Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lonnely - Bar Başvurusu

Başlatan Lonnely, 21 Temmuz 2020, 22:59:45
Okunma sayısı 368 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Lonnely - Bar Başvurusu
« : 21 Temmuz 2020, 22:59:45 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Her gün aktifim, gün içerisinde akşam vakitlerinde barı 2-3 saat aktif etmeyi düşünüyorum.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2234.06, -1124.94, 25.79, 330.81

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Jefferson Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Dejavu Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Karakterim küçüklüğünü başka bir şehirde geçirmiş olsa da bir süre sonra Jefferson'a geldi. Jefferson Motel zamanında karakterimin amcasına aitti. Motel'i bir süre amcası idare etti ve yönetti. Amcasının idaresinde motel ilerledi. Amcası ilerleyen vakitlerde akciğer kanserine yakalanınca moteli Jayvonte'a bıraktı. Jayvonte en başlarda moteli boşlasa da sonrasında paraya ihtiyacı olduğunu fark ederek motelle ilgilenmeye başladı. İlk başlarda motelle fazla ilgilenmedi ve kalan paranın tamamen yeteceğini düşündü, para bittikten sonra motelin değerini anladı ve motelle ilgilenmeye başladı. Motelin ilk olarak doğu cephesini tamir ettirdi ve restore ettirdi, doğu cephesi iş görür hale geldi. Sıradaki hedefi diğer cephelerini de halletmek fakat öncesinde iş yerini açmak istiyor. İki üç yıldır moteli işletiyor ve ora ile ilgileniyor, fakat ilgi odağı son iki aydır motel oldu. İki aydır motelle iyi düzeyde ilgileniyor, günlük müşterilerin kaydını tutuyor ve ödemelerin not ediyor. Gelir giderlerini iyi bir şekilde hesaplayınca bu iş yerini alabileceğini düşünüyor. Motelden gelen paraların bir kısmını biriktirdi, bir kısımını da kredi çekerek karşılayacak. İş yeri ücretini kolayca ödeyebileceğini düşünüyor, iş yeri onun için bir hayal ve bunu halledecek. İş yeri ücretini motelden kazandığı paralar sonucu karşılayacak, paraların yeteceğini düşünüyor. Motel ve iş yerini beraber olarak ilerletmek ve orada bir istihdam alanı oluşturmak istiyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) IC: Şehrin varoş mahallelerinden olan Jefferson'da iş yeri kurmak, kolay ve para getirebilir bir şey değil tabii ki. Çevrede bulunan siyahi kişileri iş yerine toplamayı ve eğlenmeyi düşünüyorum, içeride bulunan ortam herkesin hoşuna gidecek buna da aynı zamanda eminim. İçeride içkiler, etkinlikler ve çıplak kızlar olacak. Bu üçü, kimin hoşuna gitmez ki? Bence herkesin hoşuna gider, o yüzden iş konusunda başarılı olabileceğimi düşünüyorum. Şehrin uzun bir süre unutulmaz mekanlarından olmayı planlıyorum, mekanın hem kalitesi hem de eğlencesiyle ön plana çıkacağını düşünüyorum. Aynı zamanda dışarısı da tamamen bize ait olduğu için iki kısmı da düzenli bir şekilde idare edebileceğimi düşünüyorum. Varoş kentin çocukları gelip burada eğlenebilecek, gerekirse parayı dahi göz önünde bulundurmayacağım ve sırf eğlence için cebimden feragat edeceğim.

OOC: Birliğimin himayesinde olan Motel ve iş yerinin karşılıklı olması buraya başvuru yapmamın sebeplerinden en önemlisi aslında. Jefferson'u tamamen aktif bir ortama çevirmeyi düşünüyorum, şu anlık istediğim düzeyde ilerliyor. İş yerini de aktif etmem üzerine karşılıklı iki mekanın ne olduğunu tüm şehir bilecek, motel ve iş yeri arasında roller dönecek. Clubdan çıkan motele, motelden çıkan clube şeklinde güzel roller çevirebileceğime inanıyorum. Motelin içerisini müşterilere ayırdığım için pek illegal iş çevirmeye sıcak bakmıyorum, illegal işler genelde clubın içerisinde dönecek. Her ne kadar iş yerinde illegal dönse de bunu gizliden çevireceğiz, ulu orta yapmadığımız için iş yeri dışarıya legal olarak görünecek ve bu bizim için bir avantaj olacak. OOC olarak güzel rol ortamları oluşturacağıma inanıyorum, bu konuda motel şu anda istediğim düzeyde ilerliyor. İş yerinin aktif olmasıyla beraber Jefferson Motel ve etrafı olarak adlandırabileceğimiz bölge iyi bir düzeyde rol ortamı olacak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): Birliğimin gelişeceğini düşünüyorum, bu bağlamda motel ve iş yeri arasında güzel bir rol ortamı oluşacak. Sadece iş yeri bazında düşünürsek birliğin görüşmeleri ağırlıklı olarak iş yerinin içerisinde gerçekleşeceği için illegal rollere güzel bir ortam hazırlayabileceğimi düşünüyorum. Hem bizim birlik, hem de diğer birlikler açısından hoş bir rol ortamı olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda sivil ve legal arkadaşların da gözünü rahatsız edecek düzeyde illegal rolümüzü açıktan yapmayacağımız için sivil kişiler de bara gelip rahatlıkla eğlenebilecekler ve rollerini yapabilecekler. Bu bağlamda iş yerini açmak istiyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): Jefferson Motel ve iş yerine rol yapmak için gelen kişilere gerekli rol ortamını sağlayacağını düşünüyorum. Sunucuda belli başlı aktif rol yerleri var, onaylı hoodlar, santa maria, Idlewood vesaire. Benim mekanım da o aktif rol ortamlarından biri olacak, buna eminim. Bu yüzden güzel bir rol ortamı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Sadece benim birliğim adına değil, mekana gelen, motele gelen tüm kişiler adına güzel ve hoş bir rol ortamı sağlayacağıma eminim. Jefferson civarını aktif bir hale getireceğim ve güzel bir ortam olacak. Herkesin hoşuna gidebilecek roller çıkaracağım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Lonnely; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Lonnely - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2020, 17:47:43 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

İş yeri başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde iş yeri tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken iş yeri görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Ynt: Lonnely - Bar Başvurusu
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2020, 00:42:41 »
BAŞVURUNUZ SONUÇLANMIŞTIR

Ofisiniz yönetim tarafından aktif edilmiştir, ofisinizi gidip satın alabilirsiniz.Ofis tanıtım kurallarını ve ofis kurallarını okumayı unutmayınız, eğer tanıtımınızı ilgisiz bırakırsanız ofisiniz iade yapılmaksızın silinecektir.