Günümüzde Amerika'da olan LCN ekipleri, zaten dünya savaşından sonra Amerika'ya göçmüş ve zamanla Amerikanlaşmış İtalyanlar tarafından yönetiliyor. Bir suç organizasyonu, temel olarak başladığı bölgeyi genelde terk etmez. Bazı organizasyonların adı belli bir yerden sonra o bölgenin adıyla anılır. Bunun nedeni işlerin temel atıldığı bölgeye her zaman kendilerini yaslayabilecek olmalarından kaynaklanır. Başka bölgelerde faaliyet gösterilebilir, buralarda Capolar tarafından yönetilecek ekipler kurulabilir ancak Boss'un tüm ekibini alıp farklı bir bölgeye hatta farklı bir ülkeye göç etmesini pek de mantıklı bulmuyorum. En başta Amerika'da yönetilen organizasyonların neden tamamen İtalyan kökenli olan insanlar tarafından yönetilmediğini anlatma sebebim buydu. Kısacası oluşumun hikayesinde gerçek dışı olan yerler olduğunu düşünüyorum. Bu roller tabii ki yapılabilir lakin Amerika'da kurulan İtalya temelli göçmen bir suç ekibinin rolünü yapıp zamanla suç organizasyonuna geçmeniz daha uygun olabilirdi.
Bunun haricinde uzun rolleri mobil veriden bağlandığım için indirip okumadım. Tanıtım adabı ile başlamak istiyorum, araya sıkıştırılmış ve birliği ilgilendirmeyen kısa roller olduğunu fark ettim. Mafya tipi birliklerde tanıtım adabı önemlidir; bir çete birliği sokakta yaşayan özenti gangsterlerin hayatını anlattığı için burada tanıtıma atılacak rollerin içeriği tam olarak belli değildir ve dikkat edilmez ancak bir organize suç ekibinin tanıtımına atılacak rol isimde de belirtildiği gibi birliğin organize bir şekilde gerçekleştirdiği suçları içermeli, birliğin konseptini yaşatmalı ve birliği ilgilendirmelidir. Kısacası sadece karakterinizi ilgilendiren, birlikle ilişkin olmayan konuşma rollerini veya araç sürme vb. rolleri birlik tanıtımınıza değil karakter tanıtımınıza atmanızı tavsiye ediyorum. Rollerin büyük kısmını okumadığım için yapılan roller hakkında yorum yapmayacağım ama SS editleme konusunda kendinizi geliştirmeniz gereken yerler var. Öncelikle çoğunuz CS6 kullanıyor, font ve SS genişlik ayarını yapıyorsunuz. Bu, ekran görüntülerinizi diğer çoğu birlikten kaliteli kılıyor ancak vitesi arttırmak istiyorsanız oyun ayarlarında değişiklik yapmanızı, SS açılarını geliştirmenizi, chatlog adabını (rolün hangi kısımlarj koyulmalı, chatlog nereye yerleştirilmeli) öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Eğer varsa yazım hataları ve anlatım bozuklukları, yanlış anlatımlar için kusura bakmayın; mobildeyim. Her yerde çete birlikleri, çete rolleri görmek bunaltmıştı. Bu noktada mafya rollerinin artışa geçmesi iyi oldu. Kendinizi geliştirmeniz gereken bazı noktalar var, bilgisayarımı aldığımda yardımcı olmak isterim. Keyifli roller dilerim.