Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

User | Ofis | Düzenleme

Başlatan CristianoRonaldo, 17 Temmuz 2020, 13:17:57
Okunma sayısı 348 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wang Mui Lv.25
Köken: Çinli
Son giriş: 31 Ocak 2024, 00:23
Toplam oynama: 92 gün, 23 saat
Birlik: ***ENA
Köken: Alman
Son giriş: 31 Ocak 2024, 00:24
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 7 gün, 7 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 20 Ağustos 2023, 04:18
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
User | Ofis | Düzenleme
« : 17 Temmuz 2020, 13:17:57 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1752.49, -1903.12, 13.56,271.78

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:
[imghttps://i.hizliresim.com/VmSV7P.png[/img]

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Elegance Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Ofisimiz bir legal işletme olan Diearya Organizationun  iş yapma alım yapma ve benzeri işlerini gerçekleştirdiği araç alım satım forum hazırlama internet başvuruları özel toplantılar partiler çekilişler.Özel anlaşmalar ve insanların bu ofise uğrayıp kendine iş bulması kendine araç kiralaması kendi özelliklerine göre iş bulabilir.Buraya gelen evsizlerin kendilerine ev bulma ev kiralama imkanı tanınmaktadır bir çok yönlü mantıkan Galericilik İş vermek ve araç kiralatmak üzerine olucak.Bizle görüşmeye gelen insanlara özel toplantılar bir şirket ile özel görüşmeler ve benzeri ardından çalışanların dinlenebilceği çayını kahvesini içebilceği bir alan.Tabii bunlardan başka ofiste insanlara erzak dağıtımı hazırlamak insanları toplayıp ortam kurmak ve benzeri işler yapmaktır. Her şeyi harmanlarsak eğer bir legal işletme olan Diearya Organization açacağı bu ofiste Taksi şöförü, Özel güvenlik, Özel Şöför, Çekici,Helikopter pilotu,Mimar ve benzeri bir çok işi yapan işsizlere iş imkanı sağlamak.Bu organizasyona üye almak ofisin içinde özel farklı şirketlerle anlaşmalar.Evsiz insanlara büyük miktarda yardım insanların sanki bir kantin gibi gelip sabah mutlu bir şekilde kahvesini içeceği bazı işden yorgun dönen işcilerimizin oturup güzel bir çay içip dinlenebilceği durumu kötü olan işçimize bizle konuşup ekstra maaş almasını sağlayacak bir rol ortamı kurmayı düşünüyorum bunları yapabilirsem güzel olacağını düşünüyorum.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Ofisimizi insanlara iş imkanı insanların gelip dinlenebilceği işsiz gezen insanların kendilerini hızlıca iş bulmaları fakir bir insanın gelip başvuruda bulunup halk tarafından verilen parayı bağış olarak kendini geçindircek seviyede alması için ve insanların buraya gelip aracını veya araçlarını bize teslim edip kiraya vermesini.İnsanların her zaman güvenliğini sağlamak için özel güvenlikler ve özel şöförler. Kendi arkadaşlarıyla eğlenmesi için güzel güzel bir seyahat aracı kiralayıp seyahate çıkması.Evi kötü gözüken insnların evini çok güzel yapan Mimar ve ekibi.Barınızda veya başka bir yerde çalışacak özel elemenalar. Amaç yani insanların kendine kolayca iş yapması ve kendi açımızdan özel rollerimizi araç alım satım kiralama ve benzeri rollerimizi gerçekleştirmek bizim amacımızdır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Ofisi insanların buraya gelip daha fazla rol yapması insanların burda gelip kendine güzel kaliteli bir iş bulması insanların buraya gelip özel derneklerin ve halkların katkılarıyla kendilerine bağış alması bir işçilikte çok iyi olan insanların buraya gelip daha iyi işler yapabilmesi.Bazı özel derneklerle veya şirketlerle özel bir toplantı yapmak amacıyla Bazenleri insanları küçük bir tebessüm ettirecek ve küçükde üzücek evsizlere bağışlar.Tırı olmayan veya aracı olmayan insanların kendilerine kiralamasını kendilerine araç alıp satması.Halkı ufakta olsa mutlu edecek partiler eğlencelerin kararlaştırmak.Çalışanların tanıdıkları veya başka birilerini getirip kendisine bir bölümde iş bulmasını sağlamak.İşsizleri her daime iş vermek para kazandırmak. Bizde bu işleri yaparak yaptığımız kampanyaları hasta olan çocukların kaza geçiren ailelerin veya hiç durumu olmayan bir aileye bir çatı altında ev imkanı sağlayabilceğimiz.Bazı insanların eksik olan dükkan ev eksiklerini karşılamak sıkıntı çeken insanlara özel doktor imkanı sağlayabilcek bir ofis planlıyorum.Açma nedenim kısaca insanlara iş vermek durumsuzlara yardım etmek araç kiralamak araç satmak araç almak ve daha fazlası.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "User"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wang Mui Lv.25
Ynt: User | Ofis Başvurusu
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2020, 13:18:18 »
1.05'deki eksik kelimeler tamamlandı

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: User | Ofis | Düzenleme
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2020, 13:34:49 »
Başvurunuz onaylandı, 24 saat içerisinde ofis tanıtımlarına konu açarak konu linkini buraya bırakın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wang Mui Lv.25
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2020, 19:27:00 »
Başvurunuz onaylandı, 24 saat içerisinde ofis tanıtımlarına konu açarak konu linkini buraya bırakın.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=115493.0
@Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2020, 18:18:56 »
BAŞVURUNUZ SONUÇLANMIŞTIR

Ofisiniz yönetim tarafından aktif edilmiştir, ofisinizi gidip satın alabilirsiniz.Ofis tanıtım kurallarını ve ofis kurallarını okumayı unutmayınız, eğer tanıtımınızı ilgisiz bırakırsanız ofisiniz iade yapılmaksızın silinecektir.