelallah, çokta başarılı oldum. para, iş gelip geçer hayat okuluna çalışın, çalışın ve kazanın ki bir şeylere anlam katabilin, rinaya anlam katabilin! bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın ulan... DUYGULARIM DARMADAĞIN ANLAYAMAZSIN! belki hazır özür metni almadık ama içimizden yazdık, belki 1000 kelime olmadı ama yürekten yazdık... teşekkürler rina roleplay ekibi, iyi günler!

Çevrimdışı domestos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adler Valler Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 02:23
Toplam oynama: 159 gün, 12 saat
Ynt: selam dostlar, rina aşkım...
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2020, 14:15:06 »
hepsini okudum
o kadar içten yazmışsın ki ben olsam banını açıp game admin olarak başlatırdım sadlkgjdsagkjs

Çevrimdışı emrerv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Nisan 2024, 04:54