Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Thomas Wick - CK Talebi

Başlatan Sovereign, 28 Temmuz 2020, 15:53:19
Okunma sayısı 694 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Ocak 2025, 21:52
Toplam oynama: 212 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 03:22
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Thomas Wick - CK Talebi
« : 28 Temmuz 2020, 15:53:19 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Raimando Balestrini
Seviye: 25

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Thomas Wick
Seviyesi:  11

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 28/07/2020
Olay Saati: 15:30
Yaşadığınız olayı anlatınız: Şahıs birliğimden izinsiz olarak ayrıldı ve şahısı bir yerde yakalayarak CK rolünü gerçekleştirdik.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: İzinsiz olarak birliğimden ayrılarak bize ihanet ettiği için.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı sabendoğu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:05
Toplam oynama: 131 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 09:30
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Haziran 2023, 19:58
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
Ynt: Thomas Wick - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2020, 16:10:34 »
Ck izni verilmeden Ck rolü gerçekleştirmişsiniz büyük ihtimal verilecek olan ck izni düşecek.

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2020, 16:21:54 »
CK iznimiz otomatik olarak bulunuyor dostum, buradaki olay Fear RP ihlali falan değil. Direkt olarak birliğe ihanet ediyor, birliğimden ayrılıyor. Otomatik olarak CK iznim bulunuyor. Ancak şahıs bu role uyum sağlamadı, normalde kendisi direkt çekmesi gerekirdi. Adminle konuştum CK talebi aç, CK olur dediler. Tanıtımı okursanız zaten kurallarda izinsiz ayrılan veya ihanet kişilerin cezasının ölüm olduğunu, ölümle cezalandırılacağını belirtmiştik. Ek olarak ise sizin dediğiniz şey kurallarda yazmıyor. Bir adminde aynı şekilde önden CK rolü yapıyor, daha sonrasında ise talep inceleniyor ve kişi CK oluyor.
bkz. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=114043.msg1304584#msg1304584
bkz. https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=112450.0

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mayıs 2021, 11:31
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2020, 19:46:18 »
"Bir oyuncuyu birliğinizden ayrıldı diye CK etmek için; o oyuncuya birliğinize katılırken bunu belirtmeli ve onay almalısınız. Bunun görüntüleri elinizde yoksa CK talebi kabul edilmez."

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2020, 19:47:08 »
Sahıştan birliğe katılırken ck izni aldığın bir ekran görüntüsü göremiyorum ben, kanıtlar ile talep aç, talep reddedilecek.

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2020, 19:53:55 »
"Bir oyuncuyu birliğinizden ayrıldı diye CK etmek için; o oyuncuya birliğinize katılırken bunu belirtmeli ve onay almalısınız. Bunun görüntüleri elinizde yoksa CK talebi kabul edilmez."

Canım benim, M.A hesabınla yazma. Konuyla ilgin yok. Konuyla alakan olmadığı için yorum yapma hakkına sahip değilsin. Bu konudan dolayı ceza alabilirsin. Ek olarak ise tanıtımımda bu yer alıyor zaten, gidip okuyabilirsin.

Çevrimdışı Bittersweet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Eylül 2024, 16:26
Toplam oynama: 302 gün, 13 saat
Son giriş: 02 Haziran 2023, 04:15
Mark Whitman Lv.33
Son giriş: 24 Haziran 2023, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2020, 00:59:01 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=114043.0 altın kurallar bölümünde ilk maddeyi okuman yeterli olacaktır o madde şudur :• Birlikten izinsiz olarak ayrılan veya ihanet eden kişilerin cezası ölümdür. Ölümle cezalandırılır.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Oliver Reece Lv.11
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2020, 16:41:06 »

Canım benim, M.A hesabınla yazma. Konuyla ilgin yok. Konuyla alakan olmadığı için yorum yapma hakkına sahip değilsin. Bu konudan dolayı ceza alabilirsin. Ek olarak ise tanıtımımda bu yer alıyor zaten, gidip okuyabilirsin.
Birliğe göre olmuyor işte, multi account hesabımın kim olduğunu söyledi kardeşim, o adamla alakam yok benim.1.5 yıldır bu sunucuyu oynuyorum birden fazla farklı konseptlerde açılan birliklere girip rol yaptım, daha sonra ck olduğum için hesabı sınırsız jaile attırdım ve yeni bir hesap açtım.

Kişiden onayını alıp buraya atmanız gerekirdi, ck kuralını kabul ettiğine dair bir ss yok, birliğinize saçma salak kurallar eklemeyin.

Çevrimdışı Sovereign

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2020, 16:49:24 »

Birliğe göre olmuyor işte, multi account hesabımın kim olduğunu söyledi kardeşim, o adamla alakam yok benim.1.5 yıldır bu sunucuyu oynuyorum birden fazla farklı konseptlerde açılan birliklere girip rol yaptım, daha sonra ck olduğum için hesabı sınırsız jaile attırdım ve yeni bir hesap açtım.

Kişiden onayını alıp buraya atmanız gerekirdi, ck kuralını kabul ettiğine dair bir ss yok, birliğinize saçma salak kurallar eklemeyin.

Üslubunu koru, forum üzerinde olduğunu unutma. Tanıtımda yazıyordu en başından beri. Birliğimde 24 saat geçirdi. Gereken işlemin yapılmasını istiyorum. Umarım sana da üslupsuz şekilde konuştuğun için gereken ceza verilir. Asker arkadaşın falan değilim senin, böyle konuşmaya hakkın yok.

Çevrimdışı Bittersweet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Eylül 2024, 16:26
Toplam oynama: 302 gün, 13 saat
Son giriş: 02 Haziran 2023, 04:15
Mark Whitman Lv.33
Son giriş: 24 Haziran 2023, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2020, 18:54:25 »

Gereksiz görülen mesajlara işlem uygulanabilir, lütfen şikayetçi ve savunmacı harif kimse mesaj atmasın.