Madem dürüstlük istiyorsunuz söyleyeyim o zaman. Kültürle alakalı maksimum 3,4 rol var geri kalan saçma story rpler ile dolu. Kültüre ters 20-30 rol var, President çaylakla konuşuyor falan afjhadofh. Ben size söyleyeyim onay aldığınız gün bizzat bendeniz tarafından konsept şikayeti açacağım. Kültürü araştırma yolunda başarılar...
Senin bu nefret söylemlerine anlam veremiyorum. Kuyruk acın nedir acaba? Çok bilgiliysen Discord'a gelip öğretebilirsin.
Gangland Undercover, Sons Of Anarchy izleyip kültür akbabalığı yapma. Sen gidip Hellhounds MC'yi araştır önce, National bir motor kulübü, ağır konuşup bütün emeğimi mahvedeceğim sırf o yüzden birşey demiyorum. Çok iyiysen gidip bir tane kulüp kur seni görelim? Onay konusu neden bu kadar çok batıyor insanlara kardeşim, onay alsamda almasamda devam edeceğim, sen ve senin gibi boş ve bilgisi olmayıp atıp tutan adamlarla daha fazla uğraşıp buradaki emeğimi mehvedemem. İki tane dizi izleyip birdaha gelip burada bu kadar insanın emeğine laf ettiğini görmeyeyim, nereyede gidip ticket atıyorsan at.