Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ego-Rashford Night Club

Başlatan nebakıyon., 19 Temmuz 2020, 18:58:34
Okunma sayısı 353 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nebakıyon.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Kasım 2022, 01:30
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
Birlik: ****ROV
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Aralık 2022, 00:42
Toplam oynama: 121 gün, 7 saat
Birlik: ***IKS
Ego-Rashford Night Club
« : 19 Temmuz 2020, 18:58:34 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Neredeyse günün her saati aktifim ve en az yedi saatimi oyuna verebilirim,bu yedi saatin en az 3 saatini bara ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (1173.07,-963.70, 42.86,53.90)

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: Rashford Night Club

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: ●Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01: Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(En az 200 kelime) Adım Henry, soyadım Rashford. İngiliz kökenli Amerika vatandaşıyım Nevada'da orta düzey bir ailenin tek erkek çocuğu olarak Dünya'ya geldim. İlkokul, ortaokul ve liseyi Kanada'da bulunan "City University of Seattle in
Canada (Victoria)" çok uluslu okulunda okudum. Üniversiteyi Avustralya'da UNSW'de (University of New South Wales) girişimcilik bölümünden mezun olup Almanya'ya Otomobil şirketi olan  Sultan Cars Private Corporation'da
kısa bir süre finans işleri ile ilgilendim fakat şirketin düzenlediği yeni prosedürlerin benim günlük hayatımı olumsuz etkilediğinden dolayı istifa etmek zorunda kaldım. Tekrardan Amerika'ya döndüm ve Los Santos'ta bir
apartmanda tuttuğum evde yaşamımı sürdürüyorum. 23 yaşındayım. Geçmişimde okuduğum çok uluslu okulda okumam bir çok kültüre hakim olmamın başlıca sebebidir, ayrıca orada orta düzeyde öğrendiğim İtalyanca ve İspanyolca
bana fazlasıyla kolaylık sağladı. Almanya otomotiv sektöründe çalışmam ise orta düzey Almanca'yı hayatıma kattı, böylelikle İngilizce dahil 4 dil bilmekteyim. Sportif aktivitelerde hem okul hayatımda, hemde profesyonel
hayatımda bulundum daha çok futbol ve atıcılık ile ilgileniyorum fit bir vücuda sahip olmamın yanı sıra el göz koordinasyonum beni bir tık öne geçiriyor. Hayatımda yerleşik bir düzen kuramadığım için her yeni düzen beni
bu hayata disiplinli olarak getirdi.Geçmiş mesleklerimden istifa ettikten sonra uzun süre boşluğa düştüm ve barmen,garson olarak belirli mekanlarda çalışmaya başladım.Bildiğim yabancı diller para kazanma konusunda diğer
çalışanlardan beni bir tık öne geçiriyordu ve tahmin ettiğimden daha fazla kazanmaya başlamıştım.Aradan süre geçince bar ve gece kulübü işlerinde yeterli bilgiye sahip olduğumun farkına vardım,kazandığım parada bir mekan
açmaya yeterli oluyordu.Birikime bir süre devam ettim ve tecrübe edinmeye çalıştım.Süre içerisinde çeşitli barlarda çeşitli farklı kültüre sahip insanların yanında çalıştım ve bar çalıştırma kültürüne tam olarak sahip
olduğuma emin oldum.Bu süre içerisinde gerekli olan parayıda biriktirmiştim.Artık bir bar açmaya hazırdım.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC:(En az 250 kelime) .Santos'ta bulunmayan özel içkileri
barımıza getirip,özel etkinliklerle müşteri çekeceğiz.Yeni tarz müzikleri,mükkemel dizaynı ve ışıklandırmaları ile
girenlerin çıkmak istemeyeceği bir mekan aktif etmek amacındayız. Sınırsız çeşitler,ilgili garsonlarla tüm Santos'un
vazgeçilmez mekanı olacağız.Yönetim olarak sadece müşteri kapsamlı düşünmeyip işinde usta çalışanlar ile para kazanmak
isteyen arkadaşlarımıza da kazanç kapısı olacağımızı düşünüyoruz.hedefliyoruz.
Yönetimin ve çalışanların  en büyük görevi ise gelecek müşterilerimizi memnun etmek ve eğlendirmek. Geniş ve büyük bir dekorasyon ile
gündelik hayatında sıkılan insanları burada eğlence ile huzura kavuşturmak. Şehrin kalabalığından ve saatlerce çalışmaktan yorulan  herkese
uygun bir şekilde hizmet vermek ve onları mutlu etmek. Uygun fiyat ile eğlencenin dibine vurmalarına ortak olmak istiyoruz.

[OOC] Bar açmayı planladığımız yer aktif rol bölgeleri arasında olmakla beraber etrafında çok ev bulunan biryerdir. Legal
olarak incelediğimiz zaman insanların aklında 'evet burası aktif olarak rol yapabileceğimiz bir yer' algısı yaratmak amacındayız
Sürekli barımızı aktif tutarak her saat oyunda aktif rol ortamlarında olması amacındayız. Legal illegal herkesin rol ortamı
olmasını istiyoruz.Barımız'da çalıştırmak üzere oyunculardan uygun gördüklerimizi çalışmak üzere davet ederek onlara hem keyifli hem de
akıcı bir rol ortamında rol yapma imkanı sağlayacağız. Kendi illegal rollerimizin bir kısmınıda bu bara dahil edeceğiz.
Karakterim ve birliğimizdeki karakterler barın illegal kısmında toz satışları,toplantılar yaparak buralarda rol ortamı hazırlayacaktır.
Sadece kendi aramızda değil birçok birlikle rollerimiz olduğundan onlarıda burada toplayarak aktif rol ortamı kurma amacındayız.
Planladığımız konum birlik mekanımız olan tenis kortuna yakın olduğundan hem bizim için hem bizimle rol yapanlar için artı bir rol ortamı
olacaktır.Farklı etkinliklerle ve farklı konsteptlerle rol ortamını kaliteli hale getirmeyi hedefliyoruz.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın(En az 80 kelime): İşyerim diğer işyerlerine kıyasla konsepti daha geniş olacaktır.Sunucuda klasik olan içki,sohbet rollerinden yanı sıra etkinliklerin bol olduğu,çeşitli oyunların oynatıldığı,sunucuda her yönden farklılık kazanacak
bir işyeri açmayı istiyorum.Klasik olanın dışına çıkmayı planladığımız için bu işyerinin üzerine düşeceğiz ve insanlara eğlenceli bir rol imkanı sağlayacağız.Ayrıca mekanımızda illegallere yönelik durumlarda olacaktır.
Mekanın yan tarafında ek olarak bir ofis açmayı planladığımızdan iş görüşmelerinin ve illegal ticaretlerin iki koldan yapılmasını planlıyoruz.Bu konunun detayına inecek olursak,rutin olarak açılan mekan gündelik planları
şeklinde etkinliklerini sürdürecek,daha sonrasında illegal rollerimiz için kapısı kilitlenecek ve illegal rollerimiz dönecektir.Hem legal hem illegal rollerin kapsamlı olması,oyuncular için fazlasıyla geniş bir rol alanı
çıkarmaktadır.Bunu en iyi şekilde rol ortamlarına yansıtacağımı düşünüyorum.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?(En az 80 kelime): (Özellikle aktifliği sebebiyle sürekli insanların gözde mekanlarından olacak,güleryüzlü kadrosuyla,güncel müzikleriyle insanların mekana gelip zevkle
zaman geçireceklerine inanıyoruz. Alkol çeşitlerimiz'de ise herkesin isteklerini karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Bütün bu ilgiler sonucunda,
bu bar'ı onlar için özel kılacağız.Bu şehirde insanların aradığı en büyük şeyin kalite ve ilgi olduğunun farkındayız ve biz mekanımıza gelen herkese bunun
bilincinde yaklaşacağız. Bu sayede mekanımıza gelip giden herkesin memnun kalacağını ve sürekli bizi tercih edeceğini düşünüyoruz. En kısa zamanda herkesin
favori mekanı olacağını düşünüyoruz ve bunun için çalışacağız.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Ego"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Ego-Rashford Night Club
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2020, 18:15:27 »
Bina bar olmaya müsait değil, başka bir lokasyon seçin.

Çevrimdışı nebakıyon.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2020, 19:52:53 »
düzenlendi

@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2020, 15:11:32 »
BAŞVURUNUZ ONAYLANDI

İş yeri başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde iş yeri tanıtımını açmanız ve konu altına tanıtım bağlantısını göndermeniz gerekmektedir. Tanıtım bağlantısını gönderirken iş yeri görevlisini etiketlemeyi unutmayınız, eğer bağlantıyı 24 saat içerisinde göndermezseniz başvurunuz reddedilecektir.

Çevrimdışı nebakıyon.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2020, 17:47:11 »
Seçtiğiniz Interior ile bina yapısı uyumsuz, Interior değiştirin.

Çevrimdışı nebakıyon.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: