Birliğime verilen herhangi bir sistem onayı mevcut değil, birlik isminin tamamen görünmesinin sebebi sistem son üç harfi yıldızlamıyor dolayısıyla bizim birlik sadece üç harfli olduğu için isim tamamen görünüyor. O açıdan yanlış anlaşılmalar olmasın.
Rollerinizde başarılar dilerim Batu Bey. Roller güzel gidiyor, umarım onay alırsınız. Şu adil tavrınıza binaen bir ekleme yapmak istiyorum. Bu cümleleri yazmasaydınız bu yorumu yapmayacaktım ama hassas biri olduğunuzu düşünerek soruyorum. Rol görüntülerinizin bir kısmı 30 dakika sınırı aşılmadan atılmış. Yani bu kural kalktı mı acaba? Kalktıysa bizde o şekilde atacağız da merak ediyorum. Yani bazı görüntüler için boşuna süreci beklemeyelim. Hızlı hızlı yollayalım bizde.
Post sahibi kullanıcı tarafından aynı saniye, veya dakikalar içerisinde ikinci bir post olarak yasaklanmıştır. Tekrar paylaşabilmesi süresi minimum 30 dakikadır.
Belirttiğiniz kural araya başka kişilerin iletileri girerse devre dışı kalıyor, yani ben ekran görüntüsünü attıktan sonra başka birisi de ileti atarsa tekrardan süreden bağımsız atabiliyorum. Fakat belirttiğiniz kuraldan yeni haberim oldu, bu kuralın ihlaline dayanan bir adet görüntü vardı. O görüntüyü de sildim şu anda. Yorumunuz için de teşekkür ederim, rollerde buluşmak dileğiyle.