Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Shadow Of Rome

Başlatan Elif, 01 Ağustos 2020, 13:31:46
Okunma sayısı 501 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Shadow Of Rome
« : 01 Ağustos 2020, 13:31:46 »

Konsol oyunlarında oynadığım ilk oyun ve en çok zevk aldığım oyundur. Oyun 2005'te çıkmış, dönemine göre çok iyi grafiklere sahip yalnızca PS2'de çıkmış bir oyundur. Hatta bu oyunun kurgusu sayesinde üniversite üçüncü sınıftayken gerçekten alıntı senaryosundan çok etkilendiğim için bu konuyla ilgili bir sınava girmiştim ve bu oyun sayesinde aklımdaki bilgileri İngilizce makaleye dökerek o sınavı AA ile vermiştim.

Forumun yaş kitlesini göz önüne aldığımızda pek çok insanın bilebileceği bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bana göre halen de mükemmel bir oyundur. Keşke bilgisayara modern haliyle çıksa da bir kez daha oynasam dedirten cinstendir. :D Eğer emülatör programıyla yapabilenler varsa bu oyunu kesinlikle denemelerini tavsiye ederim.

Konu: Romalı bir askerin babasının Sezar'ın Brütüs tarafından öldürülmesinden sorumlu tutulmasıyla başlayan ardından karakterin annesinin öldürülmesiyle üstüne bulaşan suçu temizlemesi için 5 ayrı arenada oldukça gerçekçi ve zor bir şekilde gerilim yaratacak düzeyde mücadele vermenizi sağlayan, aynı zamanda Sezarın kuzeniyle de gizli bilgilere erişerek bölüm bölüm ilerlediğiniz, en sonunda sahte Brütüs ve Kral'a kadar ulaştığınız bir senaryoyu içerir. Arena görevleri vahşet içerse de oldukça zordur. Oynanış bakımından da zor ve el becerisi isteyen bir oyundur. Bütün görevleri tek seferde bitirebilmek gerçekten imkansız gibi görünmektedir. Hele oyunu Extreme düzeyinde oynuyorsanız o zorluğu ayrı bir eğlence katıyordu.

Bu oyunu bilen var mı gerçekten merak ediyorum :D

Çevrimdışı Luger

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav