Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Whantuz-Mosorov Rent A Car

Başlatan WhanTuz, 28 Temmuz 2020, 21:44:27
Okunma sayısı 174 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı WhanTuz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2022, 23:19
Toplam oynama: 144 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Whantuz-Mosorov Rent A Car
« : 28 Temmuz 2020, 21:44:27 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1616.18, -1897.20, 13.54, 177.39

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: ●Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime)
İşyerimiz açılışı olduğu zaman, öncelikli olarak Spor model arac alım,satım,kiralama yapilacak araçlarının bulunması gereken park alanları belirlenecek. Ara ara işyerimizin reklamını  vereceğiz ve bu sayede insanlar bize ait olan işyerini rahatlıkla ne olduğunu, nerde olduğunu ve nasıl olduğunu anlayabilecek. Reklam sayesinde arac kiralamak isteyen kişiler, işyerimize gelip bizim ile iletişime geçip belirlediğimiz fiyat ile araçları kiralayabilirler veya satın alabilirler. Ve araç kiralamak isteyen kişi eğer ne kadar saat kiralamak isterse oradaki çalışana söyleyerek o çalışan kişide araç kiralamak isteyen kişinin söylediği saat kadar aracın anahtarını teslim eder daha sonrasında söylenen saate göre bir miktarda para alınır. Daha sonra, kişi arac kiralayıp kullandıktan ve süresi bittikten sonra kiralanan aracı bizzat konumunu bulup yetkili kişi süresi biten araç tekrardan işyeri önüne getirilip park edilir ve bir başka kişiye tekrardan kiralanmak üzere orada bekler. Eğer İşyerimizde Bulunan araclar tamamıyla kiralanırsa bizzat kendim ekstra arac alımını açarak işyeri reklamı verip yeni araçlar alırım.Bazı araçları arkadaşlarıma devrederim  Hem bu vesileylede yanımda çalışan arkadaşlarım araç kiralamak için işyerimize gelen kişilere üstüne olan araçlardan birini verebilir.ayrıca işyerimize yeni çalışanlar alarak çalışanlar kendi araçlarını satabilcek  veya kiralayabilcekler bu sayede hem bizim kazancımıza  olucak hemde çalışanlarin kendi kazancına olucak bu sayede işyerimizi güzel bir şekilde işletmiş olucağız.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) İşyeri yükselen Mosorov ailesinin legal işler yürüttüğü bir kolu olarak devam edecek ve bu yönde işler sunacak, para akışının sağlanacağı bu mekanda işyerineden gelen paralar ve satılan araçlardan alan kar payı birliğe aktarılacak ve bu sayede birlik içerisindeki kalkınma payına işyerinin faydası olacak, işyerinin içerisinde üst model araçlar satılırken düşük ve orta sekmentdeki araçlar ise kiralanabilecek, işyerinin düzenli olarak işlemesi ve sokağında aynı oranda işlek olması sağlanacak ve ailenin gücünü oranla artmasına katkı sağlayacak, bunların haricinde işyeri ofisi bazı konuşmaların ve görüşmelerin yapıldığı bir mekan olarakta kullanılabilinecek yapılış amaçlarının temel sebeplerinden biri olan tabikide vazgeçilmez para ve güç, para ve güç kazanmak için açılacak olan bu işyerinde yeni gelen elemanları çalıştırılıp şehire ve ticaret işlerini öğrenmesi ve bu kapsamda iyi bilgiler edinilmesi sağlanacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Amacımız halka yönelik araç temin etmek Helikopter,lüks,klasik,SUV,ve meslek araçları olan RoadTrain ve Flatbed ile  insanlara hizmet etmek. Alım satım harici düşük bütçeli müşterilerimiz için de kiralık araçlarımız ile hizmet vereceğiz bunları yaparken işi prosedürüne uygun olarak yapma taraftarıyız, otoparkı olan ve araçlarımızın ceza yemeyeceği huzurlu bir ortamda bulunmak için ofis açmak istiyoruz yer altı garajında araçlarımın çürümesini istemediğim için birde artan devlet vergilerinden sonra bir ofis açmanın kendi işimi kurmanın mantıklı olduğunu,bu işleri sokak arasında yapmak zorlu olduğundan kendime bir ofise ihtiyacım olduğunu kanıtladım. Bu işler resmi olarak yapılmak zorunda bu yüzden prosedürüne uygun olarak en detaylı şekilde yapmak istiyoruz amacımız fazla kar yapmadan hizmet vermek ve santostaki fakir zengin ayrımını azaltmak. Ofisim şehir merkezine yakın bir konumda Departmanın ve İdleWoodun dibinde diyebileceğimiz bir mekan eskiden de bu şekilde işletildi.Mosorov ailesi olarak legal işleri burada sürdürerek alım satımda kendimizi geliştirmeyi hedefliyoruz

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "WhanTuz"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Whantuz-Mosorov Rent A Car
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2020, 13:04:30 »
[1.07] Yetersiz içerik sebebiyle başvurunuz reddedilmiştir.