Gökhan eğer yapan varsa, hatasını düzeltsin diye onu kopyalayıp yeniden buraya attım beni bilirsiniz ve kimseyle rol konusunda dalga geçmem eğer eleştirilecek ve geliştirilecek bir şey varsa söylerim. Kimseylede dalga geçme amacım yoktur, eleştiri yapıyorum Sabri dedi ona cevap verdim 800 x 600 yapıyoruz hepsini uyuyoruz diye. Eğer gerçekten rol edit bilmiyen biri yanlış yapan bu dediğim kelimelerden konuşan biri varsa, buna uyarak rollerini yapmalı bence sadece bir eleştiri yorumudur birliğinde bulunduğum zamanlarda güzel vakit geçirdim ama eleştirilecek bir taraf varsa eleştirimi yaparım.Eleştirini istediğin gibi yap yapma demiyorum fakat bunu en az bir haftadır tanıtım üzerinden belirttiğimiz halde okumadan bunu herkes yazmaya devam ediyor ve sabrinin yazdığı tamamen 800 600 yapıyoruz demiyor. Kendinize göre düşünmeyin sadece diyoruz kaç kere.
Sabrinin dediği tamamen bunu yapıyoruz demiyoruz ve demiyor da ama kendi düşünceniz ile devam ederseniz tanıtım çok fazla kirleniyor. Bana discord ve TS3'den sürekli ulaşabilen ve sohbet ettiğim kişisin ama sürekli önerilerini buradan söylemek yerine yani tanıtım bu kadar kirlenene kadar discord üzerinden ya da TS3 üzerinden yazabilirsin. Bu senin için daha kolay olucaktır ve bu kadar da kirletme gibi şeyler olmuyacaktır. Biz hiç bir zaman bunu yaptık demiyoruz fakat 800 600 diye bir direkt kural yok bunu bu kadar büyütecek bir şey de yok. Biz kendimiz sayfa da bir iki tane illa 800 600 oluyor diyoruz dediğimize rağmen bir iki tane olmasına rağmen bunu bize söylemeye devam ediyorsunuz ve tanıtım kirlenmeye devam ediyor.
Bir yanlışımız var ise direkt onu yazın bizde onu düzeltelim de yanlışımızı bir daha yapmayalım. Yapmadığımız bir şeyi yazınca aklımız karışıyor onu yaptık mı diye düşünüyoruz buna gerek yok.
Birinci sayfada da rol editleri ile kullandığımız bilgileri verdiğim halde kontrol edilmeden öneri verilmesini istemiyoruz evet bunlar bize göre saçma ama kontroller sonucu bir yanlışımızı gördüyseniz bunu söylerseniz onu düzeltmek için elimizden geleni yaparız.