Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bug Olayı.

Başlatan Kadirphp, 15 Haziran 2018, 11:42:24
Okunma sayısı 321 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadirphp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Ekim 2018, 17:30
Toplam oynama: 14 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Bug Olayı.
« : 15 Haziran 2018, 11:42:24 »
Merhabalar.

Oyundan Her crash yediğimde, veyada araç içindeyken çıktığımda, tekrar giriş yaptığımda aracın altında kalıyorum ve hastanelik oluyorum.Hiç yoktan, 250$ gidiyor.Aracı bulmayada çalışıyorum.

Bu aralar çok sık crash hataları almaya başladım, sürekli param gidiyor, bu bugun çözülmesi lazım.

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
Ynt: Bug Olayı.
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2018, 14:32:03 »
Crash yemeniz Grand Theft Auto: San Andreas dosyanızla alakalı. GTA Divine5 GTA SA'nın çok eski bir sürümü. Tavsiyem 4 GB boyutunda orjinal bir GTA indirip gta_sa.exe olan dosyayı cracklamanızdan yanayım.
Yüksek ihtimalle sorun bundan kaynaklanıyor.
Diyorsanız ki ben o sürümü kullanmıyorum fakat crash yiyorum. Bu durumda modlarınızda bir problem olabilir veya gta3.img dosyasında bazı hatalar mevcut olabilir. Yine 0'dan 4GB olan bir San Andreas dosyası indirmenizi tavsiye ederim. Steam üzerinden indirip&oynadığım için korsan olarak kendim test etmedim. Bu yüzden herhangi bir site linki vermeyeceğim.