Merhaba,
Biliyorsunuz piyasada ki çoğu bar ya da genel olarak iş yeri bir İLLEGAL BİRLİĞİN mekanı olarak, ya da bir İLLEGAL BİRLİK üyesine ait oluyor, yanii direkt olarak bir mafyanın ya da çetenin barı oluyor.
Çokta nadir olsa bizim gibi legal roller yapan, mekanı yasal yollar ile işleten kişiler var. Biz legal olduğumuz için bunu bilen kişiler tarafından, kendimizi savunamayacağımızı sandıkları için günde 50 çeşit olaya maruz kalıyoruz, iş yeri 31, evet.
Günlük karşılaştığımız olaylar:
• Deskten viski çalma,
• Yemek hazırlatırken kasayı patlatıp paraları cebe indirme,
• Mekan kundaklama (Evet ciddi ciddi yaktılar)
• İzinsiz personel alanına girip ofise çıkıp adamlarıyla mekan için haraç istemek, tam o sırada sunucu bakıma girince oyun tekrar açıldığında PM'den yarın haraca geleceğim diyen tipler,
• Durduk yere ben mafyayım, şu ailedenim, şu çeteciye bulaştın, harbi çeteciye bulaştın adamım harci çeteciye bulaştın!
• Köpek gibi uğraştırıp, masa donatıp emote ile yorduran sonra da adisyonda parayı ödemeden yok Pacho arkadaşım, yok ben ... ailesindenim bizden para mı alacaksınız diyen tipler

Şimdi iki çeşit insan gelecek, diyecekler ki ya polisi ara, ya da OOC şikayet aç.
1. Polisi aradığınız HER ZAMAN polis ya gelmiyor, ya da OLAY YERİNE EN AZ 5 DAKİKA İÇERİSİNDE GELEMİYOR. Özellikle geceleri ve sabahları polis bulmak, k*rhanede b*kire aramak gibi.
2. OOC Şikayet aç kardeşim diyenler benim yerime geçip günde 5 kişiye şikayet açsın, bakalım onları hazırlarken yoruluyor mu, yorulmayı geç maks. şikayet sınırı bile 5.
Arkadaşlar, burada bir isyan ya da AR-GE üretmiyorum fakat tek sorum, neden herkes kendini bir şey sanıp bu tarz rollere girişiyor? Ya biz normal karşılıyoruz, ezik rolü yapmıyoruz ama hoş geldiniz efendim diyoruz, herkes agresif roller yapıp hesabı ödemiyor, yok haraç, yok viski çalma.. Ee, ben bu rollerin hepsine okey dersem şu anda dükkanımın batmış olması lazım? Her gün böyle olaylar olur mu ya? Bunu yapan kişiler varsa kendine çeki düzen versin. Bu mekan açılalı 3 gün oldu, sırf hesabı ödemediler polis çağırdık diye mekanı kundakladılar. Şaka gibi.