Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Multimedialarını olabildiğince cool editleyen şekil zenci mahallesi sakinleri

Başlatan Elvis Adalsteinn, 15 Temmuz 2020, 18:32:01
Okunma sayısı 421 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Bu adamlar hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptıkları rolün üstünü editleyerek daha "havalı" bir görüntü ortaya sunuyorlar. Birde üşenmeyerek yazının arkasına falan gözlerini bağlayarak siyahlık efekti verenler var. Tamamen saçmalık bence.

bkz: https://hizliresim.com/xvnTfq

Rolünüz bu şekilde olduğu sürece editinizin hiç ama hiçbir önemi yok.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
o benim rolüm, o zamanlar rol editi yapmayı bilmiyodum =D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
o benim rolüm, o zamanlar rol editi yapmayı bilmiyodum =D

Kanka zaten o fotoğrafı oyuna başladığınızda yaptığınız saçma roller bölümünden aldım. Örnek olsun diye aldım, sana gönderme yapmadım yani. Ayrıca dediğin gibi fark ettim. Bu pek düzgün de editlenmemiş bunu daha havalı yapabilcek zenci mahallesindeki abilere bi' göster derim

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Edite göre yargı yapmak hatalı bir şey. Zamanında LSRP+ için niye bu kadar ön yargılısınız benzeri bir konu açtığımda "emek vermezseniz iyi rolcü de olmazsınız" tarzı iletiler almıştım ancak açık açık bu düşüncenin doğru olmadığını düşünüyorum. Emek vermek tabii ki önemli ancak SS editine verilecek emeği karakter profiline verseniz çok daha iyi bir rolcü olabilirsiniz. Sunucuya başladığımda edite pek bir önem vermiyordum, sadece eleştiriler üzerine CS6 kullanmaya başladım ve rollerimde bir fark olmamasına rağmen nedense editimi değiştirince bir anda hype aldım. Anlamsız yani.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
sunucuda herşeyi bilen tipler genelde köşe başlarında dayak yedikten sonra parası alınan adamlar oluyor
onların kurallarına göre lsrp+ kullanamazsın çünkü rol sunucusu değil edit sunucusundasın, kültür bilmiyorsan hiçsin(sorsan 7 padişah sayamaz ama bütün crips setlerini adından önce ezberledi)
karşısındaki adamın yaşına asla saygı duymaz çünkü en iyisi o

bu bahsettiklerimin çoğunu açılan bütün zenci çetelerinde görebilirsiniz, rinaya hoşgeldiniz

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
senin a*an benim fa*işem hawlii

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
sunucuda herşeyi bilen tipler genelde köşe başlarında dayak yedikten sonra parası alınan adamlar oluyor
onların kurallarına göre lsrp+ kullanamazsın çünkü rol sunucusu değil edit sunucusundasın, kültür bilmiyorsan hiçsin(sorsan 7 padişah sayamaz ama bütün crips setlerini adından önce ezberledi)
karşısındaki adamın yaşına asla saygı duymaz çünkü en iyisi o

bu bahsettiklerimin çoğunu açılan bütün zenci çetelerinde görebilirsiniz, rinaya hoşgeldiniz

maymun ya bu zenci çeteleri