Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

RolePlay | Detaylı AR-GE

Başlatan Luanvice, 16 Temmuz 2020, 19:43:45
Okunma sayısı 938 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı l3mqn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Haziran 2024, 23:44
Toplam oynama: 77 gün, 23 saat
Ynt: RolePlay | Detaylı AR-GE
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2020, 22:31:28 »
Sistemi anlatmadan kısaca açıklayacak olursam; İnsanların bu sunucuya ilk kez girdiğinde oynadığı oyunun bilgisi verilsin.Ne oynadığı hakkında, ne yapması gerektiği hakkında vs. bilgi sahibi olsun.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2020, 22:33:30 »
Desteklemiyorum

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2020, 02:14:32 »
öyle bir şey gelirse beş kişiden biri okuyacak yine öğrenemeyenler olacak

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 17 Temmuz 2020, 02:31:12 »
Zaten öğrenmek isteyenler için eklenmeli.Öğrenmek istemeyen adam 2 gün oynar çıkar birdaha girmez.Gerçekten RolePlay öğrenmek, oynamak isteyen adamlar okur.Sunucuda Rol yapan ve yapmak isteyen oyuncu sayısı artar.Ben bu sunucuya girerken zaten RolePlay'i öğrenmek ve oynamak için girdim.Temel şeyleri öğrendikten sonra kendim araştırma yaptım.Şimdi diyeceksin öğrenmek isteyen adam zaten araştırır; Şöyle açıklayayım;

İlk defa giren adam RolePlay'E girdiğinin farkında ama girdikten sonra neyle karşılaşacağını bilmiyor.Araştırma yapar yapmasınada farklı kaynaklardan farklı söylemler ile.Gerçekten RP'nin ne olduğunu anlatan doğru düzgün kaynak yok.Yani ben yok diye biliyorum belkide vardır.Bu sunucu SA:MP Türkiyenin en büyük sunucusu değil mi? Oyuna yeni başlayan adam niye farklı kaynaklardan öğreniyor.Sunucunun kendisi böyle birşey yapsa daha iyi olur.Oyuna ilk defa giren adam ne oynadığını bilir ve eğer konsepti, RP'yi ve amaçları öğrenirse gerçekten Rol Öğrenmek ister, rol yapmak ister.Düz bir şekilde giren adam ne oynadığı hakkında bir fikri olmuyor, araştırınca pek göze hitap etmiyor, 2 gün sonra sıkılıp çıkıyor  :-X

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2020, 02:45:49 »
Zaten öğrenmek isteyenler için eklenmeli.Öğrenmek istemeyen adam 2 gün oynar çıkar birdaha girmez.Gerçekten RolePlay öğrenmek, oynamak isteyen adamlar okur.Sunucuda Rol yapan ve yapmak isteyen oyuncu sayısı artar.Ben bu sunucuya girerken zaten RolePlay'i öğrenmek ve oynamak için girdim.Temel şeyleri öğrendikten sonra kendim araştırma yaptım.Şimdi diyeceksin öğrenmek isteyen adam zaten araştırır; Şöyle açıklayayım;

İlk defa giren adam RolePlay'E girdiğinin farkında ama girdikten sonra neyle karşılaşacağını bilmiyor.Araştırma yapar yapmasınada farklı kaynaklardan farklı söylemler ile.Gerçekten RP'nin ne olduğunu anlatan doğru düzgün kaynak yok.Yani ben yok diye biliyorum belkide vardır.Bu sunucu SA:MP Türkiyenin en büyük sunucusu değil mi? Oyuna yeni başlayan adam niye farklı kaynaklardan öğreniyor.Sunucunun kendisi böyle birşey yapsa daha iyi olur.Oyuna ilk defa giren adam ne oynadığını bilir ve eğer konsepti, RP'yi ve amaçları öğrenirse gerçekten Rol Öğrenmek ister, rol yapmak ister.Düz bir şekilde giren adam ne oynadığı hakkında bir fikri olmuyor, araştırınca pek göze hitap etmiyor, 2 gün sonra sıkılıp çıkıyor  :-X

öğrenmek isteyen farklı yerden de öğrenir eğer çok buradan öğrenmek istiyorsa zaten rehberler kısmına göz atar.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 17 Temmuz 2020, 02:46:30 »

öğrenmek isteyen farklı yerden de öğrenir eğer çok buradan öğrenmek istiyorsa zaten rehberler kısmına göz atar.
öğrenmek isteyen birinin rehberlerde bu konuları bulması zor olamaz.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=85342.0
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=89214.0

Çevrimdışı Joueur

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chloe Jowell Lv.28
Son giriş: 29 Aralık 2021, 23:28
Toplam oynama: 174 gün, 18 saat
« Yanıtla #16 : 17 Temmuz 2020, 02:47:59 »
Karakter başvurusu gelmez.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #17 : 17 Temmuz 2020, 03:32:59 »
[/quote]
Bunları okudukça RP oynasayım daha da artıyor :D Herneyse, kanka bende diyorum ki işte mesela bu rehberler çok yararlı, bunları sağ üst köşeye bir buton halinde eklenebilir.Sunucuya giren kişi direk gidip okuyabilir vs.Yani Rerhberlerden bulması zor olmazda mesela bunlar sağ üste eklenir, sunucuya açılışta ufak bir tanıtım ve bu bağlantı linki eklenebilir.RP'ye başlamak ve RP öğrenmek isteyenler bunları okuyarak direk giriş yapabilir.Yani anlatmak istediğimi anlamışsınıdır, bulması zor olmaz tabi.

Öğrenmek istemeyenler içinde eklenebilir.Yani şöyle mesela adam giriyor oyuna ne oynadığı hakkında bir fikri yok.Belki sunucuya girmeden bu tür şeyleri okursa RP'den zevk alır, ilgisini çeker, araştırmak ister, oynamak ister.Şahsen ben bu rehberleri mesela aylar önce veya yıllar önce görsem direk başlarım.Sunucuya başlama sebebim RP'yi öğrenmek istemem değil farklı bir macera arayışında olmamdı.Ben zaten sunucuya 2 yıl önce girdim birşey anlamadığım , sıkıldığım için çıktım.Birçok insanda bunu yaşıyordur.Konsepti bilmeyen adamın sunucuya olan ilgisi pek olmaz.Konsepti bilirse, olur.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 17 Temmuz 2020, 04:01:05 »
Bunları okudukça RP oynasayım daha da artıyor :D Herneyse, kanka bende diyorum ki işte mesela bu rehberler çok yararlı, bunları sağ üst köşeye bir buton halinde eklenebilir.Sunucuya giren kişi direk gidip okuyabilir vs.Yani Rerhberlerden bulması zor olmazda mesela bunlar sağ üste eklenir, sunucuya açılışta ufak bir tanıtım ve bu bağlantı linki eklenebilir.RP'ye başlamak ve RP öğrenmek isteyenler bunları okuyarak direk giriş yapabilir.Yani anlatmak istediğimi anlamışsınıdır, bulması zor olmaz tabi.

Öğrenmek istemeyenler içinde eklenebilir.Yani şöyle mesela adam giriyor oyuna ne oynadığı hakkında bir fikri yok.Belki sunucuya girmeden bu tür şeyleri okursa RP'den zevk alır, ilgisini çeker, araştırmak ister, oynamak ister.Şahsen ben bu rehberleri mesela aylar önce veya yıllar önce görsem direk başlarım.Sunucuya başlama sebebim RP'yi öğrenmek istemem değil farklı bir macera arayışında olmamdı.Ben zaten sunucuya 2 yıl önce girdim birşey anlamadığım , sıkıldığım için çıktım.Birçok insanda bunu yaşıyordur.Konsepti bilmeyen adamın sunucuya olan ilgisi pek olmaz.Konsepti bilirse, olur.

resmi rehber veya sabitlenmiş rehber olarak eklenmesi gerekiyor bu rehberlerin

Çevrimdışı Puck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Nisan 2022, 14:07
Toplam oynama: 37 gün, 8 saat
« Yanıtla #19 : 17 Temmuz 2020, 09:19:51 »
Öğrenmek isteyen girer Google'a Roleplay terimleri yazar karşısına ilk çıkan siteye girip bakar zaten.