Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bar & Restaurant rolleri hk.

Başlatan FenerbahceLee, 27 Temmuz 2020, 12:33:25
Okunma sayısı 442 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bar & Restaurant hk.
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2020, 14:32:58 »
Bir de reklam için sürekli reklam alanına gidip gelmek gerekiyor ya da illa bi reklamcı tutacaksın, parasını vereceksin verip gelecek sürekli. Bana göre iş yeri reklam süreleri için bekleme azaltılmalı. Aktif olmayan, günde 1-2 saat aktif olan çok mekan var fakat biz en az 6 saat aktifiz. Bunun için bir düzenleme AR-GE projesi açacağım.
İstediğin yerde reklam verebilmen ve hemen onaylanabilmesi için Gold VIP'inin olması gerekiyor, AR-GE açarsan kabul edileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2020, 14:38:39 »
Bir de reklam için sürekli reklam alanına gidip gelmek gerekiyor ya da illa bi reklamcı tutacaksın, parasını vereceksin verip gelecek sürekli. Bana göre iş yeri reklam süreleri için bekleme azaltılmalı. Aktif olmayan, günde 1-2 saat aktif olan çok mekan var fakat biz en az 6 saat aktifiz. Bunun için bir düzenleme AR-GE projesi açacağım.
İstediğin yerde reklam verebilmen ve hemen onaylanabilmesi için Gold VIP'inin olması gerekiyor, AR-GE açarsan kabul edileceğini düşünmüyorum.

Hayıııırrr, öyle reklam değil. İş yeri reklamının (SADECE İŞ YERİ SAHİPLERi) kullanabildiği sistemde 1800 saniye bekletiyor. Bu süre 500 saniye civarına düşmeli.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Ynt: Bar & Restaurant rolleri hk.
« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2020, 15:02:33 »
Bu sadece restoran için değil tüm işletmelerde hatta farklı sunucularda ve hatta farklı oyunlarda bile olan bir durum. Sanalika'da oynarken kim 3 kişilik kafeye giriyordu? Kim Pumana (dogruz yazdim ins) dışındaki adaları seçiyordu? İnsanlar bu oyunlara eğlenceli vakit geçirmeye, online bir oyunun doğası olarak kalabalık ortamlarda rol yapmaya giriyorlar. Doğal olarak kimsenin olmadığı yerde durmak istemiyorlar. Yani bir restoran değil, gece kulübü de açsanız aynı sorunu yaşayacaksınız (asıl yakındığınız şeyin insanlar neden restoran gibi bir yerde kalabalıklık bekliyor olduğunu biliyorum, buna sonra değineceğim)
Üstte yapılan bir öneri olmuş. İş yerlerinin kısıtlanması adına. Bu tip bir şeyin olması mümkün değil, oyuncuları çeşitli rollere zorlayarak yapmak istedikleri rollerden mahrum bırakamazlar. Herkes kendi hür iradesi ile yapmak istediği rolü yapmalıdır. Pasif iş yerleri zaten siliniyor. İş yerlerinin isimlerinden bahsedilmiş, tamamen yanlış bir düşünce. Lombardi'nin ekibinde rol yaparken Alhambra'yı doldurabilmemizin sebebi iş yeri adının bilindik olması değildi. Kulüp açılışından önce özel davetlileri kulübünüze alırsınız, bu sayede kulübünüz dolu gözükür. Daha sonrasında reklamları verirsiniz ve reklamdan gelenler de kulübü dolu görünce kulüpten çıkmazlar, kulüp daha dolu gözükür. Hatta Gnocchi'yi işlettğim dönemde özel davetli bulamadığım zaman çalışablardan bazılarının yetkisini alır ve onlardan müşteriymiş gibi eğlenmelerini isterdim, bu sayede kulüp yine dolu gözükür ve gelenler kaçmazdı. Kısacası kimse gelmiyor sorununa türlü türlü çözüm var.
Restoranda niye doluluk bekleniyor sorusuna basit bir yanıt var. Oyunculae iş yeri kültürlerinden haberdar değiller. Gece kulübü kültürünü bile bilen çok az oyuncu var, millet gece kulübüne karı kız tavlamaya veya rap müzik dinlemeye geliyor. Restoran kültürünün bilinmesini beklemeniz manasız. Oyunculae doluluk bekliyorsa onlara beklediklerini vermebiz dışında maalesef yapabileceğiniz bir şey yok.
Kanka işyeri yönetim tarafından desteklenmediğinde herşey zor ilk gün 80 kişiye yakın adam geldi 2.gün 10 kişi geldi 3.gün 3 kişi 4.gün 15k lık ödüllü yarışma yaptık ona bile 15 kişi falan geldi ilk gün yönetim desteği verilebiliyor sonrasında çok çalışman gerek
Pardon. Yönetim nasıl bir destek versin? Adamlar iş yeri reklam sistemi eklediler sokaktan sesler mantığıyla işleyen. Herhalde iş yerlerine girmelerini ve get1 diye başlayıp tüm oyuncuları çekmelerini beklemiyorsunuzdur.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2020, 15:12:01 »
Merhaba,

Oyunda bir Restaurant Grilroom & Bar tarzı bir işletme sahibiyim.
Genelde yoğunluk oluyor fakat örneğin öğlen ilk reklamda çok kişi gelmiyor, 1 ya da 2 kişi gelince soruyorum yemek mi içki mi diye, yemek diyorlar fakat ortam boş sarmadı gidiyoruz diyorlar.

Gerçekten realistik olarak bakınca, bir insanın reelde böyle bir şey yapabileceğini aklım almıyor dalga geçmektir. Yemek yiyeceksin kardeşim, Night Club mu burası? Allah aşkına. Ya da ne olacak millet olunca salça mı olacaksın? Karı kız mı keseceksin? Yemek yemek ise amacın, karnını doyurur hesabını öder gidersin. İçki içmekse içkini deskte ya da masada içer, meyhane tarzı yer olduğunu zaten görüyorsun içer gidersin. Madem KOPMALIK ortam arıyorsun, git Night Club'a.

Aranızda böyle saçma roller yapanlar varsada gerçekten hoş olmuyor, adam yemeğe geliyor kimse yok diyip gidiyor. Ulan ne yapacaksın hazır kesim insan etimi yiyeceksin?

Sen OOC olarak bir restoranta girdin mesela, içeride bir kişi bile yok. Sadece tek başınasın. Ben şahsen OOC olarak böyle birşey ile karşı karşıya kalsam oradan ayrılırım. İnsanlar deli gibi rol arıyorlar artık. Neden kimsenin olmadığı bir yerde rol yapsın ki, yapsa bile eğlenemez. Burada suçlu sen değilsin, her hikayeye bar açan ekip suçlu. Açıyorlar barı, maksimum iki gün rol dönüyor ve bar pasifleşiyor. Sadece aktif iş yerleri kalırsa senin dediğin sorun çözülür.

Ek olarak ben OOC bir restauranta girdiğimde neden dolu olmasını bekliyeyim ki? Aksine sakinlik isterim, hadi dolu olsa da bundan gocunmam, fark etmez yanii. Temel amaç karın doyurmak. Hadi bu REALİSTİK olarak baktığınız da insanların arasına karışın diye restoranta gidersiniz fakat her şeyide realistik olarak algılamayın oyunda diyen tayfa için söylüyorum, neden insanlar o halde temel amacı olan karın doyurmak yerine ortam arıyolar? :D :D