Selamlar, teknik desteğimi çözene $50.000 vereceğim.Yalan felan değil söz veriyorum çözüm bulan kişiye kanıtlı bir şekilde direkt olarak atacağım.Sözüm sözdür.
Şimdi; Bundan 1 hafta önce kulkalıklı mikrofonum sorunsuz çalışıyordu.Kulaklık çalışıyor, mikrofon çalışıyor hiçbir sıkıntısı yoktu.Sonrasında 4 gün önce sabah Bilgisayarı açtığımda karşı tarafa ses gitmemeye başladı.Hiçbirşey olmadı PC'ye.Ne su döküldü yok ne biliyim yanmadı etmedi, kulaklık çalışıyor sıkıntısız, mikrofonda algılıyor sıkıntsız.Fakat karşı tarafa ses gitmiyor.Bas konuş olsun olmasın, Discord messenger ts hiçbiryerde çalışmıyor.Durduk yere oldu ne yaptıysam çözemedim.Denetim Masasından ayarları kurcaladım, internetten araştırdım felan yok yani.Mikrofon algılıyor fakat karşı tarafa sesim gitmiyor.Çıldırmak üzereyim.Ek olarak kulaklıklı mikrofon farklı bilgisayarlarda sorunsuz çalışıyor, 2 farklı bilgisayarda denendi mikrofon çalışıyor.Sadece bu pc'de çalışmıyor. Ek olarak aşağıya yok ses seviyesini yükselt, yok format at, yok efendime söyliyim mikrofonu seç gibi boş boş iletiler atmazsanız sevinirim.Hepsini denedim olmadı hala bilerek yazıp adamı çıldırtmayın lütfen, lütfen.
Ne yaptıysam olmadı.Mikrofonu kullanamıyorum.Lütfen mantıklı çözümler yazın, bildiğiniz varsa yazın gerçekten olursa yemin ediyorum vericem parayı.Olmamış gibi yapıp konuyu arşive taşıma gibi bir durum asla olmayacak ki yapmam öyle birşey.Gerçekten bilgi sahibi olanlar belirtirse sevinirim burdan olmasa bile özelden ulaşabilirsiniz.
Ek olarak Driver Booster 7 PRO crackleyip tüm driverleri güncelledim, sonuç: gene olmadı :/