Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ERIC_MATTEWS / Veteran Office

Başlatan KillaKursat, 22 Temmuz 2020, 23:09:58
Okunma sayısı 316 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KillaKursat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abraham Fury Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Kasım 2024, 18:44
Toplam oynama: 22 gün, 8 saat
Birlik: **** ******ers
Rick Carney Lv.22
Son giriş: 27 Haziran 2024, 16:19
Toplam oynama: 55 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
ERIC_MATTEWS / Veteran Office
« : 22 Temmuz 2020, 23:09:58 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): (2137.77, -2282.26, 20.67, 140.07)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisi eski asker olan Walter_Worker ve sağ kolu Isaac_Ocean yönetecek.Ofis genel olarak emlak ofisi.Ev arayanlara ev bulacağız,fiyatta anlaşamazsak fiyatı düşüp karşı tarafı mutlu edeceğiz.Bunlar tamamen legal olanlar.Ofisimiz legal görünümlü il-legal bir ofis olacak.Ofise giren kişi gayet normal bir şekilde ofisi legal zannetecek.Çünkü emlak ofisi.Amma velakin perdenin arkasında il-legallik var.Bu ofisi ben yokken sağ kolum olan Isaac_Ocean yönetecek.Bu ofise illegal olarak bir çok toplantı yapacağız.Dost birliklerimizle hafta bir gün toplanıp işlerimizin nasıl gittiğini,bir problem olup olmadığını,yardıma muhtaç olan biri varsa yardım etmek istediğimizi konuşacağız.Ofiste kendi birliğimiz için de bir çok toplantı yapacağız.Kendi içimizde fikir alışverişi yapıp nasıl daha büyük olabiliriz,nasıl daha da gelişebiliriz tarzında toplantı havasında bir sohbetler yapacağız.Emlak görünümlü illegal ofiste silah satışlarımızı,uyuşturucu satışlarımızı yapacağız.İki günde bir silah sayımı ve uyuşturucu sayımı da yapacağız.Çünkü ofise giren çıkan belli olmaz çalınmasın gitmesin diye.Bu ofiste bizler yardım isteyene derman olmak istiyoruz.Bize bağlılıklarını bildiren herkese yardım edeceğiz.Belli bir saatten sonra ofis kapatılacak.İçeriye tanıdık hariç kimse giremeyecek.Yani sabah legal akşam illegal de diyebiliriz.Bize saygısızlık,terbiyesizlik,ahlaksızlık yapan kişilerin cezasını bu ofiste keseceğiz.Ofisimizde bir çok legal kişiler de belli saatler arasında çalıştırarak onlara da rol paslamak istiyoruz.Bizlerin asla illegal olduğunu bilmeden vereceğimiz saatler arasında legal bir şekilde ofiste çalışacak.Saat geldikten sonra ofis kapatılıp legal olarak çalışanlar yollanacak.Sonrasında ofis tekrardan açılana kadar illegal bir şekilde devam edecek.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimiz sabah 07.00'da açılıp akşam üzeri 17.00 arasında emlak ofisi olarak kullanacağız.Satacağımız evlerden,adam ile kaç fiyat konuştuysak kârımızı alacağız.Reklam vermek yerine alıcı bulmak yerine uğraşacaklarına bize gelip misal veriyorum kapı numarası 215 olan evimi 100.000$'a satmak istiyorum bize alıcı bulur musun diyecekler.Bizde arkadaşımıza alıcı bulacağız.Ama saat 17.00'ı bir dakika geçtikten sonra kepenkler kapatılacak ofise tanıdıkların haricinde hiç kimse girmeyecek.Ofisin içine depodan silah,toz,tarihi eser gibi vs mallar gelecek.Bizim alıcılarımız bize önceden haber verecek bizde uygun görürsek ofise alıp satışımızı yapıp paramızı kazanacağız.Eğer acil toz ve silaha ihtiyacı olup bizi arayamanlar olursa kapıdan içeriye şifreli bir şekilde seslendiğinde onu da içeri alırız.İçeride yüklü bir miktarda toz,silah olduğundan olabilecek her türlü polis baskınından uzak durmamız gerekiyor.Bu yüzden bu kadar dikkkatliyiz.Çünkü atılabilecek bir baskında her şeyimiz kaybedebiliriz.Ofisimizi kısaca bu amaçlar dahilinde kullanmak istiyoruz.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisimizi yukarıda da belirttiğim gibi illegal bir birlik olduğumuzdan dolayı bir çok polis baskınına mağdur kalabiliriz.Ama bu açacağımız ofis ile hepsi olmasa da illegalliğimizin bir kısmını da olsa kapatmak istiyoruuz. 07.00-17.00 arası ofise gelen biri,gerek davranışlarımız ile gerek gösterdiğimiz ilgi ile bizleri hiç bir şekilde illegal olduğumuzu inanmayacak.Ofisi açmak istememizin temel sebebi budur.İllegalliğimizi kapatmak.Kapatmazsak çok problem,sıkıntı çekeriz.Polisler illegal birliklerin peşini bırakmazlar.Aynı zaman da ofisimize çalışan alarak role play dünyamızı daha tatlı bir hala getirip rol çıkarmak istiyoruz.Yukarıda da anlattığım gibi ofiste çalışan kişi aramızdan bir kişi ile muhattap olacak.Gelen müşteriler ile ilgilenecek.Onlara yardımcı olacak,memnun edecek.Hem böylelikle evi olup satamayan kişilere de rol çıkarmış olacağız.Rollerimizi çeşitlendirmek istiyoruz.Zaten illegal bir birliğiz sürekli illegal rol yapıyoruz.Legal olarak da bir emlak ofisimiz olursa daha çeşitli roller çıkarabileceğimizi düşünüyoruz.Hem bizler hem ofiste çalışacak elemanlar,ev almak isteyenler,ev satmak isteyenler,illegal diğer birlikler herkese rol çıkartır daha çok eğlenmeyi daha çok zevk almayı planlıyoruz.Sabahları legal geceleri illegal.Hem bu sayede polislerin gözüne batmayıp hedef haline gelmeyiz.Sabah saatlerinde araştırmak için ofise gelen bir polis hiç bir şekilde illegal olduğumuzu kanıtlayamaz,anlayamaz.Akşam 17.00'dan sonra zaten kepenkler kapatılıyor içeriye girilmiyor,kimse giremiyor.Yani çok kısa bir şekilde özetlersem bu ofisi asıl açma sebebimiz illegal bir birliğiz legal olarak görünüp alltan illegal olarak çalışmak istiyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "ERIC MATTEWS"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: ERIC_MATTEWS / Veteran Office
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2020, 18:04:16 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Çevrimdışı KillaKursat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Abraham Fury Lv.22
Son giriş: 24 Kasım 2024, 18:44
Toplam oynama: 22 gün, 8 saat
Birlik: **** ******ers
Rick Carney Lv.22
Son giriş: 27 Haziran 2024, 16:19
Toplam oynama: 55 gün, 16 saat
Ynt: ERIC_MATTEWS / Veteran Office
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2020, 01:17:57 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.
Tanıtım hazır.
Bağlantı: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=117240.0
@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch: