Normalde rinaya geri dönmüştüm bir süredir çok sarıyodu fakat yine bıraktım, nedeni ise pd nin cok op yapılması.
PD haricinde herkes sanki art niyetli dmci gibi davranılıyor. Farkettiyseniz birçok rina kuralı pdlere esnetilmiş. RK kurallarının hiçbiri pdlere işlemiyor, zaten silah desen bok gibi, mixing yapıyorlar ts den ordan burdan, maske taksan bile gine aranma ekliyorlar eğer sıkarsan, yani daha aklıma gelemeyen birçok şey var siz yorum olarak eklersiniz.
PD'lerin bu kadar op olması benim rol zevkimin içine etti şahsen.
Ayrıca sunucu çok dengesiz şuan, yani sokakta swat devriye geziyor, ortalık savaş alanı fakat insanlar sanki ortalık normalmiş gibi davranıyor.
Bütün sorunun temeli tabikide pdler değil, sunucuda yoğun bir low rp var. Adam silahımı görüyor bağırarak pd ye ispikliyor beni. Adam'a sıksam kaçırıp işkence rolü yapsam dm den sikayet açıcak ve bende kanıt olarak adamın beni pd ye ispiklemesini atıcam. Tabikide dm den ceza yicem cünkü birisinin sizi pd ye ispiklemesi sıkması için yeterli değil, tabiki değil götümü sikmesi lazım hatta 7 düvel anama küfür edip ardından götüme cuntgun sokması lazım.