hangi program ile editlediğinizi bilmiyorum ama madem öneri öneri diye tutturuyorsunuz
mesela üstteki rol görüntüsünde yazı çok büyük gözüküyor, öncelikle /fontsize -1 (veya hangisi daha uygun görünüyorsa) onu kullanın
aldığınız kamera açıları kötü, ayrıca oyunlarınızın modları da kötü, ne kullandığınızı tam bilmiyorum ama modlarınızı baştan aşağı sıfırlamanızı tavsiye ederim, ps2 skygfx tarzı smooth gösteren eklentileri kullanabilirsiniz, sade oyundan hoşlanıyorsanız sadece timecyc de kurabilirsiniz. ama şu an kullandığınız modlar göz kanatıcı, göze hitap etmiyor
görüntü boyutunu anladığım kadarı ile kafanıza göre kırpıyorsunuz, önerim birçok normal düzeyde editleyen oyuncu gibi 800x600 editlemeniz
/headmove komutunu kullanın, en azından headmove'u oyun içerisinde aktif etmekten keyif alıyorsanız en azından rol görüntülerinizde kapatın, saçma bir görüntü ortaya çıkıyor
ve en önemlisi cs6 ile editlemiyorsanız cs6 ile editlemeye başlayın, eğer cs6 ile editliyorsanız yeterli bilginiz yok, aşağıya birkaç arkadaşımın videosunu bırakıyorum. videoları inceleyin, kimse anasının karnından harika editleyecek diye bir şey yok. herkesin bir gelişme/öğrenme zamanı vardır. dediğimi aşağılama veya sataşma amaçlı anlamayın.