Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NoMercy- Ofis Başvurusu

Başlatan fortyfour, 23 Temmuz 2020, 04:11:17
Okunma sayısı 225 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortyfour

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Eylül 2024, 18:23
Toplam oynama: 337 gün, 2 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 13:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 22:50
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 29 Kasım 2023, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
NoMercy- Ofis Başvurusu
« : 23 Temmuz 2020, 04:11:17 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2361.66, -1324.96, 24.00, 92.58)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: GTA SAN ANDREAS'ın orjinalinde bulunan dövmeci interioru https://cdn.discordapp.com/attachments/712273800938651673/735852578109259886/tatto.PNG

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofis rolsel olarak Tyrone Wright'ın Douglas Bankston'a iş verme amaçlı olarak bir dükkan açmakta sistemsel olarak bende olucak, ben yokken ise Johnson ScWood ilgilenecek. Dükkanın legal ve illegal kısımları olucak, legal kısmından başlarsak sıradan bir dövmeci olarak geçimimizi sağlayacağız. Dükkan Johnson veya Douglas tarafından açılarak müşterilere gerekli hizmetleri verdikten sonra akşama doğru kapatılacak. Çalışanlara para dağıtılıp güne son verilecek böylece güzel bir rol ortamı ve rolle kazancı sağlamak istiyoruz. İllegal tarafına gelir isek sokağımıza gelen insanlar toz var mı/toz satıyım mı/, silah alıyım mı/satıyım mı... Gibi rolleri bırakıp dövmecide hem rol yapıp hemde elindeki malları çıkartıp veya alıp roller sergileyebilecek. Ek olarka birliğe gelen insanlar Insider ve üstü rütbeler birliğe özel dövmelerden yararlanabilecek. Dövmenin yapımı ile CK izinleri alınacak. Bu anlattıklarım gibi bir sürü rol döndürüp sunucuda böyle bir şey yapmayı planlıyoruz. Dükkanın arka kısmında malzemelerinde arkasında bulunan küçük bir depo gibi bir rol yapmayı planlıyoruz böylelikle legal gibi görünen dövmecimizde arka kısmında uyuşturucu, silah, çalıntı telefonlar ve benzeri materyalleri barındırıp rollerimize destek çıkacağız. Oyunculara vereceğimiz rol imkanlarından bahseder isek arabalarını mahalleye yanaştırıp bize toz sormayacaklar veya silah. Mekanın içine girip dükkanın pencereleri ve kapıları kitlenerek legal olan dövmeci illegal'e bürünüp insanların istedikleri illegal faaliyetleri yerine getireceğiz. Aklıma gelmeyen daha güzel roller döneceğine eminim.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi dövmeci rolleri yapmak adına bir dükkan tarzında açacağız, sıradan bir dövmeci rolü yaparken bir yandan illegal faaliyetlerimiz olan uyuşturucu alım/satım, silah alım/satım gibi faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Sokağımıza gelen insanlar toz var mı silah var mı diyen kişileri bir tık azaltıp role dökerek daha güzel bir şekilde yapmayı planlıyoruz. Ofisin legal kısmında Douglas ve Johnson ScWood yer alıcak. Birliğimize gelen kişiler Insider ve üstü olduklarında birliğe özel dövmeleri olucak, bu dövmeleri yapan kişiler ise CK izni vermek zorunda kalıcak bir nevi artık çeteye dahil olup oradan kopmayacaklar. Legal kısımda ise birlik üyelerine IC'de para kazandıracağız ve rol imkanı sağlayacağız böylelikle rollerden zevk alıcaklar.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofis açma nedenimiz ise yukarıda belirttiğim gibi sokağa gelen insanlar "uyuşturucu var mı/alır mısın, silah var mı/alır mısın" bu cümleleri kurmaktansa dükkanımıza gelip kendine bir dövme yaptırırken bir yandan yapmak istediği olaya girebilir, birliğe dahil olmak için; burada çalışabilir miyim, burada takılabilir miyim... Gibi cümleleri kurarak birliğe katılım sağlayacaklar. Her şeyin yanı sıra birliğimizde bir dövmeci rolü eksikti onu ben tamamlayıp birlikteki Insider ve üst rütbelere dövme yapıp çeteye dahil edilirken bir yandan CK izinleri alınacak. Bir neden daha ise birlikteki kişilerin IC olarak iş imkanları olucak yani taşımacılık/çimento/tırcılık gibi meslekleri bırakarak dükkanımızda ROLLE KAZANÇ yapıcaklar ve bu benim Rina roleplay platformunda istediğim şeylerden birisi. Sunucuda dövmeci rolleri fazla görmediğimden bu işe atılmak istedim ve bu işin birliğime yararı olacağını da düşünerek bu başvuruyu açıyorum. Ofis açmamızın bir nedeni daha ise herkesin bar, club, restorant gibi işyerleri açtığı için ve sunucuda bunların fazlasıyla bulunduğu için bende kendi çapımda bir dövmeci dükkanı açmak istedim.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "NoMercy"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: NoMercy- Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2020, 18:06:59 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Çevrimdışı fortyfour

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Eylül 2024, 18:23
Toplam oynama: 337 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 13:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 22:50
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Kasım 2023, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: NoMercy- Ofis Başvurusu
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2020, 21:16:52 »
Bu tür bir rol planı için iş yeri başvurusu açmalısınız, başvurunuz reddedildi.