Ticari veya üretim farkı olmadan bildiklerimi sunup rehberler ile birlikte insanlar arasında dolaşımı sağlanacak rol paylaşımları olacaktır. OOC olarak yaptığım bilgilendirmeleri role dökmeyi amaçlıyorum. Yükselmek, sokağın kralı olmak ve nam salmak yerine bağımlı rolü yapacağım. kanal dediğimiz satıcı ile müşteri arasındaki kanal olmayı hedefliyorum. Ayrıca kimya rollerimin örnek olması adına iletilerden istenilen bilgileri öğretici şekilde sizlere sunacağım.
Arabulucu mu? Kanal mı? - Bu terimler sentetik içerisinde, esrarın tomurcuk halinde en kokulu tohumunda bulunur. Düşün biraz, bir bağımlı olduğunu ve ihtiyacın para mı olacakmış?
- İşine gelen şey kanına karışanlar olsun. Bunun için her şeyi yapabilirim. Okula giderim, tüm depresif insanları bu pisliğin içine düşürürü, zihinlerini yıkarım, ceplerine girerim.
- Ortak köy? yoksa koal mi yapacağız?
- Çok soru sorduğumu biliyorum, kanal dediğimiz insanların işi bu olmalı. Müşteri olacak kim varsa asıl adama bağlar, onun köpeği yaparlar.
- SAKIN, telefonda açık ağız konuşma, bu bizi kodese tıkacak. Profesyonel ol, ağzını tutamayacak biri varsa mahallede öter.
- İşini iyi yap, bağımlı olmak demek denetimden uzak durmak demektir.
- Mutfaktan çıkamam, sürtüğün daima arıyor " DALGA " kelimesini duyduğum an asıl adamı ararım.