Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lonies Street Brotherhood

Başlatan Knavee, 18 Temmuz 2020, 21:16:53
Okunma sayısı 7180 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Knavee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 20:03
Toplam oynama: 86 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« : 18 Temmuz 2020, 21:16:53 »
Hikaye I - Lonies Street Brotherhood Los Santos'un merkezinde kurulan birinci derecede bir Amerikan çetesidir. Crips kültürünü ele alan bu çete Lonies adı altında faaliyetlerini göstermeye başladı. Los Santos'da şan şöhret işleriyle kendilerini büyütme yolunda yol aldılar.
Hikaye II - Çetenin kurucusu olan Marcus ve Cody çeşitli sorunlar nedeniyle mahallesiyle arasındaki bağı azda olsa koparmışlar, Üniversiteden kaydını aldırmıştı. Cebinde belli bir parası, Acacia mahallelerinde'da bir evi ve Desert Eagle model silahı vardı Cody'nin. Marcus ve Cody mahallesini savunmak ve mahallesini korumak ve onlarla sohbetleşmek için yeni yetmeler arama yoluna çıktılar.
Hikaye III - Aradan bir kaç yıl geçmiş, Cody ve Marcus amacına ulaşmıştı, çetesinde bir sürü yetme ve bir kaç güvenebildiği sırtını dayayacak zenciler ve ırkçılık yapmayan takımdan beyazlar bulmuşlardı. Çete arasında güven kazanmış olan Castial'ın ölüm haberi ile çete birden ipleri düğümlenmiştir, bazıları çetede Castial için durmaktaydı bir kaç yeni yetme çeteden ayrılır, bu haberle Cody sinirlenir ve çeteye kalıcı kurallar ekler.
Hikaye IV - Castial çete içerisinde parlayan bir yıldız gibiydi bazı çete üyelerini el avuçta tutmaya çalışmaktaydı, Castial'ın ölümüyle zenciler acacia mahallesinde toplanarak Castial için üzüldüler, bu olay çetenin azda olsa namını yükselterek kötü dillere düşmesine yardımcı oldu. Marcus ve Cody, bu olayları duyduktan sonra çetede Cody ve Marcus'un güvenini kazanmış zencilerle Aphelios Ceki Thomas'ı yanlarına alarak çetenin namını yükseltmek için çalışmalara başlamışlardır. Çetenin yaptığı faaliyetleri öğrenen Cody yavaş yavaş faaliyet göstermeye başlamıştı.Çete içindeki faaliyetler şunlardı; Gasp, uyuşturucu kaçakçılığı ve ticareti, araç hırsızlığı, fuhuş, Silah Kaçakcılığı... bunlar ailenin gerçekleştirdiği faliyetlerden bazılarıydı.

OOC Kurallar. -
➥ Birlik içerisindeki hiçbir üye birbirine karşı ne olursa olsun saygısızlık yapamaz. Saygısızlık halinde haklı/haksız gözetmeksizin iki tarafta uyarılır, 3 uyarıda birlikten atılır!
➥ IC rütbe istemek kesinlikle yasaktır. Kişi yaptığı roller ile göz önünde bulunucaktır, yeterince yükseltilecektir.
➥ Birlik içi yapılan toplantılara katılım zorunludur, önemli konular konuşulur gereksiz toplantılar yapılmaz gelmeyenler birlikten uzaklaştırılır.
➥ IC kanalları OOC kullanmak yasaktır.
➥ Rol sırasında OOC (fchat, vs.) kanallarda konuşulması yasaktır.
➥ Sunucudaki birlik politikalarının tümüne uymak zorunludur.
➥ Mahalle içerisinde TROLLİNG yapanlar uyarılır 3 uyarıda birlikten sınırsızca atılır.
➥ OOC Sicili kabarık olanlar 30 gün sonradan birliğe alınıcaktır.
Sistemsel ve rolsel olarak birliğe katılımı gerçekleşen her üye, kuralları okumuş ve kabul etmiş varsayılacaktır.

Çeteye katılmak için neler yapmamalıyım?
* Mahalleye gelip; alim var mi? , burada birlik varmış beni de alır mısınız?, ailenize katılmak istiyorum gibi sözcükler kullanmamalısınız, rollerinizde tanışma rpsi veya sıcak yaklaşıp kendinizi çeteye aldırabilirsiniz.
* Mahalle içerisinde sürekli olarak, troll, bunny-hop, BMX-bunny, CR gibi kural ihlalleri yapılmamalı.
* Silahlarınız gereksiz yere kullanılmamalı.

Marcus ve Cody'nin Seville Çıkmazı, Akasya Sokağı'na yerleşmesi; -  Cody aslında şuanki Lonies'in arka tarafında olan Lonies Sokağı'nda doğmuştu. Lonies Sokağı'nda tek başına takılan Cody, hiçkimsesiz bir şekilde takılmalarını devam ettirirken Seville çıkmazının akasya sokağının ön kısmındaki seville mahallesinden Marcus çıka gelir, Cody'le tanışma yolunda konuşmaya başlıyan Marcus Cody'le arkadaş olma yolunda ilerlediler, Cody ve Marcus hayalleri olan akasya mahallesini güçlendirmek namını yükseltmek için değişik aktivitelere yürüyüşlere katılarak mahallenin güçlü olduğunu herkese tanıtmak için bir çok yollara yürüyerek kendilerine bir aile kurma yolunda ilerlerler, Marcus Ve Cody'nin asıl hayalleri olan eskiye dayanan küçükken hep izledikleri "ÇETE GÜCÜ" yani "GANG STRENTGH" Olayını tekrar açığa kavuşturarak kendi ailelerinde bu "GANG STRENTGH" gücünü tüm zencilere göstermek istiyorlardı, kendilerine yeni yetmeler arayan Cody ve Marcus Çete gücü adına ne pahasına olursa olsun hayatlarını adayacağı onlara destek verecek yeni yetmeler arama yoluna çıktılar, Aphelios, Thomas, Ceki ve Binlerce Zenci Veya Irkçılık yapmayan gençleri ailelerine alarak, onlarla "GANG STRENTGH" Yani "ÇETE GÜCÜ"'nü yeniden canlandırma yolunda ilerlemeye başladılar, mahallelerini yani Acacia Sokağı'nı ne pahasına olsun Çete Gücü için, korumaya başladılar.

Sokaktaki uyuşturucu türleri;
Alıntı
Kokain;Kokain beyaz bir renktedir. Pudra Şekeri, Karbonat'a benzetilebilir. Kokain burundan çekilmesiyle bilinir ve fiyatı oldukça yüksek olan bir uyuşturucudur. Etkisinin başlaması çekildikten sonra yaklaşık beş ila otuz dakika arası sürer. Kokain'in etkileri arasında göz bebeklerinin büyümesi, özgüven patlaması ve her şeyi yaparım düşüncesi ve enerji patlaması yer alır. Kullanan kişi kolay kolay yorulmaz ve burun bölgesinde aşırı derecede kaşıntı oluşmaya başlar. Kokain ağıza sürüldüğü zaman uyuşma hissi verir ve sürülen bölge uyuşur. Kokain aşırı dozda kullanıldığı zaman ölüm'e kadar giden bir tehlikeye sahiptir. Tek kullanımda 0,15 gibi bir rakam çekilmelidir. Kokain'in bir gramı birden fazla kullanılabilir. Kokain'in herhangi bir bağımlılık tehlikesi yoktur aşırı kullanılmadığı sürece.
Alıntı
Esrar, oyundaki adı ile Marijuana genellikle BONG veya SARMA şeklinde içilir. Esrarın kalitesi çok değişkendir, bunun sebebi üretilişinden kaynaklıdır. Çok beklemiş ve iyi üretilmemiş esrarların kalitesi oldukça düşükken güzel gübrelenmiş ve iyi bakılmış bir esrarın kalitesi çok daha yüksektir. Kalitesini anlamanız oldukça kolaydır. Kaliteli olan malları insanı felç geçirmiş gibi bir düşünceye sokar. Esrar'ın üç farklı türü vardır. Indica, Sativa ve Hybrid olarak bu türler adlandırılır. Hepsinin etkisi farklıdır. Örnek vermek gerekirse Indica insanı rahatlatır ve elim yok, kolum yok hissi verir. Bir nevi vücudunuzu uyuşturur. Sativa insana enerji verir ve farklı şeyler düşünmesini sağlar. Sativa kullanan bir kimse espriler, şakalar yapmayı sık bir şekilde sürdürür. Esrarın etkileri pek dışarıdan farkedilemez. Önceden kullanmamış biri karşısındaki kişinin esrar kullandığını kolay kolay anlayamaz. Farkı tripleri olduğu için insanların farketmesi zorlaşır. Esrarın psikolojik bağımlılığı vardır, yine içince her şeyin daha tatlı ve mutluluk vereceğini düşündürtür ve insanı ister istemez içmeye yöneltir. Herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Çevrimdışı realnigga

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Nisan 2025, 13:32
Toplam oynama: 51 gün, 9 saat
Birlik: **** *****d's
Ynt: Lonies Street Brotherhood
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2020, 21:18:01 »
Başlıyoruz!

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2020, 21:22:15 »
aynı birliği niye 30.kez açıyorsunuz? dm'cisiniz zaten hile de kullanıyorsunuz gerek yok böyle hareketlere

Çevrimdışı realnigga

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Nisan 2025, 13:32
Toplam oynama: 51 gün, 9 saat
Birlik: **** *****d's
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2020, 21:22:49 »
aynı birliği niye 30.kez açıyorsunuz? dm'cisiniz zaten hile de kullanıyorsunuz gerek yok böyle hareketlere

Aynı birliği 30 kez değil bunda divizyonumuz mahallemiz rollerimiz farklı + olarak kimsenin sicilinde hileden banlanma yok.

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2020, 21:23:58 »
Ayrıca her şeyi benim yazdığım tanıtımdan çalmışsınız? ASDÇ:QLJASDHLAJKDHKL

Çevrimdışı Knavee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2020, 21:25:03 »

Çevrimdışı madfinch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Pope Lv.26
Son giriş: 25 Aralık 2023, 17:00
Toplam oynama: 115 gün, 1 saat
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 21:30
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2020, 21:26:05 »
Aga bi ismimizi çalmamışsın valla taktir ettim :D

Çevrimdışı Knavee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2020, 21:27:33 »
Özgün olarak ben yazdım hem ben dm'ci değilim.
Lütfen beni tanımadan konuşma yorum yapma.
Ben başlattım konuyu başkası değil.

Çevrimdışı st.highfeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2022, 21:06
Toplam oynama: 4 gün, 12 saat
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2020, 21:28:50 »
Bir IC ismimizi çalmadığınız kalmış amına koyayım, siktirin gidin kapatın birliği amına koyduğumun salakları sizi.

Çevrimdışı st.highfeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Mart 2022, 21:06
Toplam oynama: 4 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2020, 21:29:45 »
Özgün olarak ben yazdım hem ben dm'ci değilim.
Lütfen beni tanımadan konuşma yorum yapma.
Ben başlattım konuyu başkası değil.
aynen kendin yazmışsın yarrağımın kafası seni :DDDDDDD