Merhaba, endişenizini anlıyorum kendinizce haklısınız fakat FG kadrosu yoğun olarak çalışıyor,
hiçbirimiz robot değiliz dolayısıyla hatalar olabiliyor, ceza itirazı olarak ticket oluşturduğunuzda
eğer hapse girdiğinizde silah kaybı tarzı mağduriyetiniz varsa sizi hatalı cezalandıran kişi zaten
kaybınızı karşılıyor, yeri geliyor hapisde geçirdiğiniz payday ücreti bizzat hatalı cezalandıran
yetkili tarafından yapılıyor ve elbette ki yetkili ceza alıyor.
Bizler herhangi kâr amacı gütmeden gönüllülük esaslı sunucuya yardımcı olmaya çalışan görevlileriz,
ufak tefek hataların siz oyuncular tarafından mazur görünmesi gerektiği düşüncesindeyim.
Öncelikle eleştirime güzel bir şekilde yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Ufak tefek hataları atlamanıza tamamen saygı duyuyorum. Robot olmadığınızı bilip, ek olarak bu konuda yoğun çalıştığınızıda biliyorum. Gönüllü olduğunuzu da.
Fakat bazı arkadaşlar kanıtları incelemeden ya da detaylı bakmadan otomatik olarak cezalandırma uyguluyor. Ben burada önemli bir roldeyken arkadaşlarımla hem rolümden mağdur kalıyorum, hem Payday'ım gidiyor, silahım olsa silahım gidecekti ve ek olarak insanların gözünde sicilim kirleniyor. Hem de Ortak Nezaket gibi pis bir suçtan ötürü oyunda olan herkes ceza aldığımı görüyor.
Bu mağduriyet çok fazla ve gerçekten bu ufak bir hata değil. Üzerimde silah olsa gitse, paydayım gidiyor felan.. Hepsini ticket ile uğraşarak almak zorunda kalacağım durduk yere.
Gerçekten buna bir düzenleme getirilmeli. Eğer yorgunsa kişi, tickete 1 gün sonra bakıverir. Ben 1 gün daha beklerim şikayetimin sonuçlanması için ama 240 dakika rolümden neden mağdur bırakılıyorum?
Benim de anlatmak istediğim şey bu, teşekkürler.