Balık tutmak rolünün neresi saçma ki, insanlar karnı acıkınca m4, deagle, ak47 yemiyor ya da yelek kodu yemiyor. İnsan gibi oltasını atmış balığını tutmuş, aksine ben bu rolü de çok beğendim ve orjinal buldum. Çünkü kimsenin barınmadığı ortamlarda vahşi ortamın yansıtılabileceği iç dünya verilmeye çalışılmış ki bu sayede ortamın dehlizliği gayet gözler önüne serilebiliyor. Bütüncül bakmaya çalışın bazı şeylere, yaptığınız rol ve konsept kadar rol mekanı da o rolün kültürünü içini alabilir. Anarşistler. Hiç kimsenin bulunmadığı bir ortamda anarşist motor kulübü kültürünü yansıtırken devletin ulaşamadığı yerleri yansıtarak biz burada da çalışıyoruz, avlanıyoruz ve hayatta kalabiliyoruz izlenimi de vermiş oluyorlar. Anarşist kültür hemen hemen her motor kültüründe var. Alın size kültür rolü. Kapitalist insanlar genelde karın doyurmak için balık avlamazlar. Ama anarşist insanlarda bu daha sıklıkla görülebilen bir şey. Ayrıca ortamı da hesaba kattığımızda karakterlerin iç dünyasında uyanabilecek bir şey. LV gibi bir yerde vahşi ortamı yansıtmak için aynı zamanda ortamı ve rolü teşviki arttırmak için insanların farklı rollere girilebildiğini göstererek de çeşitlilik arz ediyor. Şu cümleleri anlamak gerçekten zor, insanların motivasyonunu düşürmeye çalışınca mutlu mu oluyorsunuz? Hepimiz oyun oynuyoruz, ne olur güzelce söyleseniz ve teşvik eder nitelikte olsa. Bugün kendileriyle rol yaptım ve çok eğlendim açıkçası. Başarılarınızın devamını dilerim, inşallah yakın zamanda onay da alırsınız.
Ben bu kültürü öğrenmek için yedi yirmi dört araştırdım. Bu kültür mafya rolünden daha iyi, sen kültürü bilmeden beni kötülüyon. Çavuş veya prospect yatıp kalkma rolleri, bıçak tanıtma rolünü yaparsa bu mc değil daha çok değişik bir rolü ortaya çıkartıyor. Prospect kafasına göre çavuşta kafasına göre takılıyor. Ben motivasyon değil, 2. veya 1.sayfada destek mesajı atmışım ve takip edeceğimi söyledim.
@Elo kardeşimin ve bu tanıtımın rollerini takip ediyorum sadece senin açtığın birliğe baktım yorumlar "kadın birlik açar mı" kafasındalar. Arkadaşlar dost acı söyler, benimde sizden farkım yoktu. Ben ilk başladığımda daha kötü hataları yapıyordum. Kültür aşırı zor ckyı bile göze almak zorundasın. Hiç bir karakterin sorunu yok mu? Kulübün hiç sorunu yok mu? bu birliğe Gangland Undercover dizisini öneriyorum. Sons of Anarchyden daha iyi. Diğer mc birliğindeki herifin kadrosunda jax teller varken sizde olmasın diye söylüyorum /
@Elo sözüm sana değil(. İyilikleri için söylüyorum, patroniçe demesinler diye söylüyorum. "Deagle ,AK" falan diyon sendeki adamlar sultan,bullet ile gezip ak taşıyo neyse ben takip etmeye devam edeceğim.
Tekrar söylüyorum
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.
Ek olarak Yemek rollerinizi inceledim. Orada biri yelek kardeşine yesene piç diyor. Onun değerini, saygısını misafire karşı değeri düşüyor. Bu da çok iyi karşılanmaz mesela.