Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Willowfield vietz Boys

Başlatan the UZI, 12 Haziran 2018, 23:16:44
Okunma sayısı 1175 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı the UZI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 15 Haziran 2018, 01:59
Toplam oynama: 38 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Willowfield vietz Boys
« : 12 Haziran 2018, 23:16:44 »

Willowfield vietz Boys, 2014'ün başlarında konut projelerinde bulunan bloklarda yaşayan Vietnamlı aile çocuklarının bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Çetenin kuruluş amacı diğer çetelere karşılık verip kendi evlerinde daha rahat yaşayabilmek, fakat bunu yaparken bazı çocuklar gasp, uyuşturucu ve adam yaralama gibi suç faaliyetlerine de karıştılar. Bir süre sonra diğer çetelerin tarzlarını benimsemeye başladılar ve tamamen amaçlarından sapma yoluna girdiler.

• Vietnamese Boyz, ya da diğer adıyla "VBZ" ya da "vietz boys" Los Santos şehrindeki en küçük Asyalı-Amerikalı çetedir. Bölgeleri Willowfield ile Güney Kıyısı arasında uzanmaktadır. Çete bölgede yaşayan genç bir grup tarafından, çevredeki diğer çetelerin nefretini üzerilerine çekmeleri ve hispanik ya da afrika kökenli olmamaları nedeniyle kurulmuştur. Çete hispanik ya da çinli kökenlilere olan nefretiyle bilinmektedir. Sebebi daha önceden kaynaklanan anlaşmazlıklardır.(bölgesel çatışmalar) Bu anlaşmazlık hala devam ettiği için Vietz Boys'lar hala hispanik ya da çinli herkese karşı agresiftir. Gençler daha önce "VBZ" katılan aile üyeleri nedeniyle gruba katılmaktadır, çete San Jose ve Sacramento California'ya kadar uzanmaktadır. Ayrıca Modesto California'da bulunan Westside Asian Boyzla da müttefiklerdir.
  • Çetenin 15-25 yaş aralığında bulunan ve çok büyük olmayan bir üye kitlesi bulunmaktadır. Çete üyeleri kimliklerini çoğunlukla siyah ve beyaz içerikli giysiler giyerek belli eder. Çetenin Willowfield çevresindeki son aktiviteleri onları bölgedeki en dominant çeteler arasında yer almalarını sağladı. Çetenin işlediği bilinen suçlar: gasp, hırsızlık, saldırı, adam kaçırma, silahla yaralama, haneye tecavüz. Çetenin elindeki bölgelerde yaşayan halk onların hedefi olmaktan ya da ispiyoncu olarak görülmekten korktukları için çeteyle ilgili konuşmazlar. Vbz'lilerin bağlantılı olduğu pek çok yaralama ya da öldürmeden Vbzlilerin ispiyonculara karşı ne kadar acımasız olduğu ve yerel halkın sessiz kalmasının onlar için daha iyi olacağı açıkça anlaşılmaktadır.

• Vbz'liler hem diğer çetelere hem bölge halkını hem de bölgede zaten çok azalmış durumda olan güveniliği iyice tehdit etmektedir. Son zamanlarda Willowfield ve Güney Kıyıları çevresinde Viets Boyz'larla bağlatılı graffitilerde patlama yaşanmaktadır. VBZ üyeleri genellikle; sol arka ceplerinden sarkan siyah bandana, Raiders kıyafetleri ve genel olarak özel yapım, üzerilerinde V harfi ya da 22 sayısı bulunan giysiler giyerler.

Bir süreliğine OOC katılabilirsiniz. Katılmak için Asyalı-Amerikalı bir karaktere sahip olmalı ve discord adresinizi bana forumdan özel mesaj olarak göndermelisiniz. Katılmak için daha önce bu tür rollerde bulunmanıza gerek yok, zamanla alışırsınız.

Çevrimdışı the UZI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Willowfield vietz Boys
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2018, 23:17:02 »
r*

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2018, 23:19:28 »
güzeeel

Çevrimdışı the UZI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2018, 23:29:26 »

Çevrimdışı Martinos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Ocak 2020, 01:32
Toplam oynama: 30 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2018, 23:39:51 »
Rezerved

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2018, 23:45:45 »
baylar hikayeyi okumadım ama büyük ihtimal hispanik setisiniz, resimlerden baktım, sunucu da tek birtane vardı ikinci kaliteli hispanik birliği de açılmış. Başarılar diliyorum, saçma birliklerle rol yapıp kanser olmamanız dileğiyle.

Çevrimdışı the UZI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2018, 23:46:14 »
baylar hikayeyi okumadım ama büyük ihtimal hispanik setisiniz, resimlerden baktım, sunucu da tek birtane vardı ikinci kaliteli hispanik birliği de açılmış. Başarılar diliyorum, saçma birliklerle rol yapıp kanser olmamanız dileğiyle.
sen bi oku

Çevrimdışı ♣ YOFU ♣

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vico Costa Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2022, 18:04
Toplam oynama: 66 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2018, 00:06:41 »
Umarım güzel işler yaparsınız Başarılar ^^

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2018, 00:10:44 »
Hispanik seti olmasa gerek
Çete hispanik ya da çinli kökenlilere olan nefretiyle bilinmektedir. Sebebi daha önceden kaynaklanan anlaşmazlıklardır.(bölgesel çatışmalar) Bu anlaşmazlık hala devam ettiği için Vietz Boys'lar hala hispanik ya da çinli herkese karşı agresiftir.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2018, 01:18:33 »
Hispanik seti olmasa gerek
Çete hispanik ya da çinli kökenlilere olan nefretiyle bilinmektedir. Sebebi daha önceden kaynaklanan anlaşmazlıklardır.(bölgesel çatışmalar) Bu anlaşmazlık hala devam ettiği için Vietz Boys'lar hala hispanik ya da çinli herkese karşı agresiftir.
okumadığımı belirttim :D