Tabii PD yönetimi de haklı, 100 kişi bir birliğin yapamadığını 60 kontenjanlı bir şerif yapınca ister istemez bir huzursuzluk söz konusu olabiliyor

Bazı konuları tarafa çekmekten çok, bulundukları çatı altında yargılamak gerek. PD ve SD yönetimi hiçbir zaman bir olmadı, SD içerisine az buçuk giren kişiler PD'ye nazaran kullanılan inisiyatifleri görüp biliyor olsalar gerek. Bence PD yönetimi biraz özen göstererek daha inisiyatif sağlayıp, daha rahat bir oyun ortamı sağlarsa bahsettiğin problemler ortaya çıkmaz. En azından kuralları şu sıra esnemiyor, 3-4 defa çıkıp geri gelen birileri yok. Bu açıdan da değerlendirirsek daha sağlıklı olacaktır seni şahsi olarak tanıyor olsam bile. Her iki tarafın da olumsuz yönleri var fakat PD ve SD karşılaştırması yaptığımızda Ducis yönetimi kendini belli ediyor, herkesin niye şerif transferi istediği ya da PD'den niye çıkıp şerife geçtiğini sorgulaması gereken bir yönetim de var. Yeni PD takımı ile her şey daha düzgün olacaktır diye düşünüyorum

Tabii çık gir yapan bir kitle olmaz ise Xenia eminim birlik yönetiminin üstesinden gelecektir.
Ek olarak iki oluşum da kolluk kuvvetleri, ne kadar ayrıştırılabilir ki? Tabii ki formatların bir çoğu bir olacak. Gerçek Şerif Departmanı konseptini tamamen uygulasalar zaten yetki alanı PD'den daha fazla. PD yönetimi her ne kadar Teğmen rütbesinde seni bulundurmuş olsa da düşünce tarzın yanlış, herhangi bir bbcode var mı? Evet, var. İş görüyor mu? Evet görüyor, birlikteki kişiler de rol yapıyorsa bir problem yok. Açık bir şekilde yüz yüze söylenemeyen konu, karşı tarafın kusuru olmuyor. Arkadan konuşma oluyor aynen de dediğin gibi buna çekememezlikte denilebilir. Xenia'ya birisi gittiğinde ve bir problemi ilettiğinde terslediğini görmedim. Bence çekememez kişilerin problemi seni de etki altına almış