Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KogLord - Ofis Başvurusu

Başlatan Libertas, 22 Temmuz 2020, 03:46:05
Okunma sayısı 225 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
KogLord - Ofis Başvurusu
« : 22 Temmuz 2020, 03:46:05 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1654 , -1655.86, 22.51, 1.44)

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisi Farquharson Withfire ile rolsel olarak kuzeni olan Fabien Withfire birlikte işletecek. Tamamen legal bir görünüm üzerinden bir rent a car merkezi açıp uyuşturucu ve silah ticareti üzerinden kazandıkları yüklü miktarda parayı aklayacaklar. Ofiste sadece araç kiralama değil araç satış rolleri de yapılacak. Sıfır kilometre araçları grotti galeriden bile ucuza satarak yüksek miktarda satış yapıp, parayı bu şekilde aklamayı planlıyor Farquharson ile Fabien Withfire.
Bütün bunların dışında Withfire ailesinin üzerine fazlaca sinmiş olan illegal bulutlar bu ofis sayesinde bir miktar da olsa dağılacak. Aynı zamanda lüks araçlara inanılmaz bir ilgi duyan Farquharson Wihtfire ise bu ofis sayesinde bu ilgisini bastıracak ve sürekli araçlar ile içli dışlı olacak. Kuzeninin ayarlayacağı bir web master sayesine bir internet sitesi açacaklar, bu site üzerinden mobil olarak da al - sat ve kiralama işlemlerini gerçekleştirecekler. Kiralamada ise aracın mekaniklenme fiyatı üzerinden geri ödemeli bir şekilde güvence bedeli alacaklar ki hiçbir işlemde zarara girmesinler. Aynı şekilde ofis önündeki park alanı içerisinde galeri şeklinde başkalarının araçlarını da bir bedel karşılığında sergileyip bu şekilde de bir araç kiralama ya da kişinin isteğine göre satım hizmeti sunmayı planlıyoruz. Yani kısaca bir rent a carın sahip olduğu tüm özelliklere sahip olan bir ofis planlaması ile, rollerimizi bu çerçevede ilerletmek istiyoruz. Rollerimize bu ofis yardımcı olacak.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimi öncelikli olarak birliğimizin bütün şehirle kontak kurması, ufak çaplı da olsa kâr getirmesi, şu sıralar fazlasıyla ağır basan illegal yönlerimizi bir nebze de olsa bastırması, legal yönlerimizi ön plana çıkarması amacıyla kullanacağız. Yani her ne kadar basit bir rent a car gibi gözükse de birliğimizin soruşturulmaması için rolsel olarak önemli bir dengeleyeci unsur olacak bu ofis. Bunun yanı sıra birliğimiz üyelerine her türlü rol imkanı sağlamak birliğimizin en temel unsurlarından birisi olduğu için birliğin her bir üyesinin burada kendi aracını satabileceği aynı zamanda maddi olarak kâra geçebileceği bir rol ortamı sağlamayı planlıyorum. Aynı zamanda aktif bir legal ticaretimizin olması ismimizin de duyulmasını sağlayacak.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Öncelikle yukarıdaki sorularda da belirttiğim gibi ofis açmak istememin nedenlerinden birisi her ne kadar illegal bir suç örgütü olsak da bunu rolsel olarak açığa çıkaramayız. Ancak sürekli bir çiftlikte takılmak, burada fazlasıyla paraların dönmesi çok şüphe çekici hareketler. Ofisim ile araç alım satımları ve araç kiralamaları yapıp ailemize gelen paraya rolsel olarak bir kaynak göstermek istiyorum. Bunun dışında birliğimizin amacı birliğin her üyesinin tek başına olsa bile yapabileceği rollere çeşitlilik katmak, sıkılmadan her türlü rollere sokmak. Açacağımız bu ofis sayesinde sadece bana yani ofis sahibine değil, bütün birliğe hem araç kiralayıp ya da satıp para kazanabilecekleri hem de her dakika her türlü -legal illegal farketmeksiniz- insanla rol yapabileceği bir ortam oluşturacağı için bu ofisi açmak istiyorum. Bu sayede hem birliğimize katılım artacak, hem de birliğimizin rol çeşitliliği artacak. Bütün bunlar da birliğimizin güçlenmesinde önemli roller oynayacak. Yani kısaca bu ofisi istememin temel amacı hem birliğimizin yükselmesini sağlamak hem de birlik üyelerimizin rollerine çeşitlilik katarak daha fazla eğlenmesini sağlamak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "KogLord"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: KogLord - Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2020, 15:32:43 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2020, 01:14:29 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

Ofis başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken ofis görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.
@Lonnely
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=117070.0

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2020, 18:05:23 »
BAŞVURUNUZ SONUÇLANMIŞTIR

Ofisiniz yönetim tarafından aktif edilmiştir, ofisinizi gidip satın alabilirsiniz.Ofis tanıtım kurallarını ve ofis kurallarını okumayı unutmayınız, eğer tanıtımınızı ilgisiz bırakırsanız ofisiniz iade yapılmaksızın silinecektir.