Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Joaquin_LeBouef - CK Talebi

Başlatan Gadd, 24 Temmuz 2020, 22:27:31
Okunma sayısı 1251 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gadd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2022, 01:55
Toplam oynama: 58 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Joaquin_LeBouef - CK Talebi
« : 24 Temmuz 2020, 22:27:31 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Traywell_Lorseh
Seviye: 16

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: Joaquin_LeBouef
Seviyesi:  21

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 23/07/2020

Olay Saati: 13:27- 13:29
Yaşadığınız olayı anlatınız: *Öncelikle Harlem ile aramızda bir birlik düşmanlığı bulunmaktadır. Bize sıkan bir arkadaş var ve biz onu orada kaçırmaya çalışıyoruz. Videoda da anlayacağınız üzere, onu kaçırmaya çalıştığımızda kişi maskesini takıyor. Harlem'in birlik lideri olduğu için, onu kaçırmaya çalışıyoruz ve birlik liderine karşılıklı CK İzni verildiği için kaçırıyoruz. Joaquin LeBouef kaçırılmaya başlandığı anda, kendi birliğindeki bir adam geliyor, onu RK ediyor. Kişiyi biz orada kaçırıp, kendi hoodumuza götürüp, CK edicektik ve kendi birliğindeki bir adam gelip RK etti.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: 42 Willowfield Mafia, Harlem ile Holly Park, Ganton Pirus arasında uzun süren bir savaş bulunmaktadır. Bu savaşın bitmesi için, Birlik Moderatörlerimiz, birlik liderlerine karşılıklı CK İzni verdi. Kişiyi kaçırıp CK edeceğimiz yerde, birliğindeki bir adam geliyor ve onu RK ediyor. ( Olay Hydraizm'e danışılmıştır. Onun demesiyle bu CK Talebi açılmıştır. )

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı Lil Young

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 07 Kasım 2020, 20:46
Toplam oynama: 262 gün, 0 saat
Ynt: Joaquin_LeBouef - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2020, 22:59:56 »
Sadece iki birlik lideri birbirlerini CK edebilir, CK talebini okusanız iyi edersiniz. Garavel Usta'yı RK edebilmek için Redfoo gerekli, Redfoo'nun CK edilebilmesi için Garavel Usta gerekli.
Zaten onu birlik liderimizin ayağına getirecektik, kendi adamınız sizin birlik liderini RK etti. Bence alakalı kişiler yazsın, alakasız kişiler değil.  :)

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 21:23
Toplam oynama: 125 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2020, 23:07:31 »
Sadece iki birlik lideri birbirlerini CK edebilir, CK talebini okusanız iyi edersiniz. Garavel Usta'yı RK edebilmek için Redfoo gerekli, Redfoo'nun CK edilebilmesi için Garavel Usta gerekli.
Zaten onu birlik liderimizin ayağına getirecektik, kendi adamınız sizin birlik liderini RK etti. Bence alakalı kişiler yazsın, alakasız kişiler değil.  :)
Alakasız kişilerden bahsetmişken, sen ufaktan yol al. Daha fazla boş ileti atmaman güzel olur.
Şimdi videoda göründüğü üzere ortalık oldukça fazla kalabalık bir çatışma ortamı, kişiler arabada 4 kişi + beni sürükleyen hepsi aynı açı içinde birlik üyelerim adamları tarıyorlar, çok fazla mermi yağmuru oluşuyor, zaten canım az şekilde, kişilerden çok ayrı değilim iç içe denilebilir. Mermi bana da geliyor ve RK oluyorum. Beni öldürmek için geçerli bir sebebiniz yok, şuan için sadece birlik lideriniz ile karşılıklı CK iznim bulunmakta.

Çevrimdışı Lil Young

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2020, 23:13:00 »
Alakasız kişilerden bahsetmişken, sen ufaktan yol al. Daha fazla boş ileti atmaman güzel olur.
Şimdi videoda göründüğü üzere ortalık oldukça fazla kalabalık bir çatışma ortamı, kişiler arabada 4 kişi + beni sürükleyen hepsi aynı açı içinde birlik üyelerim adamları tarıyorlar, çok fazla mermi yağmuru oluşuyor, zaten canım az şekilde, kişilerden çok ayrı değilim iç içe denilebilir. Mermi bana da geliyor ve RK oluyorum. Beni öldürmek için geçerli bir sebebiniz yok, şuan için sadece birlik lideriniz ile karşılıklı CK iznim bulunmakta.
Şuana kadar saygımı koruyarak konuştum, bundan sonra da öyle olacak. Crash ve afk atıp bana forumdan ve discorddan sallamalarını kaale almıyorum madem CK olmamak için çabalıyorsun ek kanıt olarak bugün ki olayları da atayım:
 https://cdn.discordapp.com/attachments/716407971495542795/736219815793917962/sa-mp-081.png
 https://cdn.discordapp.com/attachments/671017317773213746/736224087994531840/bandicam_2020-07-24_16-48-22-129.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/736247038714445995/736247180016222218/sa-mp-481.png

Ne zaman seni vurup kaçırmaya çalışsak bir olay oluyor değil mi ne işse? Burada ise yaptığın ihlalleri tekrar atıyorum, gerekli son açıklamayı birlik moderatörü zaten yapar daha fazla bu konu altında seninle tartışmayacağım.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2020, 23:13:41 »
Ayrıca videoda 0.9 kısmından itibaren sürüklerken arabaya kişi koşuyor, c basmıyor. Kural ihlali bulunan bir kanıt geçersiz diye biliyorum. Bunu da belirtmek isterim.

Çevrimdışı Gadd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2022, 01:55
Toplam oynama: 58 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2020, 23:13:49 »

Birlik üyelerim adamları tarıyorlar yazmışsın fakat video başladığı andan itibaren Ryder skinli kişi araçtan iner inmez seni RK etmek için sana sıkıyor ardından seni sürüklerken arkadan Deagle ile birisi sana sıkıyor ve RK oluyorsun.

Çevrimdışı Garavel Usta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2020, 23:16:10 »
Şuana kadar saygımı koruyarak konuştum, bundan sonra da öyle olacak. Crash ve afk atıp bana forumdan ve discorddan sallamalarını kaale almıyorum madem CK olmamak için çabalıyorsun ek kanıt olarak bugün ki olayları da atayım:
 https://cdn.discordapp.com/attachments/716407971495542795/736219815793917962/sa-mp-081.png
 https://cdn.discordapp.com/attachments/671017317773213746/736224087994531840/bandicam_2020-07-24_16-48-22-129.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/736247038714445995/736247180016222218/sa-mp-481.png

Ne zaman seni vurup kaçırmaya çalışsak bir olay oluyor değil mi ne işse? Burada ise yaptığın ihlalleri tekrar atıyorum, gerekli son açıklamayı birlik moderatörü zaten yapar daha fazla bu konu altında seninle tartışmayacağım.
Şimdi moderatöre rapor ediyorum, silersin falan dursun şurda.

Çevrimdışı Lil Young

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2020, 23:20:09 »
Pardon da neyini rapor ediyorsun? Sana kötü birşey demedim sadece dediğine karşılık verdim, kendi yorumunu da rapor edebilirsin o halde.  :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lamar Siakam Lv.25
Köken: Arap
Son giriş: 16 Mayıs 2024, 00:04
Toplam oynama: 81 gün, 1 saat