Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Cem Cagatay - El Corona Taxi-Cab Station Ofis

Başlatan CemCagatay, 14 Temmuz 2020, 20:45:48
Okunma sayısı 335 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CemCagatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Eylül 2020, 00:15
Toplam oynama: 67 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Cem Cagatay - El Corona Taxi-Cab Station Ofis
« : 14 Temmuz 2020, 20:45:48 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1630.52, -1903.09, 13.55, 78.55

1.02: Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Küçük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın.(en az 200 kelime) Öncelikle Merhaba, taksi durağı açtım birlik onayımıda aldım onun için oturup toplantı yapabileceğimiz, dert dinleyecebileceğimiz bir yer olması gerekiyor.Onun için burada toplantılar yapılacak, dertler dinlenecek, kiralar toplanacak, sorunlar giderilecek, taksilerin ve diğer şoförlerin vergi borçları ödenmesi için kağıtlara bakılacak.Çay çorba içilecek ve en önemlisi mola verilecek.İsteyen burada istirahat edebilecek.Herkes kendi kahvesini,çayını çorbasını yapacak.Bir çaycı bulursak o hep durakta olacak.Bu Ofisi Durak mantığında açıyorum.Sadece bunlar yapılmayacak, taksiler yıkanacak, makara,sohbet,muhabbet yapılacak.Kısacası taksi durağı rolleri çevirilecek.Kah taksiler sahiplendirilecek, kiralar toplanacak, yeni üyeler alınacak, yeni taksiler alınacak, beraber rollere gidilecek.Taksiler her 2.000 kilometrede bakıma götürülecek.Yağı,suyu yenilenecek.Toplantı rolleri yapılacak.Masabaşında telefonlara bakılacak.Taleplere şoför yollanacak.Yeni şoför alımları yapılacak.Makaramız yapılacak.Çayımız demlenecek kahvemiz yapılacak.İsteyen durakta gece yatıya kalabilecek.Kadın şoförler veya müşteriler için kadın sekreter tutulacak.Taksiler kiralanabilecek.Kiralama kontraktı imzalanacak.Şoförler Odası Grubuyla bağlantılı konuşulacak, Skype üzerinden.Reklamlarımız yapılacak.Taksiler çoğaltılacak.Artık yeni sistem getiriyoruz taksi plakaları kişiye ait olacak.Hemen anlatayım, taksi plakaları mesela LS382S 25 plakalı taksiyi Geovan Dharma adlı kişi kullanıyor, bunlar not edilecek ve o taksiden o sorumlu olacak.Eğer benzini yoksa ondan sorulacak,Eğer kırık dökük bırakılmışsa ondan sorulacak ve en önemlisi yediği cezalar ondan sorulacak.Bu sayede kimin ne yaptığını anlamış olacağız.Başvurum kabul olursa tekrardan teşekkür ederim.Bir daha değerlendirilmesini arz ederim.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.(en az 100 kelime) Taksi Durağı birliğim olduğundan dolayı buraya bir durak lazım ofis lazım diye düşündüm.O sebepten dolayı buradayım.Öncelikle burası durak olacak, taksi isteyenler buraya gelecek veya şoför olarak işe başlamak isteyenler buraya gelecek.Ondan ötürü bu ofisin gereğini anlamışsınızdır normal bir çete falan olsam bir evi bile mekan yapardım fakat burası taksi durağı olduğu için gerekiyor ofis.Birde burası gayet güzel bir yer onun için çok işlek olacağını düşünüyorum.Şimdiden 15 kişiyiz aşağı yukarı.15 kişininde içeride rol yapması kadar güzel bir şey varmı?Toplantılar için kullanacağım, kiraları toplamak için kullanacağım.Hem böylede istihdam'da sağlamış olacağım.Benimle beraber 15 kişide o ofiste rol yapacak ve bu beni çok mutlu ediyor.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz?(en az 150 kelime) Yeni birlik açtım taksi durağı, o sebepten dolayı bir durak mantığında ofis gerekiyor.Çok işlek biryer olduğunu düşünüyorum bunun için rol çevireceğim burada taksi durağını yerleştirdim sırada ofis kaldı ofiside yerleştirirsem çok güzel olur.Tam roller döndürmüş olurum 10 numara 5 yıldız olur.150 kelime demişte yani yazabileceğim herşeyi yazdım.Kısacası durak rolleri yapacağım durakta yapılan herşeyi yazdım.Artık çatışmak yerine rol yapmak istiyorum rolle canlandırmak istiyorum buraları.Ofis gerekiyor adam gerekiyor.Adam halledilirde ofis biraz zorluyor.15 kişi falan olduk birlikte ve güzel roller çevirmek zorundayız.Bazen çeteler mafyalar geliyor polisi arıyoruz adres tarif edemiyoruz bu bizi üzüyor.Ayrıca masabaşı rolleri yapabileceğimiz bir alan bulunmuyor.Buda çok sıkıntı oluyor.Şu ofisi açabilirsek çok güzel olur.Toplantı yapabilmek ve masa başında yapacağımız rollerin SS'lerini alıp birlik tanıtımına atmayı istiyoruz birlikçe.Ayrıca hiçbir rolu geciktirmeden atacağız 4 günde 2 rol atarız 3 rol atarız kafamıza göre.Taksi plakaları kişiye göre ayarlayacağız ve yediği cezalardan o sorumlu olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "CemCagatay"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Cem Cagatay - El Corona Taxi-Cab Station Ofis
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2020, 13:36:24 »
Başvurunuz onaylanmıştır, 24 saat içerisinde ofis tanıtımları bölümüne ofisinizin tanıtımını açarak konu linkini yorum olarak bırakın.

Çevrimdışı CemCagatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 67 gün, 5 saat

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Cem Cagatay - El Corona Taxi-Cab Station Ofis
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2020, 18:20:53 »
Ofisiniz hakkında tanıtımda bilgi verin, düzenledikten sonra beni etiketlersiniz.

Çevrimdışı CemCagatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: