Ek olarak belirtmek isterim.PTT Matik kullandım, hemen yanında PTT şubesi var fakat kapalıydı.Normalde PTT 18:00'da kapanıyor, biz 16:42 civarları gittik kapalıydı.Ek olarak daha öncesinde de aynı ATM üzerinden yaklaşık 2 defa para yatırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı ve yanındaki PTT her gittiğimde kapalıydı.Hem parayı hem kart'ı yuttu, farklı bir PTT Şubesine gitsem ilgilenirler mi? Hesap kayıtlarına felan bakarlar mı?
Ek olarak olayı özetliyorum;
ATM 2 adet 20TL, 1 Adet 10TL koydum.Sonrasında 50TL olarak yazdı dedim lan 50TL ne alaka, 45TL yatırıcaktım.Sıcakta ATM'deyim kafama güneş geçti sanırm işlemi iptal et dedim para yeri açıldı, parayı kontrol ettim lan dedim ben zaten 50TL yatırıcaktım.Geri koydum aynı yere.2 Seçenek vardı, sol tarafta PARA YATIR, sağ tarafta Devam tarzı tuş vardı.Güneşten ATM zar zor görüyorum, ben tam devam tuşuna bastığım an sol taraftaki parayı yatır butonunu gördüm.Sonrasında işlem bekleniyor tarzı bir yazı çıktı ve yaklaşık 30-40 saniye bekletti.Sonra bir anda kartı içeriye aldı, parayıda aldı ve ana menüye döndü.Kart ve para içerde kaldı.