İkinci kez başıma geldikten sonra artık bir olayı paylaşmak istiyorum. Amacım bir propaganda canlandırmak değil.
Bence şikayeti düzgünce incelemeyen Forum Görevlileri bize para ödemeli. Geçen boşa zamanımız geri iade edilemez ama bunu reelde ki gibi paraya döndürmeleri lazım. Bundan sonra daha dikkatli incelerler en azından.
Şimdi ben barımda rol yaparken birden Ortak Nezaket'ten 240 dakika yedim. Dedim ulan ne yaptım? O kadar barda rol yapıyorum arkadaşlarımla bir anda rolden kopartılıyorum.
Neden yediğimi söyliyeyim mi size?
Yine yanlış yere atıldığım bir hapisteyken (Ki bunu ticket yoluyla halledip SS'te ki hapistende çıkıp cezamı sildirmiştim.)

Burada durduk yere anneme küfür eden Ricardo Kinem'e şikayet açıyorum, FG'de ihlal belli diyip beni cezalandırıyor. :DDDD
Bu kadar dikkatsizlik olamaz bence. Ben rolümden geri kalıyorum, mahrum ediliyorum. Boşu boşuna 40 dakikadır hapisteyim. Bence bu tür şeylerde beklediğimiz dakika kadar para verilmeli, 240 dakika beklersem 240,000$ cezası olmalı.
(Bunu paragöz biri olduğum için değil, paraları gitmesin diye DAHADA DİKKATLE inceleyeceklerinden emin olduğum için açıyorum, sonuçta günde 3 şikayetten 50'şer dakikadan 150.000$ parasının gitmesini kimse istemez.)