Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ganton Street Brotherhood | GSB

Başlatan gobrrranime666, 20 Temmuz 2020, 15:54:44
Okunma sayısı 84528 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SprateL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Emma Fischer Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Aralık 2022, 20:42
Toplam oynama: 221 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ganton Street Brotherhood | GSB
« Yanıtla #2820 : 08 Ekim 2020, 13:15:45 »
Bazı arkadaşlar burayı bayadır boşlamıştı tekrar uğramaları güzel oldu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bobby Damnn Lv.19
Son giriş: 14 Ağustos 2022, 21:52
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Purcell Webb Lv.19
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Mayıs 2022, 13:59
Toplam oynama: 46 gün, 8 saat
« Yanıtla #2821 : 08 Ekim 2020, 13:18:24 »
boş insanlara sallamaktan başka işlerimiz var yawwwww kusura bakmayıver sen de

Çevrimdışı ege123

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mart 2022, 20:07
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Son giriş: 24 Ekim 2021, 15:26
Toplam oynama: 51 gün, 21 saat
« Yanıtla #2822 : 08 Ekim 2020, 13:20:14 »
Maalesef uğrayışlarımız arasında bir değişiklik olmuyor. Aktifliğiniz sayesinde ödüllendiriliyorsunuz, örneğin hood onayı. Fakat bu sizi iyi rol yapmaya teşvik etmiyor. Hala rol bilmiyorsunuz, hala hak etmediğiniz yerlerdesiniz. Türkçe bilginiz de aynı şekilde zayıf. Umarım bir şeyler başarırsınız. Boş vakitlerimde uğrayıp yine aynı şeyleri görmeye devam edeceğim.  :P

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bobby Damnn Lv.19
Purcell Webb Lv.19
« Yanıtla #2823 : 08 Ekim 2020, 13:20:52 »

Çevrimdışı SprateL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Emma Fischer Lv.28
Son giriş: 09 Aralık 2022, 20:42
Toplam oynama: 221 gün, 6 saat
« Yanıtla #2824 : 08 Ekim 2020, 13:36:18 »

Çevrimdışı SwindLer.exe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2021, 13:53
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
« Yanıtla #2825 : 08 Ekim 2020, 13:38:26 »
Biraz geç oldu ama kolay gelsin beyler, başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
« Yanıtla #2826 : 08 Ekim 2020, 15:04:30 »
@Ersadasa Sabri normalde OG sert davranır, gelen kim olursa olsun böyle kanka tarzı kelimeler kullanmaz eğer kişi birlikteyse ve Og olduğunu biliyorsa ona göre rolünü yapar. Og istediği kişiye emir verir, istediği kişiye sert davranır gerekirse izni varsa kişi hata yaptığında parmağını bile kesebilir Og denilen rütbe "kanka" gibi kelimeler kullanmaz.
Og gerekirse polislere bile ters yapar çünkü arkasında mahalleden insanlar olduğunu bilir. Og demek sert bir karakter, mahallede takılırsada sert davranır emir verir genellikle.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bobby Damnn Lv.19
Purcell Webb Lv.19
« Yanıtla #2827 : 08 Ekim 2020, 15:10:45 »
marjuanın zoe poundundan ne farkları var ki?

Çevrimdışı Hector.#

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Walter Cage Lv.29
Son giriş: 17 Eylül 2022, 19:18
Toplam oynama: 220 gün, 19 saat
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #2828 : 08 Ekim 2020, 15:11:35 »
@Ersadasa Sabri normalde OG sert davranır, gelen kim olursa olsun böyle kanka tarzı kelimeler kullanmaz eğer kişi birlikteyse ve Og olduğunu biliyorsa ona göre rolünü yapar. Og istediği kişiye emir verir, istediği kişiye sert davranır gerekirse izni varsa kişi hata yaptığında parmağını bile kesebilir Og denilen rütbe "kanka" gibi kelimeler kullanmaz.
Og gerekirse polislere bile ters yapar çünkü arkasında mahalleden insanlar olduğunu bilir. Og demek sert bir karakter, mahallede takılırsada sert davranır emir verir genellikle.
Maalesef uğrayışlarımız arasında bir değişiklik olmuyor. Aktifliğiniz sayesinde ödüllendiriliyorsunuz, örneğin hood onayı. Fakat bu sizi iyi rol yapmaya teşvik etmiyor. Hala rol bilmiyorsunuz, hala hak etmediğiniz yerlerdesiniz. Türkçe bilginiz de aynı şekilde zayıf. Umarım bir şeyler başarırsınız. Boş vakitlerimde uğrayıp yine aynı şeyleri görmeye devam edeceğim.  :P
Dostlar bize sunmuş olduğunuz tavsiyeler için teşekkür ederiz.Bu kadar bilgili olduğunuzu görmek beni ve arkadaşlarımı cidden mutlu ediyor ve eğleniyoruz.Bu bilgilerinizi kendiniz birlik açıp orda da kullanmanızı isterim.Açtığınız birlikte sizde bunlara dikkat edin ve dostum demişsin ya aktiflikten dolayı,rica ediyorum birliğini kur ve en iyisini yap sonuçta şehirin rol ortamına ihtiyacı var.Tavsiyeleriniz dikkate alınıyor sağolun fakat sürekli aynı şeyleri yazmayı bırakın artık.Tavsiyelerinizi kendi birliklerinizde de görmek isterim yani böyle bir şeyi başarabilirseniz.Artık gereksiz yorum yapmayın,teşekkürler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ekim 2024, 23:14
Toplam oynama: 98 gün, 17 saat
« Yanıtla #2829 : 08 Ekim 2020, 15:17:11 »
Dostlar bize sunmuş olduğunuz tavsiyeler için teşekkür ederiz.Bu kadar bilgili olduğunuzu görmek beni ve arkadaşlarımı cidden mutlu ediyor ve eğleniyoruz.Bu bilgilerinizi kendiniz birlik açıp orda da kullanmanızı isterim.Açtığınız birlikte sizde bunlara dikkat edin ve dostum demişsin ya aktiflikten dolayı,rica ediyorum birliğini kur ve en iyisini yap sonuçta şehirin rol ortamına ihtiyacı var.Tavsiyeleriniz dikkate alınıyor sağolun fakat sürekli aynı şeyleri yazmayı bırakın artık.Tavsiyelerinizi kendi birliklerinizde de görmek isterim yani böyle bir şeyi başarabilirseniz.Artık gereksiz yorum yapmayın,teşekkürler.

Hectorcum benim yaptığım gereksiz bir yorum yok, Og'nin nasıl davranması gerektiğini söylüyorum her seferinde bir öneri veriyorum fakat bakıyorumda önerilerim dikkate alınmıyor ben birlik açtığım ve bulunduğum birlikleride ön planda tuttum. Ben bir öneri veriyorum, 2 dakika sonra baktığımda öneri yorumlarım silinmiş oluyor arkadaşlar ben bir öneri veriyorum "birlik kötü" falan demiyorum sadece düzeltilmesi gerekenleri söylüyorum Og gibi bir rütbe hafife alınacak bir rütbe değil eğer bunu bilmiyen bir birlik daha varsa aynısını onuda yazarım benim gelipte sadece size yazdığım bir şey değil. Öneri demek, öneri vermektir kötüleme amaçlı yazmak değildir ben gereksiz bir yorum yaptığımı düşünmüyorum ben gittiğim birlikleride ön planda tuttum her türlü yardımı yaptım fakat gerçekten yaptığım yorumlar gereksiz bir yorum olarak algılanıyorsa üstüme alınırım.